Oda nem tervezek. De szólj, ha mész, lehet, hogy veled-tartok! Egyébként már voltam ott egyszer 2000.-ben, éppen akkor hozták be a vízumkötelezettséget. Majdnem meghiúsult a társasút amiatt. De gyönyörű város, legalábbis a belváros. A Vörös-teret nagyobbnak gondoltam. A Vaszilij Blazsennij-székesegyház gyönyörű. A GUM-ban minden van, Gucci, Versace, stb. Csak nagyon drágák, jóval többe kerülnek, mint nálunk. Egy Calvin Klein öltöny akkor nálunk kb. 100 ezerbe került, a GUM-ban pedig majdnem 200 ezer volt. Még a Kremlben is jártunk, ami nemcsak egy épület, hanem a falon belüli összes épület összefoglaló neve. De Putyint nem láttam. )
Nézd meg a spermát: egyedül egy kézzel leverte az idegen támadó hatalmakat elvette a gaz multik hasznát, odaadta a szegény magyar családoknak, ellenál zelenszkíj és az ukrán hadseregnek, nem hagyja hogy itt kormányozzaka, igazi utcai harcos!! Folytassam???
Egy osztrak kirandulas azert nem henceges. Az,h egy nevtelen(nek gondolt) forumon flexel,az meg sajnos azt mutatja,h a kutya nem kivancsi ra a valo eletben. Szomoru tortenet,de ilyen a trollok elete.
"Ellentámadásba lendült Panyi Szabolcs, kikéri magának a kormány vádjait Ecomix. Ma délelőtt robbant a hír, hogy a magyar kormány kémkedés miatt tett feljelentést Panyi Szabolcs oknyomozó újságíró ellen. A vádakat Gulyás Gergely ismertette a kormányinfón, ami – Panyi szerint – „egészen példa nélküli a 21. században egy európai uniós tagállamtól”. Az újságíró Facebook-bejegyzésében hangsúlyozta: „Nem hogy nem kémkedtem soha – a saját oknyomozói munkámra úgy tekintek, hogy az egyfajta újságíró kémelhárítói munka”.Panyi hozzátette, több mint egy évtizede dokumentálja, hogyan hálózzák be orosz érdekek a magyar kormányt, így a mostani fejlemény őt kevésbé lepte meg. A vita középpontjában Szijjártó Péter külügyminiszter és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kommunikációja áll, amelynek egy része európai uniós titkosszolgálatok által rögzített felvételeken is megjelenik. Panyi elmondása szerint a Szijjártó–Lavrov kommunikációbanerősen felmerül az Oroszország érdekében végzett politikai hírszerzés és befolyásoló ügynöki magatartás gyanúja.
Te a tenyeket nem.tudod uberelni. A napi dpk faszsagokat meg csak bemasolni kell,az meg neked is megy word-bol,multkor lattam,bennhagytal egy bulletpointot..kar,hogy meg ehhez sem ertesz,de a fidesz pont ezert szamit rad. 😉
Figyu, te tényleg azt hiszed, hogy a hencegéseiddel irritálsz minket? Azt gondolod, hogy irigykedni fogunk rád? Sajnálatos a gondolkodás módod, és mindent elárul rólad. Mindig is tudtam, hogy az önhittségnek semmi sem szab határt. Persze itt sem rád gondoltam. Te szerintem egy igen szerény és alázatos ember lehetsz. Ugye jól gondolom?
Szurdokvölgy van a Rax és a Schneeberg között, a Höllental. Egy 12 km-es túraútvonal, de megéri! :) Persze csak akkor, ha jó idő lesz! Egyébként most, viccet félretéve, nagyon Szép. Hasonlít a Békás-szorosra, bár az egy "kicsit" keletebbre van. Utána Hirschwangban a Raxblickben kulináris élvezetek! :)
Tessék mondani! Ez a fideszagymosottakat jutalmazó negatív diszlájkolás már a fideszmaffia vereségére való felkészülés negatív hatásának pozitív izgatásra való magömlés??
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!