Az logikus viselkedés, ha valaki gyűlöli a rosszat és most nem térnék ki mindarra a rengeteg rosszra, amit Orbán és a NER tett ezzel az országgal. A kérdés tehát nem az, hogy helyes-e gyűlölni, hanem az, hogy indokolt-e gyűlölni azt a valamit.
Ahhoz képest, hogy ennyi végzettséged van, igencsak egyszerű a gondolkodásod. Vagy a másik lehetőség: nincsenek ilyen végzettségeid ls/vagy Fidesz hívő vagy.
Ha ez volt a kérdés: Én csak összeírtam MP negatív dolgait egy lapra, az elmúlt 16 év negatív dolgait meg kb. egy füzetbe. És mind a darabszámot, mind a súlyosságot tekintve össze se hasonlítható a kettő.
Na már megint egy friss nick-es vállalkozó. Nyilván millijomosként ismeri a proli dolgozói hétköznapi problémáit. Szegény, vállalkozóként ő elvenne a jól kereső munkavállalóitól 100 ezer forintot, mert hogy a Tisza senkitől sem venné el, az is biztos. Szánalmas. Se sikerült 1 óra alatt telefosnia az első oldalt 12 kommenttel.
Hál' Istennek sok értelmes ember van nálam. És nem ez alapján ítélkezem, mint ti. Vitatkozom velük, de nem veszekszem. Ez különbség. Látod, amit kérdeztem arra nem válaszoltok
Elég jól bekezdtél itt. 2 hozzászólás, két ellentmondás. "mi lesz ha a tiszád söpredék nyer.." "Erre azt mondák a prolik..." "Sikeres vagyok és aki teljesít megbecsülöm." Kérdezném, hogy akkor ha egy "tiszás söpredék proli" a legjobb munkavállalód, akkor megbecsülöd vagy megbélyegzed, mert máshogy látja a politikát, más véleménye van?
Én soha nem vettem részt közbeszerzésben. USA-ba és Németországba szállítok szoftvert. Nem vagyon Fideszes, de MP egy igazi senki. Tudom ameddig Fideszes volt munka nélkül mennyit vett fel felügyelőbizottsági tagságból. Akkor nem zavarta a NER???
Csodálatos az elmefuttatásod! . Aki dolgozik Ő proli, mivel soha nem tud annyit keresni, mint akik ellopják a pénzüket. . Ehhez csak gratulálni tudok. . Áruld el miben voltál sikeres? A lopásban?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!