Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet vasárnap, 12:31
Előzmény: #200074  InvJonny

Amikor arról az aláírásról folyik a diskurzus, hogy ki gyűjtött és ki adott le  több ajánlást a jelölt indulásához, akkor abba nem kell belekeverni, hogy hány róka van az erdőben, mert azzal magasabb szám jön ki eredményként. Ha így folytatod, és te csinálod pénzért, akkor ezért megvonás járna, de én el sem tudom képzelni, hogy ilyen kvalitásért valakinek fizetnek, bár a Tiszánál minden lehetséges! A praxisom gyakorlásához semmi közöd, egyébként sem lennél vállalható számunkra ilyen logikával! :) 
.
Szóval jól belekamuztál, még a vagdalkozásos terelésed is logikai és kommunikációs bukfenc, ugyanis a Hvg.hu Tisza propagandamédiumban ezt olvastam:
.
"Szombat délután, 15 óra után Magyar Péter viszont már azt jelentette be, hogy a Tisza nemcsak 250 ezer körüli aláírást gyűjtött, és ezzel mindenhol összegyűjtötte a kellő számút, de mind a 106 körzetben elsőként le is adta azokat. A választások szempontjából pedig a hivatalos, politikai mérföldkő nem annyira az összegyűjtés, inkább a leadás ténye."
.
No, akkor fuss neki még egyszer, talán sikerült értelmezned! Annyi ajánlóívet adott le a Tisza 15 óra után, amennyin nemcsak összegyűjtötte, hanem le is adta a 250.000 ajánlást, holott annak fele sem fért rá az igényelt és elvitt ajánlóívekre! Nagy baj van nálad, amit azzal kompenzálsz, hogy logikátlanul vádolsz mást és véded a védhetetlent. Szóval akkor még egyszer, hogy biztosan megértsd! A Tisza Kamu Petije azt mondta, hogy nemcsak összegyűjtötte, hanem le is adta a 250.000 ajánlást azokon az ajánlóíveken, amire fele sem fért rá! Érted? Üres szoba titka megvan? Szia uram! Olyan ajánlóív érdekel, amire 2 helyett 20 ajánlót lehet feltüntetni? :-D :-D :-D 
wgl vasárnap, 12:30
"Nem írhattam alá a TISZA jelölőívét.
Zalaegerszeg kőfideszes, én meg nem. 
Ma délután valamikor fél háromkor fogtam a német juhászt, és elindultam hogy aláírjam a jelölőívet. 
Meg is találtam az alárírásgyűjtő standot, már vettem elő a személyit, amikor a TISZA fiatal aktivstája közölte velem, hogy nincs rá mód, hogy aláírjak. 
Ugyanis három óra alatt beteltek a rendelkezésra álló gyújtőívek, nem volt mit aláírni. Megj, Pár percig maradtam,  az alatt is jött kb nyolc-tíz ember, nekik is el kellett mondania a szomorú hírt." 
feketemelos
feketemelos vasárnap, 12:18
FIDESZ háborús videó, Nagy Márton és SZIJJÁRTÓ sértődése! Marika for Prezident no.92.
https://www.youtube.com/watch?v=WNRzgHsdyLM
babo-lapat vasárnap, 12:18
Sehmethez reggel háromnegyed9 kor becsengettek a verőlegények hogy irjon alá különben a feketebusz kint vár rá :)
sityaki vasárnap, 12:17
Előzmény: #200051  Sehmet
Milyen kiegyensúlyozott és objektív most is a tekintetes úr. Eléggé kontraproduktívnak tűnik.
sityaki vasárnap, 12:15
A tegnap begyűjtött támogatói aláírás simán lehet 300 ezer is. Mivel nem egyenlő az ajánlással.
InvJonny vasárnap, 12:13
Akkor tegyük tisztába. Ez volt a poszt:
"Délben már 250 ezer felett járt a TISZA pultjainál az aláírások száma"
Ebben hol szerepel, hogy 250 ezer ajánlást gyűjtött és adott le a Tisza? Szóval újból rárepültél erre és gyönyörűen besétáltál az erdőbe.
Jogász doktor szakértő professzor révén is (állításod szerint). Tényleg remélem hogy pénzért csinálod ezt amit, mert amúgy lehet abba kellene hagyni a praxist (csak ne fussak be ilyen szakértőkbe, te jó ég).
Az, hogy igaz-e az, hogy "250 ezer felett járt a TISZA pultjainál az aláírások száma" azt nem tudjuk és kideríteni se lehet. Amit biztos tudunk, hogy aki erre azt mondja, hogy hazugság, az ő maga hazudik. A Tisza folyamatosan országszerte gyűjti az aláírásokat hetek, hónapok óta és fogja is a következő hetekben (nem ajánlásokat!)
Viszont az megnyugtató, hogy ha ma Magyarországon valaki bead egy közérdekű adatigénylést szombaton, azt egyből még hétvégén azonnal meg is kapja. Eddig nem ez volt a jellemző. Gondolom ez akkor is igaz, ha én adtam volna be vagy más.
babo-lapat vasárnap, 12:12
Előzmény: #200069  babo-lapat
és áprilsi 12-én tapossuk rá a földet a koporsóra :)
babo-lapat vasárnap, 12:11
Előzmény: #200071  babo-lapat
és az holt biztos hoyg ebből a 150ezerből a tisza nem igényelt csak 11ezret :)
babo-lapat vasárnap, 12:08
Előzmény: #200068  Istvan78
Istvan78 vasárnap, 12:08
Ne terelj, mutasd meg a hiteles forrást, ki mennyi ívet vitt el! Látom, bajban vagy megint...
babo-lapat vasárnap, 12:08
Előzmény: #200067  Istvan78
nincs hiteles adata mert bekussolt :) 2 nap múlva jön újra valami hülyeséggel emgint :) Közben meg a Tisza úgy árad hogy minden fideszes gátat átszakít mint kés a vajon. Nincs megállás március 15-én 300ezren lesznek kint a Tiszától !!!! Végső szög a fidesz koporsóban.Azon a napon el is lesz temetve a fidesz.
Istvan78 vasárnap, 12:06
Előzmény: #200041  Sehmet
Az hazugság, hogy annyi ívet vitt el a Tisza ill. a Fidesz. Nincs hiteles adat erről.
Istvan78 vasárnap, 12:04
Előzmény: #200035  Sehmet
Fidesz propagandistákra hivatkozol, mint az Alapjogokért...?
Látom, nincs hiteles adatod.
babo-lapat vasárnap, 12:04
Előzmény: #200065  babo-lapat
20 lázárinfón nincsenek ennyien :) sőt még az odabuszoztatott DPK gyűléseken sincsenek ennyien :)
wgl vasárnap, 12:01
Előzmény: #200053  bigyula

Menczer:
Vége van kicsi!  
https://i.imgur.com/CmoTMA9.jpeg
rockmaster vasárnap, 12:00
A fiataloknál a PedoFidesz már törpe párt :)
Testardo vasárnap, 12:00
Előzmény: #200054  Sehmet
Eléggé nagy gondban lehet a fidesz, ha már az aláírásodért abba a szellemi pöcegödörbe is bemászik, ahol élsz. 
wgl vasárnap, 12:00
Popper a fideszről:  
https://i.imgur.com/PlfRp8O.jpeg

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek