Amikor arról az aláírásról folyik a diskurzus, hogy ki gyűjtött és ki adott le több ajánlást a jelölt indulásához, akkor abba nem kell belekeverni, hogy hány róka van az erdőben, mert azzal magasabb szám jön ki eredményként. Ha így folytatod, és te csinálod pénzért, akkor ezért megvonás járna, de én el sem tudom képzelni, hogy ilyen kvalitásért valakinek fizetnek, bár a Tiszánál minden lehetséges! A praxisom gyakorlásához semmi közöd, egyébként sem lennél vállalható számunkra ilyen logikával! :)
.
Szóval jól belekamuztál, még a vagdalkozásos terelésed is logikai és kommunikációs bukfenc, ugyanis a Hvg.hu Tisza propagandamédiumban ezt olvastam:
.
"Szombat délután, 15 óra után Magyar Péter viszont már azt jelentette be, hogy a Tisza nemcsak 250 ezer körüli aláírást gyűjtött, és ezzel mindenhol összegyűjtötte a kellő számút, de mind a 106 körzetben elsőként le is adta azokat. A választások szempontjából pedig a hivatalos, politikai mérföldkő nem annyira az összegyűjtés, inkább a leadás ténye."
.
No, akkor fuss neki még egyszer, talán sikerült értelmezned! Annyi ajánlóívet adott le a Tisza 15 óra után, amennyin nemcsak összegyűjtötte, hanem le is adta a 250.000 ajánlást, holott annak fele sem fért rá az igényelt és elvitt ajánlóívekre! Nagy baj van nálad, amit azzal kompenzálsz, hogy logikátlanul vádolsz mást és véded a védhetetlent. Szóval akkor még egyszer, hogy biztosan megértsd! A Tisza Kamu Petije azt mondta, hogy nemcsak összegyűjtötte, hanem le is adta a 250.000 ajánlást azokon az ajánlóíveken, amire fele sem fért rá! Érted? Üres szoba titka megvan? Szia uram! Olyan ajánlóív érdekel, amire 2 helyett 20 ajánlót lehet feltüntetni? :-D :-D :-D
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!