Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bigyula szombat, 08:13
"Megbuktatnák Robert Ficót, összegyűlt az előrehozott választásokhoz szükséges számú aláírás
.
A parlamenten kívüli Demokraták párt szerint összegyűlt az a 350 ezer aláírás, amely szükséges ahhoz, hogy az államfő kiírhassa az előrehozott választásokat. Jaroslav Nad, a kezdeményezés vezetője szerint Szlovákiában az emberek 70 százaléka elégedetlen Robert Fico kormányával." (fizz.hu)
.
Rezeg a léc orbánc újabb haverjánál. A holland már megbukott, felkészül trumpli az őszi időközi választások után.
________
________ szombat, 08:07
Előzmény: #198708  dexter
Megy az izgalom, hogy visszanyal a Tisza, aztán 2/3-ot kap
Lehet mégis vissza kéne állítani a törvényeket...
Hogy is állunk more? Tényleg nem mi vezetünk?
Nincs sok párt, nem aprózódnak a szavazatok..
CSÁJÉÉÉÉ
wgl szombat, 07:28
Jajjj!
Takács:  a világ legjobb eü MO-n van!
..
https://i.imgur.com/rjCSbbZ.png
wgl szombat, 07:22
Előzmény: #198711  badsector1
Nem tom hogyan változtat a tisza 2/3-ad ellen, de az rájuk is visszaüthet. 
..
Nincs elképzelésem, de tudjuk:  a jogot végzett jogALSÓK a fideszben mindenre képesek. 
Még jogtalanságot is elkövetnek ha hatalmi érdekük megkívánja.
wgl szombat, 07:18
dexter szombat, 03:28
A fidess hazugságok az elmúlt időkből.

Vastagbőr FB:
"Ha lesz béketárgyalás, akkor az Budapesten lesz. Ez biztos. De az is lehet, hogy Svájcban, vagy Törökországban. Rendben, ma épp Abu-Dzabiban vannak összeülni, de Budapestről is tudják, hogy hol van. 

Amúgy el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök. 
24 óra alatt békét csinál. 
100 nap alatt.
Európa miatt nincs béke még. 
De mondom, el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök.

Nagy dealt fogunk kötni az amerikaiakkal. 
Vehetünk fegyvert tőlük 230 milliárd forintért. 
Mini atomreaktorokat is vehetünk. 
Majd, ha feltalálták. 
Ez az aranykor. 

Az LNG sokkal drágább, mint az orosz gáz. 
Az LNG-vel nem fenntartható a rezsicsökkentés. 
Történelmi jelentőségű, az ország leghosszabb LNG szerződését írtunk alá a franciákkal, ez a jackpot. 

Az ukránok támogatják a Tiszát, ők csinálták a Tisza appot, és ők is törték fel, hogy ártsanak vele a Tisza pártnak. 

Európa katonákat akar küldeni a háborúba!! A mi gyerekeink is mennek meghalni, elhurcolják őket önkéntes alapon. Békefenntartani. Ha már aláírták a végét. 

Bírói döntés van arról, hogy nem mehet ki a 4 millió példányban a Bors atomháborús különszáma? És? 
Csak elsőfok, ti csicskák! 

Nincs kiskorú áldozat. 
Csak 15 eddig. 
Amúgy bűnözők azok ott. Jó oké, nincs még elítélve egyik sem. 
Viszont hoppá, az a Lili nem is intézetis volt, akit megerőszakoltak, szal nem tartozik az ügyhöz. Csak ti mosnátok össze!! 

Megverte a gyerekeket az igazgató? 
Elévült már. 

Fojtogatta? 
Csak lefogta. 

Nem hallottunk eddig ezekről bántalmazásokról soha. 
Volt az a 2021-es részletes jelentés? Igen, de sajnos azt nem olvastam pont. 

Van pénzügyi védőpajzs. Félreértettük, mégsincs. 
De tárgyalunk róla. Ja, nem, azt sem még. 

Jön Trump kampányolni. 
Ajj, nem biztos még teljesen, de mi szeretnénk. 
Puhítani kell még. 

Rendőrségtől vannak meg a tüntető romák személyes adatai. Amúgy azok is bűnözők. Őket véditek? 
Oké, nem a rendőrségtől, hanem az illetékes szervtől és nem bűnöző mind, de akinek nem inge, ne vegye magára. 

Magyar Péterék verték meg a romát, akit Magyar Péterék küldtek oda balhézni. 
Bocs nem, nem ők, hanem egy fideszes alpolgármester volt. 
Amúgy megérdemelte. 

Repülőrajt lesz. 3-6 százalék lesz a növekedés. 
2 százalék lesz a növekedés.
1 százalék.
0,3 lett. A németek és a háború miatt. 

Ez a Tisza gazdasági csomagja!!! 600 oldal. EZ az. Aláírták, láttam a szignókat. Alá vannak írva. 
Értem, hogy kimondta a bíróság, hogy ez egy AI szar, de akkor is...

Már behozhatatlan az előnyünk. 
De ez most nagyon szoros verseny és az is előfordulhat, hogy nem nekünk áll a zászló. 

De legalább kormányozni tudunk."
dexter péntek, 20:04
Előzmény: #198711  badsector1
Remélem nem. Szerintem bíznak benne, hogy a végén fordítani fognak, és akkor az számukra probléma lenne.
Haldir1 péntek, 20:00
Előzmény: #198703  Colas
Megsüvegelendő, hogy te honnan jutottál oda,ahová. De, azt kell hogy mondjam, te (és pl én is) és a hozzád hasonlók sokkal kevesebben vannak. Azért nem hiába mondják hozzáértők, hogy több generáció kell ahhoz, hogy valaki lényegesen jobb körülmények között éljen, mint elődei. Te (és én) valószínűleg még így is jobb induló helyzetben voltál, mert nem Nógrád, Somogy, Borsod megyei zsákfaluban nőttél fel, mélyszegénységben egy putriban, és nyilván volt előtted egy kép, hogy "na én így nem akarok élni". De ezt egy putriban felnőve, 30 éve munkanélküli, vagy alkalmi munkából élő(és/vagy), alkoholista szülők mellett felnőve nem biztos hogy azt látod és gondolod amit. Nagyon de nagyon sok mindenen múlik az, hogy valaki sokkal de sokkal több mindent ér el mint a szülei. Nyilván nem csak a körülmény számit, hanem az emberi habitus is. Nem mindenki születik nagyfokú kitartással, erős jellemmel, hogy ne úgy éljen 30 éves korában, mint a szülei, amit egész életében látott. És nem is feltétlenül szabad/kell azokat hibáztatni, akik nem tudtak ugyanúgy kitörni min te. Mert ha hiszed, ha nem, nagyon sokat számít az is, hogy pl az adott gazdasági, vagy kormányzati környezet mennyire támogató. Vagy hogy milyen oktatást kapott az iskolában. Hiába mondod valakinek, hogy spóroljon a kaján, meg a kiadásain, ha soha még iskolában sem tanult pénzügyi tudatosságot, nemhogy otthon. Tehát, van amiben a családi háttér ami a meghatározó, de ne felejtsük el a környezeti tényezők sem. Nos, ez utóbbi nem igazán segítette ezeket az embereket, hogy kitörjenek onnan, ahonnan jönnek.
badsector1
badsector1 péntek, 19:51
A csuti dagi fog még választasi törvényt módosítani, hogy ne legyen a tiszának 2/3-a.
Colas péntek, 19:33
Az egyéni képviselőjelölti szavazásról beszél. Ha tisztán olyan választási rendszer lenne , mint Angliában vagy az USA-ban, akkor nem kétharmad lett volna a Fidesznek, hanem legalább 80% (pontosan nem számoltam utána). Képeld el, hogy egy pártra egyenletesen, az összes egyéni körzetben 51% szavazna , és nincs listás szavazás. Akkor minden egyéni képviselő jelölti posztot megnyerne, és a parlamentben 100 %-a lenne, nem 51%. Erről beszél. A lakosság igazi akaratát az adná, ha tisztán listás szavazás lenne, de a pártok nem alakíthatnának koalíciót, hanem szavaznának a listán bejutott képviselők az egyes törvényekről anélkül, hogy pozíciókért, meg pénzért alkudoznának, szembeköpve saját választóikat.
Colas péntek, 19:18
Előzmény: #198705  Istvan78
Nem érzem magam aszkétának, boldogan élek. Ha az emberiség gondolkodás módja, fogyasztói társadalom felfogása nem változik meg gyökeresen, akkor 100 év múlva ez a bolygó élhetetlenné válik. Azokat sajnálom, akik próbáltak tenni ellene, bolygó barátként éltek, de akkor itt lesznek a Földön. 
dexter péntek, 19:17
Nocsak, a dagadt a saját szájával azt mondja, hogy az eddigi 2/3-adokat nem jogosan nyerték meg és csak a (általuk tákolt) választási rendszer sajátossága miatt volt ez meg nekik.

https://x.com/criticaledgehun/status/2019817477299999228
dexter péntek, 19:13

Még egy roma, akit lázárék a gyöngyösi fórumon való tiltakozásuk után bűnözőnek neveztek, de büntetlen előéletű az erkölcsi bizonyítványa alapján.
A 6-ból már hárman mutattak fel büntetlen előéletről erkölcsit. Az ő esetükben egyértelmű, hogy lázár ás orbán orbitálista hazudott.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3444974898982778&set=a.115464455267189
Colas péntek, 19:11
Előzmény: #198699  wgl
Azt tapasztaltam életemben, hogy az emberek nagyon nagy része, aki rosszul él, keményen magának köszönheti (vagy a múltjából köszönhette), önmaga semmit nem tesz az élete javulásáért, úgyhogy amiről írsz nagyon demagóg szöveg. Persze azok emlegetik legjobban a szolidaritást, akik leginkább a szorgalmas hangyákon szeretnének élősködni tücsökként. Bármikor nagyon szívesen segítek egy még szegény, de szorgalmas hangyán. De a tücskök kerüljenek. És ezt akkor is így gondoltam, míg 2014-ig baloldali szavazó voltam, majd 2022 óta szintén , mióta nem Fidesz szavazó vagyok. SŐT! Azért lettem 2014-ben és 2018-ban Fidesz szavazó, mert úgy láttam , hogy sok mindenben úgy gondolják, mint én. Dolgozni kell, nem élősködni. Csak átlépték nálam több dologban az ingerküszöböt, így 2022-ben már nem rájuk szavaztam. Úgyhogy ez a Fidesz szavazó-szolidaritás gondolat párosítás számomra ostobaság. Neked az Orbán gyűlöleted elvette a józan ítélő képességedet, és racionális gondolkodás módodat. Pedig Fidesz kormány után is lesz élet...
Istvan78 péntek, 19:04
Azért megjegyzem, nem elvárható az emberek zömétől, hogy olyan szinten legyen aszkéta és céltudatos, mint te, de nagyon hasznos lenne mindenkinek, ha megpróbálnának hasonulni hozzád valamelyest.
Istvan78 péntek, 19:01
Az aránytalan elosztással, mint írtam is, egyetértek. Az emberek gondolkodásával is sok gond van, ezzel is egyetértek. Minemellett a GDP növelés is cél kell legyen. Szóval, összetett a probléma, ezzel nem mondok nagy okosságot, bár lehet sokan nem látják még ezt a három tényezőt se.
Colas péntek, 18:50
Előzmény: #198694  Istvan78
A megtermelt javak irdatlan aránytalanul vannak elosztva. Mindenkinek enni, és tisztességesen lakni kellene. DE mindenkinek részt is venni ennek megvalósításában! Az se normális, hogy a föld teljes vagyona milyen kevés ember kezében összpontosul.De  az se, hogy az emberek alig várják, hogy bármilyen faxságra elkölthessék a pénzüket. Bepillantást engedek az életembe, hogy némileg megértsd kemény gondolkodásomat. Szülői támogatás nélkül nőttem fel. Mindent magamnak (és -nevezzük- Istennek) köszönhetek. Mindig takarékosan éltem, addig nyújtózkodtam, míg takaróm ért, soha nem volt hitelem. Szorgalmasan tanultam, dolgoztam (egyetem végéig 10 éves koromtól sok fizikai munkát is végeztem). Jelenleg jól leszigetelt családi házban élek, jelentős megtakarítással. Nem veszek magamnak semmi újat, ha még a régi használható. Nem érdekelnek a fogyasztás ösztönző reklámok és divatdiktátorok. Soha nem dohányoztam, ritkán iszom alkoholt, ásványvizet, kávét, cukros üdítőt soha. Sokat főztem életemben. A rendkívül környezetszennyező repülővel huszonéves koromban utaztam utoljára, pedig már elmúltam 60. Én is voltam albérlő, 30 éves koromban vettem az első kicsi lakásom. De nem úgy éltem, mint nagyon sok ember, aki szintén albérletben élt vagy szociális lakásban, de főzés helyett drága félkész vagy késztermékeket vett, cukros üdítőket, alkoholt ivott, keményen cigizett, mobilját félévente cserélte, számítógépes játékokra költött havonta igen jelentős összeget, volt aki kábszerre (persze nem mindegyik mindenre). Ők albérlők maradnak, míg tudnak dolgozni, majd mennek a híd alá, de addig is sírnak, hogy jaj de nehéz az élet. Önmaguk azonban semmit nem tettek azért, hogy lépésről lépésre javuljon az életük. Rengeteg ilyen embert ismertem meg különböző módon. Nagyon ritka volt, akin lehetett és érdemes volt segíteni. A gondolkodás módjukon is lehetetlen volt változtatni. Egy albérletes anyukának pl. hiába magyaráztam, hogy ha elmegy strandra a gyerekekkel, akkor ne ott vásárolja meg a kész kaját, hanem vigyen otthonról.Persze előbbi kényelmesebb. Ahol dolgoztam a céges büfében vásárolt kaját utólag le kellett vonni a fizetéséből. Felhívott egy dolgozó, hogy : ember, nem tudok kijönni a fizetésemből!!! Túl sok a levonás!!! Megnéztem, minden nap kész szendvicseket vett a büfében és energia italokat, kávét. Magyaráztam neki, hogy ha boltban venné meg a szendvics alapanyagát, otthon elkészítené a szendvicset, és megfőzné a kávéját, az energia italokat meg elfelejtené, akkor töredék lenne a levonás. Azt hiszed hallgatott rám?! És a példákat hosszan-hosszan sorolhatnám. Úgyhogy számomra amit írtál elég demagóg duma. Van egy mondás, segíts magadon, és az Isten is megsegít. DE rengeteg ember önmaga nem hajlandó semmit tenni, hogy élete javuljon. Ha ő maga leszarja a saját jövőjét, akkor neki annyi...
Istvan78 péntek, 16:34
Előzmény: #198697  Peterbond
Persze, egyetértek, az elosztással is baj van. 
rockmaster péntek, 15:30
"Szijjártó találkozott a magyar teniszezővel, akivel nem fogott kezet ukrán ellenfele"
Ezeken az óriási problémákon képesek napokig pörögni, közben ma se hívatta be a szlovák nagykövetet a szégyenteljes Benes dekrétumok miatt!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek