Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:51
Előzmény: #198391  geza77
Ja, arról elfelejtettem írni, hogy "osztrákia" itt van a szomszédban, és mivel anyai ágú nagyapám sváb volt, szinte anyanyelvi szinten beszélem a németet, és egy barátom orvosként dolgozik a sógoroknál, éppen a Bad Blumauban a Rognernél, barátom panziója pedig Obertauernben, ott sok magyarnak van, ezért inkább odajárok, és a nagypapám kitelepített családjának leszármazottjaihoz in Bayern! Spanyolországban pedig Torremolinosban van (Malaga mellett) anyai ágú nagymamámék leszármazottainak egy kis szállodájuk. De jöhet az Isztria is, ott pedig a number one Rovinj! Járjon Oroszországba az, aki, vagy akinek a felmenői vitték a szovjet zászlót, és a szovjet himnuszra masíroztak. :)
user01
user01 hétfő, 14:50
Előzmény: #198392  Sehmet
http://www.nemahaborura.hu
Ez a fidesz új szlogene?
user01
user01 hétfő, 14:49
Előzmény: #198389  Sehmet
Es milyen fideszes bűnözők ügyeivel nem foglalkozol még? Mármint a pedofílokon túl.
bullrider hétfő, 14:49
Előzmény: #198389  Sehmet
Pedig itt ez a színvonal, ha neked ez kevés, akkor el lehet húzni innen!
bullrider hétfő, 14:48
Előzmény: #198392  Sehmet
Tedd majd mellé a 2 ország GDP és növekedési adatait is.
user01
user01 hétfő, 14:47
Előzmény: #198388  Sehmet
Á, csak annak az erkölcsi bizonyítványát linkeltem be, akit O. Viktor notórius hazudozó mindenféle Btk-s erőszakos bűncselekménnyel vádolt meg.

Itt valaki hazudik. Vagy O. Viktor, vagy az, aki az erkölcsi bizonyítványával bozonygatja, hogy O. Viktor hazudozik.
bullrider hétfő, 14:46
Előzmény: #198365  Sehmet
De most ez mi?
Ez csupán találgatás, vagy még az sem...
Ugyanaz mint Semjén Zsolt, Gulyás Gergely, Dzsudzsák Balázs, Kocsis Máté vagy Szijjártó Péter állítólagos homoszexualitása.
What else?
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:43
Előzmény: #198391  geza77

Kösz, hogy felhívtam a figyelmemet, de a mindennapi használatra megfelel most nekem a Lexus is, amit nemrég cseréltem ki egy újabb kiadású újra. 
.
De lehet, hogy oldtimerként beszerzek egy rési Ladát is, mert az oldtimereket gyűjtöm, de még kevés van. 1973-as ZAZ 968-as Zaporozsecem már van, ott áll az 1966-os Ford Mustang V8 4,7 GT 302 Hight mellett. De van még két másik is, egy 1300-as VW Bogár 1969.-ből és egy kuriózum 407-es Moszkvics 1960-ból. És mindegyik használható állapotban van, OT rendszámmal, és az ideológia különbségek ellenére egészen békésen elférnek egymás mellett, csak már kicsi a hely a továbbiak gyűjtésére, mivel fedett helyen szeretném azokat is tárolni. 
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:25

Ha a mi költségvetési hiányunkat és államadósságunkat sokallja valaki, akkor - a korábbi hozzászólásban írt ausztriai és olasz mellett - nézzük meg, hogyan állnak ezekben a háborúzni akaró, illetve arra készülő franciák! Franciaország államadóssága 2025-ben meghaladja a 3,3 billió (ezer milliárd) eurót, ami a GDP mintegy 114%-át teszi ki. Ezzel az értékkel az euróövezet harmadik legeladósodottabb országa Görögország és Olaszország után, a költségvetési hiány pedig 5,8% körül mozog. 
.
Ugye a mi államadósságunk GDP arányosan úgy 73 %, abszolút összegben pedig 40 milliárd euró, költségvetési hiányunk pedig 5 %.
.

És akkor jöjjenek a makacs tények! 
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260202/komoly-meglepetest-okozott-az-eu-zaszloshajoja-815192.
geza77
geza77 hétfő, 14:25
Előzmény: #198388  Sehmet

Remélem ladával jársz és mostantól nem osztrákiába pihensz, hanem oroszoknál!!   
https://www.facebook.com/photo/?fbid=25849375308015845&set=pcb.1441249654062910
dexter hétfő, 14:13
Előzmény: #198382  user01
A hozzászólások között van egy másik, orbénék által bűnözőnek hazudott roma erkölcsi bizonyítványa is, ami szerint ő is büntetlen előéletű.
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:13
Előzmény: #198381  user01

Nem foglalkozom és nem is foglalkoztam ezzel és hasonló üggyel.
A kérdés második része pedig értelmezhetetlen, óvodás szintű! És azt sem tudom, hogy hányas volt a cipőmérete! 
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:11
Előzmény: #198382  user01

Semmilyen erkölcsi bizonyítványról nem írtam! Én ilyen ügyekben nem "hiszek", hanem "tudom". Azért érdekes lenne, ha te bárkinek az erkölcsi bizonyítványát látnád! :) Okoskodással szakmai kérdésekben nem sokra mész, legfeljebb folyamatosan égeted magadat! 
.
A "bűnöző" nem olyan jogi szakzsargon, amit ne lehetne használni olyankor, ha valaki korábban bűncselekményt követett el, de a fent hivatkozott idő után már nem kerül be az erkölcsi bizonyítványába, tehát az, hogy valakit bűnözőnek neveznek, nem jelenti azt, hogy korábban nem követett el bűncselekményt, ami már nem szerepel az erkölcsi bizonyítványában. Persze, jogilag kifogásolható, de csak akkor, ha nem teszik mellé, hogy „Korábban elítélték X bűncselekmény miatt.” Ha jól láttam, itt - a TV2-ben - pontosan, a teljes név kiírása nélkül, az arc kitakarása/elhomályosítása mellett - tehát nem felismerhető az illető - feltüntették, hogy milyen bűncselekmény miatt ítélték el. Erre egyértelműen nem lehet ráfogni, hogy jogellenes, különösen egy olyan közösségi rendezvényen, amelyről tudósítottak is. De meg lehet próbálni a jó hírnév megsértése miatt, ha egyáltalán ezek után van a szó nem jogi értelmében jó hírnevük, de a másik oldalnak szerintem nagyobb esélye van az ilyen jellegű személyiségi jogi per megnyerésére.  
________
________ hétfő, 13:54
Előzmény: #198386  geza77
szerintem Cyber is ott volt csatornát tisztítani :)
geza77
geza77 hétfő, 13:17
Előzmény: #198385  user01
De miért mennek együtt haverok nyaralni ilyen helyre???
Ugyan a Facebook-oldala alapján úgy tűnhetett, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is élőben követte végig az október 23-i megemlékezést a Kossuth téren, kedden reggel kiderült, hogy valójában ekkor tért vissza Krétáról, méghozzá Bayer Zsolt, Halász János és Kálomista Gábor társaságában. Az erről tudomást szerző Népszava újságírójának a reptéren azt mondta, hogy az előre megbeszélt posztot egy munkatársa tette ki, és elnézést kért, ha félreértésre adott okot – írja a Népszava.
user01
user01 hétfő, 13:09
Előzmény: #198384  badsector1
Bayer pár éve bünszkén adta elő azt, hogy állítása szerint többedmagával végighallgatta azt, hogy valaki pedofil tetteiről áradozik, majd.... Majd nem tettek semmit. Semmit. Végighallgatták a tábortűznél, majd.... Semmi.
Ha egy becsületes emberekből álló csoport végighallgat egy ilyet, akkor minimum feljelentést tesz.

Vajon mi történhetett? Pedofilok közötti élménybeszámolót kotyogott ki, vagy hazudozott?
badsector1
badsector1 hétfő, 13:04
Előzmény: #198376  ________
Zsóti ciganyozik, buzizik, de valamiért nem pedofilozik.:))
________
________ hétfő, 13:04
Előzmény: #198378  Sehmet

aki egy népcsoportot gyülöl, attól ne várjon szavazatot
.
lázár jános azt mondta, ha bukta lesz, az a kegyelmi ügy miatt lesz  :)
user01
user01 hétfő, 13:00
Előzmény: #198378  Sehmet
https://www.reddit.com/r/hungary/s/tVJM52OvWC

Valaki itt hazudik! Te kinek hiszel, O. Viktor notórius hazudozónak, vagy egy erkölcsi bizonyítványnak?
user01
user01 hétfő, 12:59
Előzmény: #198377  Sehmet
Te se tudod mikor szabadul a börtönből az orbál által kitüntetésre felmagasztalt fideszes gyermekvédelmi szakértő? 

De azt csak tudod, hogy megrontott gyermekenként hány hét büntetést kapott?
Megrontásonként hány nap a büntetés?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek