Téged pedig nem "bevándorlózlak" le többet, de remélem, hogy 1x eljutsz addig, hogy ne általánosítva vizsgáld az embereket, mert ez csak annak szólt, de ez sem helyes.
Le vagyok döbbenve.... egy ilyen elvileg politikamentes és roppant fontos ügyben sem bírnak igazat mondani, normálisan kinyomozni?! Elképesztő, tényleg! Ez meg, hogy akkor nincs se mentesség, se védőpajzs.... mikor ezt először bejelentették, már akkor is kétkedtem benne... túl nagy volt a hype hogy igaz legyen, ráadásul USA se volt jelen a sajtótájékoztatón. Ez az egész egy színjáték... egy bábszínház, amit már évek óta előadnak!
és tudod mit, a "zugügyvéd" kifejezést visszavonom, mert nem ismerlek, és csak egy nick vagy számomra, de azt, hogy értelmes emberként véded ezeket, azt ismeretlenül sem tudom felfogni.
Megszólalhatna Tuzson Bence a villám nyomozó. Gondolom szokás szerint nem az lesz a gond, hogy mi látható a felvételen, hanem az hogy miként tudott kiszivárogni. Ekkora moslék csürhe még sosem volt az ország élén.
ilyen baLátaink vannak nekünk imádják a vezetönket, de csak addig, amíg át nem b.sszák mint a szart a palánkon . ruszkiktól olajat gázt kell venni amcsiktól fegyvert kell de semmit több, csak like, like, YEAH . globális senkik lettünk
Akkor mi is történt a novemberi találkozón az USA-ban? Az, hogy vásárolunk dolgokat az USA-tól, igazából nem fontos. A lényeg: nincs és nem is volt sem pénzügyi mentőöv, sem mentesség a szankciók alól, utóbbiról nem véletlenül nem jelent meg shol hivatalos dokumentum. Bekövetkezett, amit anno írtam, orbán hazugságának hatalmas publicitása volt, de arról már alig hallunk, nincsenek hatalmas betűs címek, hogy orbán hazudott, mert se mentesség, se mentőcsomag! És ennek az O1G-nek vannak elkötelezett szavazói! Ezek az emberek hol élnek? Nem olvasnak, nem néznek más portálokat, tévét, csak a közmédiát? Szégyen!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!