"Bár nagyon remélem hogy nem küldenének magyarokat Ukrajnáért meghalni, ám ismerve őket, mégis elbeszélgettem fiaimmal mi lesz ha ezek nyernek, tőlük kitelik, hogy kiküldenek bennünket is simán Ukránba." Te vagy az ekső ember aki ezt beszpota:)))
2002-ben állítólag orbán tombolt a vereség miatt. Most, hogy sokkal nagyobb a tét számukra, el lehet képzelni, hogy mit fognak még művelni, hogy ha végleg a vesztüket érzik.
A tiszások már annyi mindent szivárogtattak (lesz progresszív adózás, csak erről még nem szabad beszélni - mégis sikerült :), teljes komolysággal elemezték a nyugdíjadóztatást), Romulusz pedig nyilatkozott, hogy a lakosságot (gondolom férfiakat) bármikor beránthatják egy komoly helyzetben. Bár nagyon remélem hogy nem küldenének magyarokat Ukrajnáért meghalni, ám ismerve őket, mégis elbeszélgettem fiaimmal mi lesz ha ezek nyernek, tőlük kitelik, hogy kiküldenek bennünket is simán Ukránba. Gondolom nem csak én döbbenek meg folyamatos nyilatkozataikon...
fölfedi itt ez a 'köteles' pedofülkés 3/3-as sintér(?), hogy mit fognak csinálni, ha már minden 'kötelük' szakad... egy 'pedovészhelyzetet' kell teremteni és ellehetítleni a választásokat is, csak a 'méltóságosékat' nehogy ki lehessen mozdítani jól-tejelő bársony-luxus repülőik,yachtjaik,stb.székeiből... ? szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!