Ez egy ado tipus... Es a tobbi 50, ami meg lett emelve,vagy be lett vezetve? Tranzakcios illetek,kamatado melle bejott a szocho...kisker kulonado,ami gyakorlatilag a 25-rol 27 szazalekra emelt afat 31.5re emeli...mit szeretnel meg itt bizonyitani?
Az elmúlt 2-3 évben nem találkoztam már olyan fideszessel, akivel érdemben lehet bármilyen politikai témáról beszélni úgy, hogy ne propagandát böfögjön fel, vagy nem nyilvánvaló statisztikai számokat vagy egyéb tényeket cáfolna meg valamivel. Így nehéz vitatkozni, már azt is megértem, hogy sajnos tények és valós számokra nem lehet mást válaszolni, csak terelni, mert szar dolog lenne beismerni, hogy milyen rossz számokat,adatokat hoz évek óta a szeretett kormányuk és Viktor (koronázatlan) királyuk. Itt a fórumon is ez van, értelmes fideszes sajnos nincs, csak a propagandát böfögő. Ez van. Ezért is kár ezekkel az emberekkel érdemben vitatkozni. Kezd nekem úgy tűnni, hogy a maradék fideszes tábor tényleg olyan mint egy Orbán szekta. Igaz hogy 3 éve nem nő a GDP, EU rekorder infláció, igaz,hogy a boltok polcain minden élelmiszer szinte dupla annyiba kerül mint 3-4 éve, és még a nemzetközi adat alapján is utolsók vagyunk fogyasztásban, korrupcióban,igaz hogy kegyelmet adnak K. Endréknek, Kaletáknak, Borkaiknak, van egy valag egyéb pedofil ügy is,Bese ügy, luxusban utazó elnökünk, akinek minden családtagja szinte 0-ról 15 év alatt milliárdos lett, igaz hogy 3 hónapon belül semelyik SZTK szakrendelésre nem lehet bejutni, de hát mindez nem számit, ezek mind szemenszedett hazugságok. Nos, ilyen emberekkel minek is vitatkozunk?
Nyilvan,eloremutato lenne,ha a kamu hireket megcafolja valaki,es akkor azt mondja a fideszes,hogy oke,sorry,ez valoban ugy van. De amint megcafolsz valamit,alatamasztva,akkor maris idefossa a kovetkezo bullshitet..igy ez nem parbeszed,es vitaforum,hanem fideszes propaganda terjesztesenek a platformja. Az meg nem ez a topic.
“A topic nevere mar en is felhivtam a figyelmet,igazabol egyertelmuen definialhato,hogy ki van rossz helyen...” Most ez egy dolog, hogy ki van rossz helyen… mert én ettől függetlenül szívesen folytatnék értelmes vitát, de a napi szintű ostoba kekeckedést, a legalja propagandával történő spam-melést, a tudatos ferdítést és az ordítóan otromba érvelési hibákat már nem tartom elfogadhatónak.
Te azt fel sem fogod, hogy az állam te is vagy? Most elvárják tőlem, hogy én gondoskodjak másokról, aztán mikor oda kerülök, akkor meg magamra hagynának? Gondolom te egy fillért sem fizetsz be az államkasszába járulékként. Én elég nagy összeget fizetek, öt kisnyugdíjast tartanák el , ha nem lennének ilyen sehmetek, akik maguk elviszik az egészet. Mert ugye nagyon rá van szorulva. :-)!!!
Majd beszelgetunk arrol,hogy....igazabol akkor mirol is? Van az eulernek egy sajat topicja allitolag,oda be lehetne ereszteni a fideszes-kekfideszes velemenyeket,es akkor el vannak szeparalva,mint a naggyulesen. Sztem ez tamogathato otlet lenne,helyre allna az egyensuly az eroben. A topic nevere mar en is felhivtam a figyelmet,igazabol egyertelmuen definialhato,hogy ki van rossz helyen...
Kedves fórumozók! Közeleg a választás, ezzel párhuzamosan nem csak a hangulat, hanem az indulat is magasabbra hág. Ezért szükségesnek tartunk leszögezni pár dolgot ismétlésként: - A személyeskedést továbbra is szankcionáljuk. - A fórum egy beszélgetőhely, vitahely. Nem agitátorhely és nem propagandahely. Ez azt jelenti, hogy ahogyan a múltban volt rá számos példa, a jövőben is az lesz a gyakorlat, hogy az öncélú, improduktív, legfeljebb térítési szándéknak felfogható pártközlemény/cikk kopizgatásokat nem toleráljuk. EGYIK OLDALRÓL SEM. Vagyis nem szeretnénk hagyni még a fórum közéleti topikjai esetében sem, hogy primer pártüzenetek, politikai szlogenek kritikátlan felmondóhelyévé váljanak. Kérjük, vegyétek ezt figyelembe, köszi a megértést!
Sőt, az oldal főközgazdásza azt sem olvasta, hogy csak az év eleji állampapír pénzek kivétele (ami nem volt "sok", 2-300 milliárdra becsülik) is csak pesten év/év alapon nyárig közel 20%-kal emelte meg a lakások árát. Tehát a 3%-os hitel nem okoz áremelkedést! :D Sík hülyének nézik az embereket, de biztos lesz 20-30 ezer család, köztük sok olyan, akik ezzel a hitellel fogják megvásárolni a gyerek nevére a 3-4-5. lakásukat, ennyi szavazatot lehet bezsebelnek ezzel a fantasztikusan átgondolt "intézkedéssel"! Nagy segítség ez az első lakástulajdonos embereknek. csak néztem, hogy az újpesti panelünk m2 ára tavaly még 950e volt, ma meg már 1,1M. Csak 7.5 milliót emelkedett az ára 1 év alatt.
Latszik,hogy sik nulla vagy a kozgazdasagtanhoz. Ezek a tamogatasok a neres epitoiparosok felfujasa,a tamogatasok beepulnek a kivitelezoi es alapanyag arakba,es inflaciot gerjesztenek. Az ingatlanpiacon tulhevulest okoznak,ezt nemreg te is elismerted,most meg kerdezed,hogy akkor azt akarjatok,hogy ez ne legyen? Jezusom.ember....ne legyel mar ennyire ostoba,hogy ezt nem erted... 20 szazalekos lakasdragulast okozott a 3 szazalekos hitel,vagyis kb pont lenyelte a piac a kamattamogatast...egy pesti jobb panel 60-80 milla,2022ben 30-40 volt.. akkor megerte felfujni a lufit? Fideszes logika alapjan felcsokkent az erteke...
Adakoztok már szegény Forsthoffer családnak? MP szerint "az indokolatlan lemondással több millió forintos kárt okoztak a családi szállodának" És: "Hallod-e te török császár! Mélységesen szégyelld magad!". . De legalább nem költöttek el ugyanennyi közpénzt náluk az idén is, "az egyik állami nagy cég, 2 napos 100 fős, sokadik alkalommal visszatérő" rendezvényére. (Tudom, elköltik máshol, az ottalvós buli nem maradhat el.:) Mégis mit várt egy ellenzéki párt alelnöke? (Hol, ki és hogyan választotta meg?) Nem ismeri a rendszert? Korábban kellett volna elkezdeni az ismerkedést. Sok "óellenzéki" tudna neki mesélni ennél keményebb dolgokat. https://www.facebook.com/61558999731291/videos/1651143755805803
Az index az a sajto,akinek megmondod,hogy mi a valosag,es leirja az ellenkezojet..ezt ma reggel a cikkukben bizonyitottak,Magyar egy fb posztban becsatolta a levelezest..innentol Sehmet,te alhireket terjesztesz,ami bizonyithato.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!