Nekunk Sehmet "nem vagyok fideses es propagandista,de...." rendszeres tema egy bizonyos korben. Zsenialis,ahogy ket egymast koveto kommentben egeti magat szenne...Es az a vicces,h van egy normalis (inkabb)kormanyparti tag is benne,akivel teljesen egyutt lehet gondolkodni,de intelligenciaban azert messze az itteni HK delegaltak felett van,igy nem lipsizik,messiasozik,pro kontra el tudja mondani mindket oldalrol a velemenyet.
" a rendőrség letartóztatott egy 31 éves iraki férfit, akinek DNS-nyomait megtalálták az áldozat testén. A gyanú szerint a férfi szándékosan lökte a vonat elé a fiatal, 16 éves lányt." Döbbenet. És sajnos a migráns-befogadó országokban mindennaposak az ilyen esetek. A mi liberálisaink is ezt szorgalmazzák: ez legyen nálunk is.
"A magyar miniszterelnök és családja láthatóan fényűző életet él, amint az egy virális videón is látható. Ezt a Budapest közelében, Felcsúton található hatalmas birtokukon forgatták. " Lol.Így van 🙂
Bevallom oszinten,te egy szorakoztato jelenseg vagy. Ha peldat kene hozni a viselkedesedre,akkor ugy jellemeznekek,mint aki Ujpest mezben,becuccozva mindennel, a Fradi taborban azt bizonygatja,hogy a Fradi az szar,es csak az Ujpest,mikozben eppen kiesnek a lilak a bajnoksagbol. Kifejezetten jokat lehet derulni a kamu posztjaidon,de ez is egy mufaj vegulis.
De meddig fogják élvezni? Örökös rettegésbe? Nem tudom, hogy dubaiból van-e kiadatás, de a nyugati országokba az elfogató parancsok kiadása után nem utazhatnak. A vagyonokat, számlákat sok országban le lehet foglalni. Én úgy gondolom, hogy azokkal az országokkal is meg lehet valahogy egyezni a kiadatásról, ahol alapvetően nincs ilyen.
Na kedves Orosz agitpropos álkeresztény provokátor! Erre a szösszenetre, amit ide okádtál, csak annyit válaszolnék higgadtan, hogy húzz a picsába. És még finom és megfontolt voltam.
Már Dubajban több száz ingatlant felvásároltak, a választások estéjén már ott fogják élvezni az összelopott milliárdokat. Tiborcék már most leléptek, a többi is követni fogja.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!