A befolyt extra pénzekből juthatna a közmunkásokra, létszám, és bérkompenzációra... . Az állam és a politika feladata lenne a társadalmi egyenlőtlenségek kiegyenlítése, és nem hagyni, hogy valakik 1000 Mrd-os vagyonokat halmoznak fel (adófizetöi forintokból), miközben luxusjachtokon épp unatkoznak, másoknak meg 3 műszakban gürizve egy lakásra se telik . De hát ilyenre a fidesz képtelen, épp ezért menniük kell
Már megint hazudsz propagandista! Egyből Tokod azt,amit a fidesz lassan megbukó politikusai is! Nyilván mindenki tudja, hogy most napokig az lesz a támadási felületet,hogy a Tisza adót akar emelni! Pechedre az egész beszélgetés elérhető, ahogy pl én is meghallgattam 1:25:00-tól a végéig a beszélgetést! Hazudsz te is, és az index is. Dálnoki egy játékot játszott a közönséggel, aminek a végén megkérdezte, hogy az elmondott adófajták (degresszív kontra regresszív) alapján ki melyiket választaná! Dálnoki nem foglalt állást, nem igaz, hogy azt mondja, ő melyiket választaná. Utána pedig nem Tarr veszi át a szót, hanem még pontosan 6.5 percig Dálnoki beszél tovább az áfáról, többek között. Tarr sem arról beszél, hogy adót akarnak emelni, hanem a fidesz mennyire volt ügyes, hogy elhitette az társadalom jelentős részével, mennyire jol jártak az 1 kulcsos adóval. Miközben ez nem igaz, hogy azzal mindenki jól járt. Utána meg arról beszél, hogy a magyar társadalom annyira megválozott bizonyos témákkal kapcsolatban, a fidesz annyira átalakitotta a gondolkodásmódot sokakban, hogy jelenleg vannak olyan témák, akik tabuk a társadalomban, mert a fidesz leural. Mint pl egy adózási rendszer, vagy hogy több gyermek születik családon kivül mint belül. Senki meg nem említi, hogy adót akarnak emelni! Tudjuk mire megy ki a játék, de ti csak folyamatosan hazudni tudtok! Te is, meg a fidesz is! Aztán idejőssz és telefosod a fórumot a hazugságaiddal. Te annyit hazudsz itt, hogy a kérdőmondataid is lassan mind hazugságok!
Hadházy Ákos: Lévai Anikó szinte naponta kijár Hatvanpusztára „kertészeket csesztetni” Magyar Péter arról írt, hogy a miniszterelnök felesége bontatta vissza a szerinte túl kicsire sikerült pálmaházat. . az mszmp csöcsön nevelkedett viktor és lévai most a neofeudalizmust probálgatják ujkulákként!
IMF hitelt a 2008-as válság miatt kellett felvenni papa! "Az unalomig ismételt lopás pedig akkor lopás, ha jogellenes cselekményt takar." azt is vázold már fel h mennyi jogszabály lett "testre" szabva a fideszes érdekkörökön belül! . aki jogászként nem az igazságot keresi, annak elég hitvány a jelleme!
Mindezek után pedig visszatérnek és folytatják az ostoba fidesz propagandát ott, ahol abbahagyták előző nap. Full kontraproduktív, de folytassák csak, kellenek még ellenzéki szavazók, hogy el legyen takarítva ez a tolvaj, pedofilmosdató, komcsi pedofidesz csürhe.
Szerintem is sokkal tisztább lenne egy progresszív adó észszerű kulcsokkal, mint ez az egykulcsos a millió különadócskával, mindenféle tranzakciós illetékekkel, meg a világbajnok ÁFA-val. Ja, és a belföldi fogyasztás is megindulhatna végre, ami mindannyiunk érdeke. . Nagyon nagy butaság volt anno az egykulcsos bevezetése is, de a dogmává tétele pláne. (“Igazságos” adó, ugye - ami amúgy mi a szart is jelent?) Egy jó gazdaságpolitika adaptív, és semmiképp sincsenek kőbe vésett szabályai, mert nincs olyan, hogy minden helyzetben univerzálisan jó megoldás. De a fidesztálibok ezt úgyse fogják belátni.
Az egykulcsos adó szerintem is igazságtalan Szerintem 3 kulcsos kellene, vitatkozni lehet, hogy hol legyen a határ, és a százalék. De egy 25%-os éves 50 milkától szerintem fair. A harmadik sáv 35% éves 500 milkától szinte kötelező...
"„Dugd fel a seggedbe a szankcióidat és a kitiltásodat, Mr. Csontokon Táncoló” – üzente Szijjártó Péternek a Magyarországról kitiltott ukrán drónparancsnok A Magyar Madarai drónos egység vezetője szerint a magyarok ne vállaljanak többet, mint amit képesek betartani. Brovdi élesen támadta a döntést."
Oroszpárti szijgyártó vajon fel meri venni a kesztyűt az ukrán drónparancsnokkal?
Bírom ezeket a propagandistákat: mindennap idejönnek, tátott szájjal futnak pár kört abban a bizonyos erdőben, aztán szájukat törölgetve, jóllakottan visszatakarodnak pitiáner valóságukba. 🤣
No, megszólalnak a nyomtatószervizes ügyeletes zsenik is. Ezt nem rád értettem, hanem arra, akik sarat dobálnak folyamatosan, sértegetnek folyamatosan, ha nem jön be a propagandáért a havi apanázs, amiért ütősebben kell megdolgozni az ellenzéki oldalon, úgy hallottam.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!