Ne viccelj! Kik járnának jobban? A Gyurcsány-kormány magas SZJA-jával, a leszűkített szociális ellátórendszerével ki járt jól? Mert, hogy nem a Magyar Állam, az biztos! Akkor nem kellett volna nekünk, egyedüliként az EU-ból először verni az IMF kapuját hitelért, hogy elkerüljük az államcsődöt! Az unalomig ismételt lopás pedig akkor lopás, ha jogellenes cselekményt takar. A privatizáció sem volt lopás jogilag, noha sokan fillérekért jutottak milliárdos vagyonokhoz, néha Apró kis segítséggel, és akkor még nem is beszéltünk a fillérekért nyugatiaknak eladott energiaszektorról (áram, gáz), amely szerződésekben kikötés volt, hogy olyan árat alkalmazhatnak, amiben az évi 8 %-os osztalék biztosított.
Nem vagyok közszereplő, a versenyszférában dolgozom és dolgoztam! Nem dicsekedtem, csak azt akartam érzékeltetni, hogy nektek valószínűleg jobban fájna egy adóemelés, mint nekem!
Nem szoktam drága táskákat hordani és hivalkodni sem a pénzemmel. Én a Gyurcsány-kormány alatt - a 4 %-os szolidaritási adóval - a fizetésemelésemnek csak egyharmadát kaptam meg, mert abból már 40 %-ot vontak csak SZJA-ként, de abból is jól megéltem. Lehet, hogy a te pogácsád lenne kevesebb, ha az átlagkeresetre is több adót fizetnél! :)
Ne haragudj, te dicsekedtél vele. Gondoltam büszkén vállalod. Főleg egy teljesen névtelen fórumon. Azt meg látom, hogy nálunk meg még nagyobb bűn, főleg ha a közszereplők vagyonáról van szó. Hát persze, nyugaton a saját erejükből gazdagodnak, nálunk a politikai hatalmukat használják ki, hogy jogosan lophassanak. Persze könnyedén lepapírozva ezt.
1:28:40 - 1:33-ig arról van szó, hogy igazságtalan az egykulcsos adó, és a Tisza szakértője a progresszív sávos SZJA-t támogatja, erről szavaztatott is, és ő is a progresszíven emelkedő sávos SZJA-ra szavazott. Ebből szerintem egyértelműen következik, hogy erre készülnek!
Ez olyan , mint a KFC csirkeszárnyak. A sántikáló labradorunk kapartatva fut az autóhoz, ha meglátja az óriáspoharat. :-). Még a többnapos kirándulásból is hazahozzuk nekik a csontokat.
Nyugaton a legfőbb bűn, amit mások ellen elkövethetsz az az, ha megkérdezed, mennyi a havi jövedelme! De annyit elárulok, hogy a nyugdíjam jelentősen meghaladja a hét-számjegyű összeg alsó határát. Ez úgy jöhetett össze, hogy 2012-ben eltörölték a nyugdíjjárulék felső limitjét, és minden forint után fizettem nyugdíjjárulékot. Hogy most ügyvédként mennyit keresek, és az irodahasználatért, stb. mennyit fizetnek a kollégák, az üzleti titok! A többi apróság már szót sem érdemel!
Nem jelentették be. A fórumon megkérdezték a jelenlevőket, miylen adórendszer tetszene nekik jobban. A többség a többkulcsost választaná. Ennyi. Szerintem túltolod a kínlódást. Ügyesebb szoktál lenni. Takán Krida sorstársad hatása?
"Most látom, hogy még írtál korábban is, amire az a válaszom, hogy az én
havi jövedelmem annyi, hogy sokan két alatt sem kapnak annyit" Kíváncsivá tettél, két mi alatt ? Vagy írd meg nyugodtan, mennyit kapsz szerintem soha nem fogunk találkozni, hogy leellenőrizzem. :D Vagy ez is a propaganda rész, hogy majd fél év múlva be lehessen helyettesíteni a , nap, hét, hónap, év, vagy esetleg évtized-et? Valaki 2 éve mondott, vagy csinált valamit és a propaganda most arra hivatkozik. Nem is veszik észre, hogy romulusz lejáratásával valóságban a beteg rendszerüket mutatják be, mikor a fidesz csókosoknak még a zsírját is közpénzből szívják le, ahogy borkainak nem a zsírját, de azt is a közösből. :D
"A tiszás Tarr Zoltán, Magyar Péter alelnöke és Dálnoki Áron, a Tisza kiszivárgott adóprogramjának atyja és a párt gazdasági munkacsoportjának vezetője egy etyeki fórumukon gyakorlatilag bemondták, hogy adóemelésre, azaz többkulcsos adóra készülnek, de csak azért nem beszélnek erről, mert választási kampány van, viszont ha nyernek, akkor utána „mindent lehet”. . Dálnoki megszavaztatta a Tisza párt etyeki összejövetelén megjelenő híveit, majd boldogan állapította meg, hogy a tiszások nyolcvan százaléka a többkulcsos adót támogatja. Sőt: úgy fogalmazott, hogy csak „egy-két héja” szavazott az egykulcsos adóra. . Ezek után Tarr Zoltán vette át a szót, aki hosszasan magyarázta, hogy a választás előtt sok mindenről nem szabad beszélni, mert abba belebukhat a Tisza. „Választást kell nyerni, és utána mindent lehet.” . A párt alelnöke az egykulcsos adóval kapcsolatban azt mondta, hogy a kormánypártok „el tudták azt mondani, hogy valami az pontosan az ellenkezője annak, ami (...) arról van szó, hogy el tudták hitetni, hogy mindenkinek jobb az egykulcsos adó, ami alapvetően – ahogy hallottuk (eközben Tarr Dálnokira mutatott – a szerk.) – abszolút az ellenkezője igaz ennek a dolognak.”Tarr úgy folytatta:
.
„Ha ma erről beszélgetünk – nem itt, hanem valahol másutt –, akkor nem kérdés az emberek nagy százalékának, hogy természetszerűleg, ha mindenki ugyanannyit fizet, akkor az egy igazságos dolog. Nem?”Mire a közönségből érkezett a válasz: „Nem!”. Erre Tarr azt mondta, „Na, ez az!”, Dálnoki pedig rávágta: „Pontosan”."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!