Nem tudom, hallottál-e róla, de van olyan, hogy öngondoskodás, kreativitás, stb. Ha reálértékben kevesebbet ér valakinek a pénze, akkor tegyen még hozzá! Tudod, ha rövid a a kardod, toldd meg egy lépéssel! Persze, ha valaki be van oltva a jelenlegi kormánypártok elleni gyűlölettel, annak a látásmódja teljesen más, és ebből következően a véleménye is. Engem és a családomat a '90 előtti rendszer megtanított arra, hogy a nehezebb körülményeket is túléljem veszteség nélkül. . 2002.-ben sokan inkább hittek a III/-esnek, 2006.-ban pedig az Öszödi Igazmondónak, és lásd, mi lett a vége. Anno a fizetésemelésem egyharmadát kaptam kézhez, a többit elvitte a 40 %-os SZJA, nyugdíjjárulék, stb. Most, különös tekintettel a minket megillető, kedvező adózási formára, valamint arra, hogy nyugdíjasként nem kell TB- és nyugdíjjárulékot fizetnem, sokkal több marad meg. És anno túléltem egy Gyurcsány-csomagot, egy Bajnai-csomagot, egy IMF hitelt és annak visszafizetését, stb. És nem Orbánt sorolták vezető nemzetközi közgazdászok a világ legrosszabb vezetői közé. . És mi most az alternatíva? Egy húszon-egynéhány fős párt volt NER-kitartott, budai selyemfiú elnökkel, Ruszin-Szendi Romulusszal, Raskó Györggyel, Kéri Lászlóval, Cicciolinával, Róka Rékával, Lakatos Márkkal, Alekoszokkal, stb., akiket még M.P. is büdös agyhalottaknak nevez? Olyan ígéretekkel, ami évi 10 ezer-milliárddal jár? . Jaj, kedves Gaboracing, te hol élsz? . Egyébként nem szoktam harcba menni sehogy, amit írtál az inkább rád lehet jellemző, amit kivetítesz másra, csakhogy magadról eltereld a figyelmet. Tudod, "Septem artes liberales", dialektika/logika, retorika. :)
Csipkerózsika azért jobban hangzik mint Józsika. Tisztelet és Szabadság és napraforgó levél. Pontosan az egyik ok, amiért jobboldali kevés szavaz majd ... A mesekönyv és az erzekenyites... De ha nyer, lehet, hogy a 7 színű szivárvány 6 színű lesz .. Hajrá minden párt és tisztelet a tradicionális szavazók felé is... Lehet fikázni a keresztény hitet, de nem célszerű hosszú távon. Nem fog nyerni az új párt és akkor majd jön a csalás duma. A Mihazank szimpatikusabb💪👍
És tegyük hozzá, hogy az idecsábított vállalatok mindezek után alacsony hozzáadott értékű tevékenységeket végeztetnek ezekben az üzemekben az orbánék által betelepített migránsokkal, miközben lerohasztják a természeti környezetünket. . És ezt a csodamixet hívják a hazaárulók és a megvezetett bolondok nemzeti gazdaságpolitikának. :D
Az ipari kibocsájtás csökken Magyarországon. Az ipari energia ára magasabb Magyarországon, mint Németországban. Csak az olcsó munkaerő és a betelepülő cégeknrk adott temérdek magyar adófizetői pénz hozza ezeket ide. Az olcsó munkaerőt az Orbán-klán migránsok százezreinek betelepítésével akarja biztosítani. Ezzel leértékelve a magyar munkaerőt, hogy a magyar emberek is kénytelenek legyenek éhbérrel beérni. Ez Orbán műve, a magyar emberek kizsigerelése. Miközben az Orbán-klán zebrahugyban fürdik, antilopvért vedel, és ilyen idegbeteg rikácsoló vénasszonyokat fizet, hogy a hazugságaikat terjesszék: https://m.youtube.com/watch?v=Y9QgIy0Ma3s&t=55s
Nem köll ilyen, a munkaszerződésemben (amikor még szóbaálltam magyar céggel) ki volt kötve, hogy nincs és nem is alapíthatunk szakszervezetet. Passzolom, hogy ez törvényes volt-e, ahogy az biztos nem, hogy utolsó csicskaként, borítékos fizetéssel meg mindennel abba is beleszóltak hogy ha felmondok akkor hova mehetek és hova nem dolgozni, nehogy valami versenytárs legyen. Magyar vircsaft.
Meg annyit, hogy oktatasra, egeszsegugyre forditott allami kiadasok tekinteteben sincsenek pontos adatok, attol fugg, milyen mofszer szerint merik, az egyik adat szar, a masik szarabb. Eu atlag alatt. Hogy lesz itt jobb elet??
"Iható víz nincs, a Mészáros-féle új szárny sem működik – gyűlnek a problémák a székesfehérvári kórházban. Májusban adták át azt a 17 milliárdos beruházást, amelynek keretein belül új, 112 ágyas onkológia, tüdőgyógyászat és infektológia is létrejött a kórházban. A kivitelezést Mészáros Lőrinc egyik cége végezte. Habár a szárny három hónapja „kész”, azt továbbra sem nyitották meg a páciensek előtt. Az átadás után számos műszaki probléma merült fel – főleg a vezetékekkel és a csatornázással vannak gondok." kridáék boldogok, mert orbán azt mondta.
Kevesebb pénzt kellene az EU büdzsébe adniuk, jobban önzőnek kell lenniük, ahogy a PedoFidesz is az, és akkor virágozni fog Németország is. Felesleges 50 centis kilátókra pénzt adniuk. Abból a pénzből több vállalkozást meg lehetett volna menteni.
Jobb helyeken még vannak szakszervezetek. Nalunk meg rogton torvenytelen barmilyen munkabeszuntetes, mert ejszaka szuletik egy kormanyrendelet...komcsi tempo. Szoval 5-10 ev mulva szerinted a koltsegvetes hany %os hiannyal fog majd szamolni? De ki erdekel mi? Csak '26ban nyerjen orban mindenaron, aztan majd csak lesz valahogy
"Az első negyedévben az előző negyedévhez képest ár-, naptári és szezonális kiigazítással az április végén kiadott előzetes jelentésben jelzett 0,2 százaléknál magasabb ütemben, 0,4 százalékkal nőtt a német GDP " Nem olyan rossz ez a magyar PedoFidesz-féle produkcióhoz képest.
Nem tudja elmagyarázni, pont ez a lényeg. Azért jó minden, mert Orbán ês a fidesz azt mondja. Gazdasági ismeret nincs, széleskörű tájékozottság nincs, buborékban élés van. Origo,mandiner, és a fideszes megmondóemberek oldalainak olvasása van, így 20 helyen olvassa hogy milyen jó hogy a kínai gyárak idejőnnek, és max HA véletlenül feltéved egy nem fideszes médium oldalára, ahol leirják mik a negatívumai egy ilyen cégnek, akkor nyilván nem hiszi el, hiszen a másik 20 helyen mind mást írták, hát akkor csak az igazság.
BMW, CATL, és egy csomó más cég. Egy német cég most szintén ide menekülne Németből, de a dolgozók tüntetnek. Mintha egy tüntetéssel segítenének a cég helyzetén, és nem a buta kormányzati intézkedéseken kéne változtatniuk. Lol.
Ennek mi köze van ahhoz, amit írtam? Miért nem lehet egy csőtörést percek alatt bejelenteni? Végül nem sikerült, 20 perc után visszakapcsolt az elejére, mintha fogadták volna a bejelentést és kérték, hogy értékeljük a szolgáltatás minőségét?
Nemtudom milyen cegeket hoz be orban, felsorolhatnad. Aki idejon, az valolszinuleg azert, mert kedvezo adozasi felteteleket kap meg olcso munkaerot. Egyik se tul jo nekunk a jovore nezve, plane ha szamolunk olyanokkal is mint az anyak szja mentessege, meg a 3%os hitelakcio. Melle ottvannak a folyamatos kotvenykibocsajtasok. Hogy lesz ebbol barmi jo? Magyarazd mar el nekem
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!