"Egyre frusztráltabbak a tiszások azt látom. Elindult a Tisza apadása, jól mondta Böcskei Balázs, de majd jönnek a közv.kutatások is (ha jönnek :), a Zavecz már intő jel. " . Hol apad a Tisza? Erre gondoltál? Neked lassan fóbiád lesz a Tisza ellen, annyira vicces. Csak Závecz mért parlamenti küszöbön felül a DK-t. "A Závecz Research felmérése szerint a biztos szavazó pártválasztók
körében 11 százalékkal vezet a Tisza Párt. Az ellenzéki erő 46, míg a
Fidesz 35 százalékot szerezne egy most vasárnapi választáson. A Mi
hazánk 7, a DK 5 százalékkal szintén bejutna a parlamentbe a
kutatóintézet szerint." "... ugyanakkor az is egyre világosabb, hogy a
nagyvárosokban brutális a Tisza fölénye, a kistelepüléseken pedig
szorosan feljött a Fidesz mögé." . A Partizán közvetítését néztük mi is és örültem, mikor Oszkó Pétert felfedezetem a tömegben. Tegnap több helyen is láttam képeket egy idős párról, akik ott voltak a tömegben, Ma olvastam, valószínűleg Kőszeg Ferencék voltak azok - remélem, sokaknak ismerős.
Kérdezd meg a fideszes kitüntetett pedofilokat, szájert vagy borkait (stb.), hogy nektek mi a normális, nekem nem ez… Nem a Pride volt a lényeg az írásomban, hanem hogy orbán nevetségesebbé vált, mint gyurcsány valaha volt és ilyen szituációkból nincs visszaút!
Tudod kedves OKJ-s tanár Sehmet, én magasról leszarom a Német egészségügyet. sőt a Mexikóit és az Észak-koreait is. Engem a MAGYAR egészségügy érdekel! Lehet, hogy téged az izgat fel, hogy MÁSHOL milyen a helyzet, engem és a magyarok 99%-át az érdekli, hogy ITT mi a helyzet. És ezt közjegyző hitelesítette!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!