Teljesen érthető esettel van dolgunk. akinek nem jutott saját autó, annak Budapestre utazni 300 kilométerről, az már távolság a tömegközlekedésben! De ez is egyedi eset, ha valaki ilyent követ, de biztos van haszna is! Az a gyógyulás reménye lehet!
Van jópár egyedi eset a kórházi fertőzések között is. Valahogy a Német kórházakban 6x fertőtlenítőszer fogy.... Ismeretségi körben lassan 1 kezemen nem tudom megszámolni hányan kaptak kórházi fertőzést. Azokból 2en műtét utáni vérmérgezésben hunytak el. De ezek is elszigetelt esetek. https://www.youtube.com/results?search_query=k%C3%B3rh%C3%A1zi+fert%C5%91z%C3%A9sek
így van a napi egyedi elszigetelt esetből a jó része ilyen lehet. Mert: nincs elég ember, nincsenek meg a munkához szükséges alap dolgok, fertőtlenítőszerek, gyógyszerek sokszor mondjuk a kellő cérna az összevarráshoz,... És a frankó kis kórházreform is szuper! "Öt óra. Körülbelül ennyi idő, míg Andrási Sándor András a Nyírkarász melletti Nyulas tanyáról eljut egy budapesti klinikára. A szabolcsi férfi nem jókedvében teszi meg pár hetente ezt a hosszú utat: ő így próbál minél előbb különböző vizsgálatokra időpontot kérni, vagy éppen orvosi ellátáshoz jutni. Sándor „kiruccanásai” sokszor bosszantóak, hiszen megesik, hogy olyasmiért kell útra kelnie, amit egy email-lel, vagy telefonnal is elintézhettek volna a klinika dolgozói.
Videóriportunk főszereplője egyike annak a 48 ezer magyarországi betegnek, aki valamilyen várólistán szerepel, bízva abban, hogy mielőbb megműtik. Sándor azonban azok közé tartozik, akik igyekeznek valahogy rövidíteni ezen a sokszor ijesztően hosszú soron. Az egyik legszegényebb magyarországi régióból származó rokkantnyugdíjasként neki nem állnak rendelkezésére a fizetős magánegészségügy szolgáltatásai. Ő „legfeljebb” a közösségi médiában, vagy a nyilvánossághoz fordulva tud segítséget kérni, és persze útra is kellhet a gyógyulás reményében. " https://www.youtube.com/watch?v=U3E-Nmew568&t=36s
Megtanultam itt hogyan érdemes fogalmazni, mert mindeki ugyanazt a propagandát követi, amit nem lehet egyetlen személyre lebontani. A többesszámot használom, hogy értse az is, aki nem szólt hozzá! De jogos az észrevételed!
Amikor olvas téged az ember, kicsit elbizonytalanodik, hogy most én vagyok a hülye, mert ugy fogalmazol, amit elsőre nehéz értelmezni. Persze lehet, hogy zseni vagy, azert. Nem tudom.
Mindig lesznek egyedi esetek! De ebből nem illene azonnal azt megállapítani, hogy "itt" nem működik "semmi"! Nem pédálózom, mert a modi engem tílt ki helyetted is!
Pont tudok megint egy mutatót neked. Egyik ismerősömet baleset érte ma este. Személyi sérülés történt és mentőt hívtak. Az eset után 1óra és10 perc elteltével még nem ért ki a mentő. Állítólag elsőre nem jó címre ment, meg időközben volt egy másik eset is ahol megálltak, Azután azt mondták, hogy majd egy másik mentő megy oda. Az anyuka akinek a gyereke megsérült ott sírt, hogy nem igaz, hogy egy mentő van a környéken, nincs itt semmi, nem működik semmi! Nagyon jó az ellátás! Minden rendben ugye? Örülnél, ha baleset érne téged vagy családodat és így járnál?
Neked nincs mit tisztázni, ha zavaros a megítélésed a témában! Mindezt nektek köszönhetjük, hogy a valóságot is szeretnétek gömben elképzelni. Tisztáztad, remélem!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!