A gyurcsányozós elméleted annyira áll logikailag stabil lábakon, mint ha azt mondanám, hogy mivel sokan vannak, akik a sugárhajtóművek kondenzcsíkjába mitoménmit látnak bele, tiltsuk be a repülőket....
"„Igen, mi itt lakunk. A fenntartási idő leteltét követően másképpen hasznosítottuk a központot” - válaszolta Mayer Gábor területfejlesztési államtitkár Hajnal Miklósnak és Tompos Mártonnak, amikor uniós pénzből épített házáról kérdezték. Mayer 2011-ben a Purple Hill (Lila-hegy) Kft. ügyvezetője volt, amikor a cég 46 millió forintot nyert egy uniós pályázaton rekreációs központ építésére. A ház 2012 és 2014 között megépült, de 2016-ban már nem lehetett szállást foglalni a központban, azóta pedig a weblapja is eltűnt."
Nekem hiába hízelegsz, de talán akadnak a topic látogatói között, akik örülnének, ha kifejtenéd mi a helyes. Az alattvalók mindig örülnek annak, ha valaki helyettük gondolkodik és dönt. Értem én, hogy okosnak és felkentnek tartod magad, de eddig nem derült ki számomra, mire alapozod.
Nem hiszem, hogy sokan olvassák és az sem fogja jelentősen növelni az olvasottságát, ha itt reklámozod a posztját. A kérdés az, hogy mit lehet tenni, ha egy üzenet akkor is hatásos, ha te másokkal együtt alaptalannak tartod, de mindig és mindenhol sulykolják. Elveszed a választójogát azoknak, akikre hat a gyurcsányozás? Átneveled őket? Gyurcsány nem tett semmi olyat, ami 13 év elteletével is taszítja a csökkent értelműeket?
A levezetésemben benne van a "c" lehetőség, amit annak ellenére hiányolsz, hogy te magad is leírod #113219 első mondatában. Mi az az ellenzéki üzenet, amire fogékonynak kellene lennem? A "fújorbán”, a "mutyi” meg az "oktatásésegészségügy”? A hatalom üzeneti eljutnak hozzám, de azokra se vagyok fogékony: Soros, migránsok, lmbtq, azonnali békeszünet, nemzetállam, ...
Ezen még csodálkoztok? A megfon és a többi fideszhez köthető közösségi média platform is miliárdokat öl, hogy nézze valaki a szar műsoraikat. Ill. viktorék a szavazatokat is vásárolják, akkor itt miért lennének finnyásak?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!