Nagyszerű,hogy jobb oldali gondolkozó vagy,akkor mint jobboldali kire szavaznál vagy egyáltalán szavaznál-e valakire,a Fidesz és az ellenzéki összefogás közül,lehet persze más ellenzéki párt is,de ők annyira nem osztanak szoroznak.
Pedig euler olyan oldalokról másolgat be ahol a DK-t nem támadják de a Fideszt vagy pld.MZP-t már igen.Igen azok az oldalak túlnyomó részt a DK-hoz köthetőek.A valóban független média,egyformán bírálná Orbánt és Gyurcsányt,és nem tenne köztük különbséget.Mondjuk engem azért kitiltottak,mert azt írtam valakinek a fórumon,hogy hazudsz,ezért jeleztem a moderációnak a hozzászólásod,de hozzá tettem,hogy nem zavarna,ha engem ugyan ezért nem tiltottak volna ki.Te viszont rendre hazugnak nevezed az embereket a fórumon és még sohasem tiltottak ezért ki.
Ötmilliárdból erősíti meg a Citadella falait és épít 35 méteres zászlórudat Mészáros Lőrinc és Garancsi István cége https://telex.hu/belfold/2022/01/05/tobb-mint-otmilliardbol-epit-35-meteres-zaszlorudat-a-citadellan-meszaros-lorinc-es-garancsi-istvan-cege FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után az alábbi tájékoztatást kaptuk a Várkapitányság Kommunikációs Irodától: „A Citadella megújításának mostani szakaszában a fejlesztési terület előkészítő feltárása, az erőd falainak rekonstrukciója és egy zászlórúd építése valósul meg mintegy 5,3 Mrd Ft értékben, amely összegből a zászlórúd építésének költsége mindösszesen 2 %-ot tesz ki.” Maga a zászlórúd mintegy 100 millió. A zászlórúd túlárazásából meg lehet becsülni a falerősítés túlárazását is, ami milliárdos nagyságrendű.
A becsület soha nem lehet relatív. A sunyiság, a zavarosban halászás a kádári éra jellemzője volt és te most ezt akarod etalonnak beállítani. A zászlórúd téma pedig még kiforrja magát, többnyire bármilyen elszállt összeget hallottam rebesgetni, a valóság még durvább volt később. A Fudan, a belgrádi vasút, mind olyan elszállt és igazából felesleges pénzkidobás. Kína ezeket a gigaberuházásokat használja faltörő kosnak, így ment be fél Afrikába, illetve más szegényebb országokba, eladósítja, majd kér cserébe valamit. Kíváncsi lennék, a térségben hány ország vett fel így hiteleket? Mindez 40 évre vagy mire titkosítva.
Ez az általad felvázolt jólét tulajdonképpen az országba beáramló óriási pénztömegek fényében nagyon halványan csillog. Most kell majd megnézni, a választások után, ha bármilyen mérőszámot mondasz, ami jobb, mint 2008-ban, akkor beszélhetünk, az oktatásban végletesen lemaradtunk, de hát kell a fideszes szavazó, nem kellenek művelt emberek, akik gondolkodnak is. A kádári pénzosztogatás nem visz előre. Nézd, én jobboldali gondolkodású vagyok, talán ezért is látom, mennyire kilóg a lóláb és vagyunk még páran, talán nem elegen.
Ja .csak az ország 70%-a nem kapott semmit a drága fidesztől...Még örülhetnek ha nem lökték be az árokba...Mert senkit nem hagyunk az utszélén.... Magyarország (a jómoduknak) előre megy nem hátra...a többiek meg levannak szarva..
Nem csak a Fidesznek van propagandája ,euler és társai egyfolytában másolják be az internetről ezeket, leginkább DK-s propagandát,pont annyira igazak mint a fideszesek,mindegyiknek megvan az olvasó közönsége.Mondjuk ebben a topikban a DK-s propaganda anyagoknak van nagy imádata :))))))))))))6 milliárdos zászló rúd és társai :)))És tényleg van olyan ember nem is egy, aki elhitte,hogy 6 milliárdért készit ML cége egy zászlórudat,ennyit az ellenzéki vakhitről :)))Bármit mondhatsz nekik,azt is,hogy Orbán már megbeszélte Putyinnal ha veszítene akkor az oroszok megszállják Magyarországot,simán benyelik,elhiszik,ekkora a sötétség a fejükben.És igen,a Fidesz oldalán is vannak ilyen emberek akik bármit elhisznek Orbánéknak,de ezek azért mind a két oldalon a szélsőségek.
Becsület szép magasztos fogalom,kár,hogy nem objektív hanem szubjektív fogalom,mert mindenkinek más az elve amihez hű akar lenni,ahhoz,hogy becsületes maradjon.De a választásoknál maradva,miért lenne becstelen az az ember aki úgy ítéli meg,hogy a Fidesz ,a családja vagy saját maga számára nagyobb létbiztonságot biztosit mint az ellenzéki összefogás,és nem azért mert a Fidesznek dolgozik,hanem azért mert van tapasztalata,hogy milyen volt a baloldali liberális kormányok idején és milyen a Fidesz idején,és ebből azt vonja le,hogy a családja számára jobb a Fidesz.Az ő elve,hogy védje a családját és olyan döntést hozzon ami a családja számára a legjobb,ezért szavaz a Fideszre.Szerinted meg becstelen ez az ember ? Szerintem meg akkor lenne becstelen,ha megtagadná az elveit,és olyan döntést hozna amivel szerinte árt a családjának.
Mellesleg hallgass bele egy Kossuth rádiós hírblokkba, egyszerűen borzasztó, ötvenes éveket idéző retorika. Mindezt az én adómból is.... Rafináltan Fidesz közeli "elemzők" és hasonló fizetett zsoldosok szájába adják a véleményüket (soha nem az ellenzékét) mintha valami független vélemény volna. Pld. A Nézőpont elemzőjének véleménye szerint Karácsony lop, és ehhez hasonlók. Ez megy egész nap és ne legyek elkeseredve. Ez a szellemi színvonal , ez az egyik fő oka a lopás mellett, hogy meggyűlöltem a Fideszt, holott a 2000-es évek környékén többször is kampányoltam nekik. Sajnos.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!