Nem pont erre akartam kihegyezni, soha nem néztem le egyetlen munkavállalót sem, de ő belemászott a lelkivilágomba, mindenhol azt híresztelte, hogy csődbe fogok menni. Aztán leesett az álla, amikor díjazták a céget a dinamikus fejlődés miatt. Szóval nem én voltam az idióta. Jelenleg a betanított munkaerő a helyi átlag kétszeresét keresi (bejelentve), szóval elég sz@r a hozzáállásom, soha nem tudtak olyan ésszerű kérést intézni hozzám, amit ne tudtunk volna megoldani. Nem a hazámmal van a bajom, hanem a szervilis talpnyaló részével, aki a becsületnek még a fogalmát sem ismeri, mert visszaszavazza az eddig regnáló legnagyobb rablóbandát és még meg is veregeti a saját vállát.
Remélhetőleg a januári bérben benne lesz majd februárban az emelés,a pedagógus ismerőseim sem igazán látták, hogy mennyi is az annyi,de meg kell várni a februári bért,ha nem lenne emelés,kell reklamálni.
Ha máshova mentél volna oda is a jelenlegi személyiségedet vitted volna, igy ott is lenéznéd a beosztottad és az országot ami meg sem érdemeli a te nagyságod.....Vagyis pont azt gondolnád arról a helyről mint most Magyarországról.
Bódis József egykor a PTE rektora volt, ezért is bicskanyitogató, hogy államtitkárként volt pofája ezt lenyilatkozni ma: "2021-BEN 15%-KAL ÉS IDÉN JANUÁRBAN IS 15%-KAL NŐ AZ ALAPÍTVÁNYI, EGYHÁZI ÉS ÁLLAMI EGYETEMEK, FŐISKOLÁK DOLGOZÓINAK BÉRE. Csak szólok kedves Jóska, hogy szívesen elküldöm neked a bérjegyzékem, és ha megtalálod rajta a 15% emelést akkor becsókolok neked. Semmit nem emelkedett Pécsen az egyetemi dolgozók bére tavaly, és most januárra sem hallani semmi konkrétumot, év közepéről szólnak most az ígéretek, hogy addigra kidolgoznak egy új bértáblát. Az az igazság, hogy ezt a 30%-ot szépen behazudtátok nekünk nyáron, amikor alapítványba kerültünk, hogy befogjátok az elégedetlenkedők száját, de persze hazudtatok ahogy szoktatok.
Orwelli társadalomban élünk, fiatal voltam rendszerváltáskor, ha tudom ez lesz, nem is maradtam volna itthon. 31 elvesztegetett év Magyarországnak.... Nagy testvér mindent lát, Goldsteint gyűlölni kell, lassan minden szava beérik Orwellnek. Állatfarm: Mindenki egyenlő, de vannak még egyenlőbbek.
Biztosan nagyon speciális árammal hajtott nagyon speciális villanymotor fogja felhúzni a nagyon speciális sodronnyal a nagyon speciális zászlót a nagyon-nagyon speciális zaszlorudra.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!