Ha ez így van akkor miért odamennek az ellenzékiek szerepelni? Miért ott rendezték az előválasztási vitákat? Miért odamennek az ellenzéki riporterek, politológusok?
"Ezért is szerepelgethet annyit a Fideszes médiában, meg persze azért mert mindig lehet rá hivatkozni épp egy Karácsony vagy MZP ekézésre."
tulképpen te is azt írod, hogy egy fidesz bérenc. :)) egyébként a fasziról eddig nem hallottam, valszeg azért mert fidesz médiákat nem nézek, ezért sem volt prekoncepcióm, hogy milyen oldali, de 2-3 videóból lejött ,hogy a fidesznek dolgozik.
Azért én ezt se mondanám. Van véleménye a Fideszről is de elég szolid. Ezért is szerepelgethet annyit a Fideszes médiában, meg persze azért mert mindig lehet rá hivatkozni épp egy Karácsony vagy MZP ekézésre. Mert lényegében ezekről szólnak a megjelenései amikbe most belenéztem.
" Ti itt a fórumon jobban bíztok egy ellenzéki győzelemben mint maguk az ellenzéki politikusok." . Ó én egyáltalán nem bízok benne. Látva amit itt 1 hónap alatt a győzeelem érdekében megtett a kormány és hogy mennyire nincsen lehetősége az ellenzéknek ezzel felvenni a versenyt, illetve hogy mennyire nem érdekli az embereket a komoly problémák csak az elvi álviták a semmiről én még az újabb 2/3-on se lepődnék meg. Én már lassan azon se ha feltámadna Kádár és újraválasztanák, vagy ha Orbán kilépne az EU-ból és a nép akkor is tapsolna. Én komolyan lassan semmin se lepődnék meg.
Ezt nem vettem észre az elmúlt 2 évben. Amiket nyilatkozott a kormányról és ezért amit kapott , ez alapján MZP is fideszes hisz mindent megtesz a fidesz győzelméért. Ti itt a fórumon jobban bíztok egy ellenzéki győzelemben mint maguk az ellenzéki politikusok.
Csak úgy kiváncsiságból megnéztem az illetőt. Hát nem csoda hogy egyfolytában hívják Hírtv-be, Pesti TV-be meg társaiba. Többet ekézi az ellenzéket de leginkább Márky ZAY-t mint a kormányt. Szóval nem őt tekinteném valami ellenzéki véleménymegmondónak akit a pártok követnek vagy a pártok és politikusok véleményét közvetítené. Ennyi erővel Puzsért is idézhetnéd mint ellenzéki elemzőt. . Nem mondom hogy semmibe se lenne igaza de hogy az ő kijelentéséből vezetnénk azt le hogy az ellenzékiek egy nagy tragédiát akarnak vagy kampányolnának covid halottak családjánál kicsit vicces szerintem.
A kormány menekülteket démonizáló kampányával szemben az egy tény, hogy nálunk világszinten is magas a covid halálozási arány. Orbán saját bevallása szerint is ebben mérendő a járvány elleni védekezés sikeressége, így hát mérjük ebben!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!