Mondjuk én tuti hogy nem fogok se Pfizer, se Modern, se Zenekar oltást kérni. Épp elég szól mind ellen. Ha fegyverrel kényszerítenek hogy ezek közül válasszak akkor kizárásos alapon Pfizer. De amíg lehet inkább maradok az orosz vagy kínai mellett.
Nekem az az érzésem, hogy nélküle is meglennék, persze nem szeretnék túlzottan magabiztos lenni, lehet talán azért mert én már tavaly átestem valamin, a feleségem bizonyítottan koronás volt és nekem is voltak minimális tüneteim, na talán innét van a magabiztosságom. Nyilván semmi sem biztos, lehetek újra fertőzött kovidos, rosszabb kifejlettel is akár. Gondoltam arra is lehet tényleg csak vizet kaptam vakcinaként, de lesz kártyám, talán jó lesz valamire. Az is lehet, hogy aki kitart az év második felében annyi nyugati vakcina lesz, hogy azt kérhet amit akar csak azt nem tudom mi a fenét fogunk csinálni annyi rengeteggel, úgy járunk majd mint 16 ezer lélegeztetővel, mindegy nekik, csak lopni lehessen.
Nehogy már elhidd hogy kínait kapott a vezír, Pfizer-t kapott a kis pinokkió, amivel nekem semmi bajom csak ,hogy annyira vérében van a hazugság, hogy amikor semmi értelme akkor is hazudik... Múlt héten Izraelbe be se engedték volna mert ők csak a Modernat és Pfizert fogadják el... Ja és egyébként már tavaly megkapta az oltást, amivel megint semmi bajom mert mégis csak egy miniszterelnők, de na....
Igen, most mesélte egy viszonylag problémás egészségű ismerősöm nagy boldogan, hogy kínait kapott, és semmit nem érzett. Azért reméljük hogy védelmet adni fog neki :)
Kici kínai vakcinától nem félni, remek anyag:)) Szóval engem beoltottak már vele, olyan mintha vizet kaptam volna, semmi történés nem volt. Ha kártya kell az utazáshoz akkor ne válogassunk:))
Az oroszt valamiert a legkevesbe hasznaljak fel. Kb 50.000 et oltottunk el a 300.000 bol marcius 15 ig. Meg Orban is eloszor azt mondta hogy orosszal oltakozna majd inkabb kinai "jutott" neki. Nem tudom mi az oka de kotve hiszem hogy nincs 100.000 ember aki beoltatna vele magat. . Osszes tobbi vakcinabol 80-90% felett hasznaltunk fel. Kinai talan 60% korul de orosz az 30% se volt.
a jól alkalmazott gobbelsi propaganda technika módszeresen és szinte véglegesen kimossa az arra fogékonyakat és ez a bázis o1g nek elég...ezek a sárba is lefeküdnek o1g lábai alá, hogy rajtuk masírozzon az általa vetített 'szebb(?) világba" ... ezt már megtapasztalhatta az emberiség.. hitlert(is) a haláláig -és még utána is -ma is - követik, sokan... vakon (?) szvsz
Hogy csinálod, hogy nem mar széjjel téged a cinizmus? Amikor a jó adatokkal kell hencegni és felmondani a propagandát, akkor azonnal tapsoljuk meg Orbánt és köszönjük meg neki, viszont amikor a gyalázatos adatokért kellene valakinek felelősséget vállalni, arról Orbán nem tehet. Valóban, neked nem jutna eszedbe Orbánt és a kormányt okolni, csak akkor jutna eszedbe ha nem a Fidesz lenne kormányon és nem fideszes lenne a miniszterelnök, akkor mindenért az ország vezetését okolnád. De ezen nem is kell annyira csodálkozni, akinek a lelkét valamelyik politikus vagy politikai párt birtokolja, az így viselkedik, a saját gazdáival mindig elnézőbb.
Eltűntél a btc. topickból. Annyi változott azóta, hogy már kereskedem is, de a régen vetteket örökre tartom. Friss tőkét váltottam tetherre, ezzel meg mindent tudok venni, főként a kamu altokat. Burutál jó és ezekkel a kamu altokkal irdatlant kerestem. Megy minden btc.-be és utalgatom ki a saját, privát trezoromba ami benne van a rendszerben de nincs kibocsájtó mögötte, így csak én férek hozzá. (ajánlom az altokat neked is, brutál jó és könnyen lehet akár 1000xezni is.
Mondjuk az orosz vakcina nálam egyelőre feljött a legjobb helyre, azt látom a legjobbnak a hozzám elért információk alapján. A beszerzési körülményekről nem tudok sokat, pláne a szlovákok esetében. Nálunk úgy tudom hogy az volt az egyik legolcsóbb és nem olvastam olyan mutyikról mint a sinopharmnál. Attól még lehettek. Viszont megy a parasztvakítás amikor kimegy a dubajozós kormánygép egy raklap vakcináért, ilyenkor néha eszembe jutnak azok a régi jó demagóg söjtörözések.
Nekem úgy tűnik, sokminden sötét, az oltások területén is. Talán írtam, hogy ismerősömet is Modernával oltották, aznap este majd meghalt, olyan rosszul lett, de 1 napig tartott csak a rosszulléte, utána helyreállt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!