peter_s

Regisztráció: 2010-08-03 14:22:02

Hozzászólások száma: 2 473

Utolsó hozzászólás: 2019-10-13 13:32


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-12-02 00:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Köszönjük, a politikai dühöngő ürügyén bemutatott személyeskedéssel ugyanúgy el lehet húzni máshová
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 09:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-15 13:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A fizikai fenyegetéssel szemben továbbra is zéró tolerancia érvényes

utolsó 20 hozzászólás

A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 13. 13:32
A gyilkos jelző rád, rátok is vonatkozik, ugyanis a képviselőid megvétózták azt a szövegtervezetet, amelyben az Európai Unió elítélte volna a kurd népírtást, amelyet a törökök folytatnak Szíriában. Eddig kb. 38-an haltak meg, 18 civil és ez a szám folyamatosan nő, ehhez adtátok a neveteket, aláírásotokat és a szavazatotokat. De most kampány van Magyarországon, így az antikrisztusi fidesznek és az antidemokratikus lakájellenzékének ez fontosabb, mint néhány emberélet a Közel-Keleten. 
Maradjon Tarlós a Főpolgármester! 2019. 10. 05. 15:54
#59
Jelzem, hogy ellenzéki összfogással sem fog menni. Az a helyzet, hogy amíg az ellenzéki oldalon azok a figurák vannak kulcspozícióban, akik OV kétharmadának ágyaztak meg, semmi nem fog változni. Valószínűleg lesz valamennyi hatása az összefogásnak, de messze kevesebb, mint amennyire a legtöbben számítanak az ellenzéki oldalon. Gyakorlatilag azt a tipikus ellenzéki véleményt képviseled miszerint a kisebbik rosszra kell szavazni, amellyel az a baj, hogy a bizonytalan szavazókat, a pártot választani nem tudó réteget nem fogod vele megnyerni. Az ún. ellenzék még olajat is önt a tűzre azzal, hogy minden lehetséges fórumon azt a mantrát tolja, hogy mindenki fideszes, aki nem hajlandó leszavazni Karácsonyra vagy az összefogás jelöltjére. Csak akkor utána nem kell rinyálni, hogy a sokan miért maradtak otthon és KG és az összefogás megint nem tudott nyerni, és lehet hibáztatni megint Orbánt, Puzsért, a médiát meg mindenkit, kivéve persze saját magukat. Látva az ellenzék kontraproduktív kampányát, arra tippelek, hogy Tarlós marad.
Maradjon Tarlós a Főpolgármester! 2019. 10. 04. 15:41
#49
Ezt karigeri és tábora úgy értelmezi, hogy fideszes vagy, a fidesz tábora meg úgy, hogy sorosbérenc, ballibsi vagy. A keményvonalasok még hozzáteszik, hogy el lehet takarodni külföldre és ne is menjél Mo-ra többet. Így működik a roncstársadalom.
Maradjon Tarlós a Főpolgármester! 2019. 10. 02. 21:53
#27
Ja, ez a ti demokráciátok, aki nem tartozik hozzátok az takarodjon a f@szba, és mindenki aki nem karigerire szavaz az fideszes. Ugyanazt a lemezt toljátok, mint a fideszesek, semmiben nem különböztök tőlük, komolyan. 
.
Két vélemény szokott lenni Puzsérral kapcsolatban az ún. ellenzéki oldalon:
1, Minek indul ha semmi esélye, senki nem fog rá szavazni.
2, Puzsér fideszes és mindenki fideszes aki rá szavaz, vagy nem megy el szavazni.
Ennek ellenére azt üvöltitek a nagyvilágba, hogy Tarlós esélyeit növeli. Áruljátok már el, hogy a fenti két állításból, hogy a fenébe jutottatok erre a következtetésre? Ha senki nem szavaz Puzsérra ill. mindenki fideszes aki Puzsérra szavaz, akkor hogyan erősítené Tarlóst? Inkább gyengíti, nem? De ha ezt a Szabó Gábor, alias Tuareg az állítólagos Semmelweis diplomájával nem tudja felfogni, akkor mit várunk az egyszerű szavazópolgároktól.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 02. 15:22
Jelezném, hogy itt úgy működnek a dolgok, hogy ha nem támogatod az ellenzéket, akkor fideszes leszel vagy náci, ha a fideszt nem támogatod, akkor meg sorosbérenc, ballibsi, libsibolsi, migránssimogató leszel, ha mindkettőt utálod, akkor a két tábor nagykoalícióban, egymással karöltve fröcsköli rád a mocsokot meg a sok hitványságot. Magyarország alapjában véve így működik, az emberek nagy része egy kanál vízben megfojtaná a másikat mindenféle megélhetési, senkiházi, ingyenélő politikus vagy politikai párt miatt. Ez a hatás kampányidőszakban felerősödik, ennek vagyunk most a tanúi.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 02. 10:37
#81
Egyet viszont lehet látni. Akárki nyer, Magyarország soha az életben nem fog felzárkózni a fejlett demokratikus országokhoz, mégpedig azért nem mert a társadalma és politikai vezetése nem alkalmas rá. Ez a jelenleg is zajló kampányból is látszik.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 02. 10:30
#80
Felelőlem legyen. Nem értem miért szidjátok annyira a fideszeseket, amikor ugyanabban a stílusban nyomjátok, tök ugyanúgy viselkedtek és működtök, ugyanazt a szánalmas politikai bullshitet toljátok, ugyanazzal az aljas arroganciával, pökhendiséggel és nagyképűséggel, csak más színekben. Aki meg nem ért egyet veletek az takarodjon és ne legyen véleménye. Ez lenne a ti demokráciátok? Semmiben nem különböztök a fideszes csürhétől, ennyi.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 21:40
#65
Már bocs, de nem a gyurcsány táborának értelmi szintjén vegetáló roncstársadalom fogja eldönteni hogy kire szavazzak. Ha rendelkeznél az olvasás képességével azt is tudnád, hogy én Mo-n már többet nem szavazok, ezt már leírtam néhányszor. De hiába írom le megint, úgysem érted. Persze most jön az a rész, hogy akkor miért pofázok bele. Hát azért, mert amíg tartjátok a markotokat, hogy adót fizessek egy külföldi LLC-n keresztül, addig bele fogok pofázni, mert az én adómból is csináljátok a cirkuszt, amit másra is el lehetne költeni, mint arra a politikai bullshitre, amellyel a hozzád hasolnókat kilóra megveszik. De te nyugodtan szavazzál Karigerire, 2022-ben, 2026-ban, 2030-ban meg gyurcsányra, ott a helyed. 
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 20:50
#60
Ha nem is az ő ötlete, bedobta, és ez a lényeg. Ha főpolgármester-jelölt vagyok és valamivel nem értek egyet, akkor nem hülyítem vele a népet. Szerintem egy tipikus karrierpolitikus, annyi előnye van a többivel szemben, hogy jámbor személyiségnek tűnik a kinézete pedig sejtet némi intelligenciát, belülről meg ugyanolyan mint a többi. Ha meg is szavazzák, éles váltásra azért ne számíts. Jelzem, hogy az ilyen bp-i tudományos akadémia, tiborcz-adó, bp-i alkotmány mind bullshit, ezekből semmi nem fog megvalósulni, mint ahogy az ígretek 70-80%-ából sem. Szokásos politikai bullshitek ezek, amelyeket nyomnak a választások előtt.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 20:40
#59
Ha te meg tundál olvasni, akkor tisztában lennél azzal, hogy szerintem mindettő ugyanolyan sz@r. Persze a hozzád hasonlók egyből besorolnak a fidesz szekértáborba, a fideszesek meg gyurcsányhoz, de hát a roncstársadalomtól én többet nem várok. A két pali kritikán aluli, nálam annyira mélyen vannak erkölcsileg, hogy nem vagyok hajlandó mérlegelni, melyik a kisebbik rossz. Neked sok sikert hozzá.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 20:35
#55
Karigeri ezt csinálja mióta a pályán van, mindig azt mondja, amit az emberek hallani szeretnének, ha már nem népszerű az ügy, akkor jön a pálfordulás, lásd budapesti olimpia kérdése, amit megszavazott, majd NOlimpiás lett. Várható volt, hogy előbb vagy utóbb bedob valamit, ami az egyszerű emberek számára is kézzelfogható. Hiába na, profi politikus.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 20:27
#52
Hát ja, Fekete-Győr azzal robbant be a magyar politikába, hogy Gyurcsány takarodjon, aztán rá néhány hónapra meg is bánta, majd jött az együttműködés. .
2017. márciusFekete-Győr: "Gyurcsány eltakarodhatna már".
2018. novemberFekete-Győr: "Megbántam, hogy azt mondtam, Gyurcsány eltakarodhatna már a közéletből".
2019. májusFekete-Győr: "Együtt fogunk tudni működni a DK-val"
.
Momentum kuka, tőlük sem lehet várni többet, mint az elmúlt 30 évben a Fidesztől és az MSZP-től.
Karácsonyt Főpolgármesternek 2019. 10. 01. 20:19
#49
Karigeri is beindult, megint bedobott valamit, amit a népek hallani szeretnének: 20 ezer forint fűtési támogatás az időseknek és a nagycsaládosoknak
http://www.atv.hu/belfold/20191001-karacsony-gergely-20-ezer-forint-futesi-tamogatast-adna-az-idoseknek-es-a-nagycsaladosoknak
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 01. 08:51
2019-et írunk és még mindig lehet szavazni Gyurcsányra és pártjára? Nem azt ígértétek -ill. hazudtátok - 2010 előtt, hogy ha hatalomra kerültök akkor Gyurcsányt elszámoltatjátok és börtönbe kerül? Namost ezt 2/3  birtokában nem sikerült abszolválni. Alkalmatlan, hazudozó, hazaáruló tolvajbanda vagytok a ballibbel együtt, hazudtok non-stop, mint Gyurcsány anno. Azért nem számoltattátok el mert a legnagyobb cimborátok, nyilvánosan szidjátok, a kulisszák mögött meg szopkodjátok, hiszen ő is közületek való, KISZ-es volt.
Trócsányi (Orbán) megbukott! 2019. 09. 30. 19:59
#33
Kicsi túlértékelitek a palit, az európaiak 2/3-a azt sem tudja kicsoda, a tengerentúlon még a táplálékláncban sem tudja elhelyezni az emberek 99,99%-a. Kicsit le kéne jönni a droid TV-ről, szétnézni Európában, és rájöttök, hogy OV nem annyira népszerű, mint amilyennek a magyar sajtó próbálja beállítani. Az embereket rohadtul nem érdekli OV és Magyarország. Kb. annyira ismert OV Nyugat-Európában, mint a dán miniszterelnök Magyarországon, a többségnek fogalma sincs róla, hogy ki fia-borja.
Zugló szétlopása után Budapestet tennék tönkre Karácsonyék 2019. 09. 30. 16:10
#89
Valóban kötelező volt neki beterjeszteni? Mi van ha nem teszi mert nem ért vele egyet, hmm? Értem, hogy ez egy Fidesz-MSZP parkolási mutyi, de Karácsony miért nem szavazott nemmel, vagy miért nem vétózta meg ha már beterjesztette? Ez itt a kérdés. Azon már túl vagyunk, hogy a mutyikoalíció megszavazta, de minden KG asszisztálásával történt, csak a végén félrenézett. Hiába próbálod mosdatni -ahogy a fideszesek is teszik a sajátjaikkal-, ez lehet, hogy a híveknél bejön, mi meg látjuk, hogy az ő felelőssége megkerülhetetlen ebben a történetben. Volt lehetősége megvétózni, nemmel szavazni? Volt. Megtette? Nem.
Zugló szétlopása után Budapestet tennék tönkre Karácsonyék 2019. 09. 30. 13:47
#52
Volt egy olyan ígéret Karácsony hivatalba lépése előtt, hogy elszámoltatja Papcsákot és minden korrupció gyanús szerződés esetében részletes kivizsgálást folytat le és feljelentést tesz. Ezzel hogyan állunk? Mert akkor is meg lett ígérve minden, amit a népek hallani szeretnének, az eredményt meg nem látjuk. Papcsákkal szemben milyen ügyben indultak eljárások, amit KG indított el? Csak légyszives ne azt mondd, amit az ellenzéki fórumokon szoktak nekem a celeb politikusok, hogy a miért nem a Fidesznél kérdezgetek ilyeneket, csak jelzem, hogy ott is megkérdezem, csak ott meg az ellezékhez küldenek állandóan ugyanezzel a szöveggel. Amikor nem tudnak mit hazudni, akkor elküldenek az ellentáborba mindkét oldalon.
Zugló szétlopása után Budapestet tennék tönkre Karácsonyék 2019. 09. 30. 13:38
#50
Hogy egy klasszikust idézzek: "Nem bontottad ki az igazság minden részletét."
.
Azt a bizonyos parkolási szerződést Karácsony Gergely terjesztette be, amitől később tartózkodott. Élhetett volna a vétójogával is, azaz elkaszálhatta volna hivatalból, nem tette. Bár fura lett volna egy olyan szerződést megvétózni, amit maga terjesztett be. Magyarul: Karácsony elindította a folyamatot, majd megszavaztatta a testülettel, ő maga tartózkodott, azaz megágyazott a korrupcónak, majd félrenézett amikor szavazásra került a sor. Ezért nem különb Karácsony sem a többi korrupt hiénánál. Persze a KG szekértáborából másképpen látják mert kampány van, hazudni kell, mert szükség van a szavazatokra, az igazság meg nem piacképes. Ilyen alapon nem látok különbséget Karácsony, MSZP, PM és a Fidesz között, együtt lopnak és hazudnak, ennyi.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 28. 17:49
Nekem aztán olyan mindegy, neked valószínűleg nem mert úgy tűnik, KG szekértáborát erősíted. A cikkben ott van, hogy a KG stábja egy kérést fogalmazott meg az MTV felé, aminek írásos nyoma nincs.
Tekintettel, hogy karigeriék is összevissza hazudoznak mindenben, az MTV szintúgy, többet erről nem is érdemes beszélni. Nálam alap dolog lett volna, hogy írásban fogalmazom meg a kérést, és odaìrom, hogy várom a választ x időpontig, aztán nincsen kérdés. Az MTV-től hiába vársz korrekt viselkedést, elvtelen, hazudozó, pénzéhes banda az egész bagázs, ezért kell mindent leírni, de KG bandája sem különb úgy tűnik.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 28. 12:32
Igazad van, ezt tényleg nem olvastam, megy a szokásos ez azt mondta, az meg azt mondta; a minduntalan egymásra mutogatás. A cikk elolvasása után sem tudhatjuk meg, hogy hogyan is volt az a bizonyos dolog, mert a felek egymást vádolják hazugsággal - mily meglepő. Most komolyan, tényleg ekkora b@lfaszok:
"Az ügyben igazságot nem tudunk tenni, mivel nincs írásos nyoma az egyeztetésnek"
Ha már ezerszer előfordult ilyesmi, akkor miért nem írnak le és rögzítenek mindent? Nálam az üzleti életben alap dolog, hogy leírom emailben a másik félnek, hogy telefonon mit egyeztettünk és hogy várom az utalást, választ, visszaigazolást írásban stb. Ha nincs válasz, a másik fél pedig azt állítja hogy volt, akkor kérem a válasz emailt, amelyben ugye pontosan látszik az email elküldésének dátuma. Karigeriéknek nincs ennyi eszük, vagy leírjam ezeknek az idiótáknak hogyan kell az ilyesmit intézni?
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek