peter_s

Regisztráció: 2010-08-03 14:22:02

Hozzászólások száma: 2 665

Utolsó hozzászólás: 2020-10-25 18:18


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-12-02 00:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Köszönjük, a politikai dühöngő ürügyén bemutatott személyeskedéssel ugyanúgy el lehet húzni máshová
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 09:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-15 13:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A fizikai fenyegetéssel szemben továbbra is zéró tolerancia érvényes

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 18:18
Áh, nagyon gyengén tolják, 10 dislikeot sem tudnak összeszedni, ez nagyon kevés. 100 dislike az már valami ezen a fórumon, de kétszámjegyű dislike az vicc. Meg amúgyis, kit érdekel ha egy fideszes, DK-s vagy maszopos, vagy bármilyen agymosott droid mínuszol, az lenne az égés ha lájkolna. Én örülök ha ilyenek dislikeot adnak, úgysem állok velük egy oldalon. Röhejes dróton rángatott droidbanda, politikuscsicskák ;-)))
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 19:54
UK-ban például így számolják a szavazatokat egyes helyeken, sajtó előtt élőben, a Brexit szavazámlálásnál élőben ment a körbekapcsolás a BBC-n. Nem ám, hogy bezárom az ajtót meg nem muti meg stb. Lehet minuszolni nyugodtan, erre gyúrok de ez így kurva gyenge, több dislike-ot plíííz :-))))
https://www.youtube.com/watch?v=MxtLvwVGolI ;
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 19:44
Ez így is van, és egy jogállamban, ahol minden szereplő tiszteletben tartja a játékszabályokat működik is a rendszer. Magyarország nem jogállam, már alapból a törvény előtti egyenlőség ismeretlen fogalom. Ha Jakab ezt Svájc, UK, Hollandia stb. vonatkozásában nyilatkozta volna le, akkor oké, de Mo esetében nem állja meg a helyét. Hiába mondja OV, hogy Mo-n tisztább jogállam van, mint Ausztriában, Németországban, Svájcban, ez egy politikai bullshit, hazugság, handabanda stb., egyszerűen nem igaz (ha így lenne, akkor a fideszes senkiháziak nem a bécsi, svájci, német és brit egyetemeken taníttattnák a gyerekeiket, Ráhelke sem Svájcban tanult volna, hanem Bp-n). UK-ban ilyen krumpliosztogatásért, meg hogy lefagy a rendszer a választások éjszakáján és egyszerűen bejelentik, hogy 2/3-al XY nyert, főbelövés jár minimum, de ha a magyarok ezt lájkolják, részemről rendben, csak akkor panaszkodni sem kellene.
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 18:04
Majd gyengítik a forintot, oszt jónapot. EUR/HUF kurzus, irány 420 ft, jövő szeptemberig. 2022-ben még nagyobb szüksége lesz a népeknek WC papírra meg krumplira, jól is fog jönni választások idején. Ha ez sem jönne be, akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy a rendszer lefagy, vagy az utolsó 1 órában hirtelen találnak annyi szavazatot, ami biztosítja 2/3-os többséget a fidesznek. Ebben a rendszerben a fidesz nem tud veszíteni. Már csak az ellenzéki politikusok hiszik el - és ezt Jakab Peti a borsodi eredmény után le is nyilatkozta az ATV-n -, hogy Orbánt demokratikus eszközökkel, a parlamentben, választásokon lehet leváltani, ezt a forgatókönyvet még a fideszes szavazók többsége sem tartja elképzelhetőnek. 
Amerika kezet nyújt a Brexit-mocsárba süllyedt briteknek péntek, 18:39
#32
Nagyon úgy néz ki, hogy lebőgnek a károgók, akik itt Nagy-Britannia teljes összeomlását vízionálták a Brexit miatt. A cégek tömeges kivándorlása elmaradt, a font sem omlott össze, Nagy-Britannia gazdasága továbbra is együtt mozog a többi fejlett ország gazdaságával, ma pedig aláírták a szabadkereskedelmi megállapodást Japánnal, és itt nem fognak megállni. A piacra pedig annyi pénzt szórnak a covid helyzet miatt, amennyit akarnak, míg az EU-ban megy a huzavona, hogy kinek mennyit, mikor, hogyan... 
https://www.portfolio.hu/global/20201023/szabadkereskedelmi-megallapodast-irt-ala-nagy-britannia-es-japan-454200
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 16:28
Az baj, hogy az ellenzéknek nincs erkölcsi alapja a fidesz orra alá dörgölni ezeket az ügyeket mert azok a figurák is ott ülnek az ellenzék soraiban, sőt meghatározó szereplői az ellenzéki oldalnak, akik korábban kormányzásuk idején elkövettek a felsorolt gaztettek közül valamennyit. Azért kicsit vicces - de így is megteszik -, hogy a DK vezette ellenzék elkezd Orbánra mutogatni a gyenge forint, jogállamiság, államadósság stb. miatt, amikor az MSZP kormányzása idején (pl. Fletó) ezek az anomáliák ugyanúgy fennálltak. Azért mert a jogállamiság látszatát legalább fenntartották, meg offshorba szivattyúzták az ellopott pénzt és nem mindenki szeme láttára loptak, mint Orbánék, ettől még nem lesznek különbek. Annak van erkölcsi alapja kritizálni, aki nem vett részt az elmút 30 év politikájában és nem része az ellenzéki összefogásnak, sajnos ilyen politikai erő nem nagyon akad. Meg majd pont ez a háztáji ellenzék kezd majd el keménykedni, Jakabpeti megmondta, hogy Orbánt nem az utcán, hanem a választásokon, demokratikus eszközökkel kell megbuktatni...
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 10. 17. 19:33
Erre szavaznak a magyarok lassan 30 éve. Orbán kimaxolja, amit lehet, nála arrogánsabb, gátlástalanabb vezetője nem volt Mo-nak a rendszerváltás óta. Gyurcsányt nem volt könnyű beelőzni, de Orbánnak sikerült néhány kört ráverni legalább és még nincs vége. Mondjuk ki legalább egyszer: a magyar birkanemzet. Minden társadalom felelős a saját sorsáért, a magyarok is, így ha hülyének nézik, sanyargatják őket, maguk tehetnek róla.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 17. 14:18
Szektás tempó, engedd el szerintem. Itt ha nem azt írod, amit egyesek hallani akarnak, akkor fröcskölik rád a sok hitványságot. A politikai topic az ilyen. A szektások többsége olyan, mint a gazdáik, a politikusok, annál gusztustalanabb állatfaj meg nem nagyon van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 17. 06:18
És erre mondja OV, hogy Mo jogállamiság szempontjából stabilabb, mint Németország, Ausztria vagy Svájc. Pedig Mo-n mág rég óta nem létezik törvény előtti egyenlőség. Van egy réteg, amelyik mindent megtehet, csupán azért mert egy olyan politikai csoprthoz tartozik, amely jelenleg a hatalmat gyakorolja. Lopásért, hazudozásért, pedofíliáért de még gyilkosságért sem jár semmilyen retorzió a rendszer kitartottjainak. Egy jogállamban egyszerűen nincs ilyen, a törvények mindenkire vonatkoznak és ezt nem írhatja felül pl. a politikai hovatartozás sem. Aki egy ilyen rendszert jogállamnak nevez, alap dolgokkal nincsen tisztában. Azt meg végképp nem értem, hogy ha német nyelvterületen jogállamiság szempontjából nagyon el vannak maradva, meg sok a migráns, akkor OV és a magyar elit miért oda küldi a gyerekeit tanulni és miért tolonganak a német, svájci és osztrák tisztviselői pozíciókért a fideszes politikusok. Nem lenne jobb inkább Moldova, Kazahsztán vagy Törökországot inkább, ha szerintük keleten minden jobb? Ja, ha politikai bullshit, néphülyítés az egész, akkor érthető.
Gépház 2020. 10. 14. 21:27
Ne akard megfejteni, szektás gondolkodás. Pár napja még az volt, hogy én akarom tönkretenni a fórumot, ma a csoki nevű figura neve jött elő, aztán megint a babosko szindróma. Az a helyzet, hogy vannak itt páran, akik ha nem azt írod, amit hallani, olvasni szeretnének, akkor előveszik az összes problémás nicket a fiókból, ami a fórumon előfordult és neked tulajdonítják. A politikai topicokban folyamatosan ez megy, persze csak üres vagdalkozás az egész, semmi bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Agyukra ment a politizálás és itt élik ki a perverziójukat.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül 2020. 10. 14. 17:44
Ahhoz, hogy a jelenlegi garnitúra lecserélődjön, a népet kellene leváltani először, amely kitermeli ezt a hulladék bandát. A borsodi példa jól leképezi a magyar társadalom problémáját, pökhendiség, krumpli- és laptoposztogatás és rohannak szavazni. Furcsának tartom, hogy a szektás falka nem ugrik a torkodnak a hozzászólásod után, engem ilyenekért szétszednek jobbról és balról is. Na mind1, egyetértek.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 10. 14. 15:20
Nemcsak Franciaországban, az angolok, németek, belgák, hollandok is odavágnak a rendszerszernek ha nyirbálják a jogaikat. A magyar más fajta, vele mindent meg lehet csinálni. OV ellenzékben azt nyilatkozta, hogy a magyarok hátán fát lehet vágni, most pontosan ezt csinálja, és láss csodát, tapsolnak is hozzá. Ha egy brit képviselőjelölt nekiállna élelmiszert osztogatni kampányidőszakban, ott fojtanák meg a helyszínen, Magyarországon meg tapsolva választják meg az ilyet. Más az értékrend és a gondolkodás. Amúgy a munkáltatónak nem lenne jó a rabszolgaság mert akkor neki kellene gondoskodnia az ételről, szállásról és a dolgozók egészségéről, ha éhbért fizet, amiből nem jön ki a munkavállaló, sokkal jobban jár, ha nem futja lakásra, ételre, egészségügyre, nem az ő problémája.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 10. 14. 15:09
Hiába, akkor is fogják tolni a pénzt a rendszerbe Brüsszelből. Amíg az történik Magyarországon, amit a nyugat-európai nagyvállalatok szeretnének (gyenge forint, alacsony adók, kiherélt szakszervezetek, állami támogatások), addig fogják csorgatni a pénzt a rendszerbe, mert egyedül ez számít. Lehet itt szájkaratézni a 7.-es cikkellyel, jogállamisággal, határozatokkal, néppárti szankciókkal de ez lényegtelen, eddig sem volt semmi eredménye, mert végső soron a tőke működtetőinek és tulajdonosainak az érdekei a legfontosabbak. Amíg Orbán kiszolgálja ezeket az érdekeket, addig nem lesz probléma, a pénzcsap továbbra is nyitva marad. Orbán amikor azt mondta, hogy ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek, pontosan arra célzott, hogy nem az a fontos, amit bullshitként elad a pórnépnek, hanem a nagytőke tulajdonosainak érdekeit fogja szem előtt tartani, minden körülmények között, és ezt is várják tőle. Erre sokan mondják, hogy összeesküvéselmélet de Adam Smith már régen megírta, hogy a tőke tulajdonsainak az érdekérvényesítő képessége a legerősebb a gazdasági szereplői közül, így végső soron ennek a rétegnek az akarata érvényesül. Orbánnak csak addig volt fontos a magyar kis- és középvállalkozások helyzete és addig volt multiellenes, amíg meg nem választották, utána lefeküdt a nagytőkének, de nincs ezzel egyedül, a 99% ezt csinálja.
Mi lesz veled Magyarország? 2020. 10. 12. 18:43
Nem, a gépházban már megfejtették, állítólag én vagyok az, aki mindenáron szét akarja verni a fórumot. Hát akkor rajta, feljelentés stb. mehet. IP címet is adok ha kell. Sok idióta!
EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország 2020. 10. 11. 22:56
Mire gondolsz pontosan? Arra, hogy szerintem egyik oldal sem különb és csöbörből vödörbe? A válasz az, hogy sajnos részt vettem ebben a színjátékban régebben, ismerem belülről a rendszert. Olyan dolgok vannak iitt a színfalak mögött, amiket el sem tudnátok képzelni, nincs itt akkora ellentét a fidesz és az ellenzék között, amennyire látszik. A lényeget amúgy ti is látjátok csak nem akarjátok észrevenni, mert rajtatok van a szemellenző. Például nem furcsa nektek, hogy Tarlós végkielégítését megemelték és Bp díszpolgára lett? Annak ellenére, hogy mit mondott róla Karigeri a kampányban, hogy alkalmatlan és rosszul vezette a fővárost? És ez csak egy kis pitiáner dolog, majd figyeljétek meg mi lesz ha egyszer átadja a Fidesz a stafétabotot, azt az elszámloltatást nézzétek majd meg, kb. arra számítsatok, mint Gyurcsánynál is. Egyébként én is kérdezhetném tőled, hogy nálad milyen trauma okozhatta ezt a sehová sem vezető naivitást, amit itt képviselsz? 
EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország 2020. 10. 11. 21:24
Ez nem a fidesznek jött be, hanem az ellenzéki összefogással és a hozzáállással van a baj, de ezt a büdös életbe nem fogják belátni, és nem is akarják, ez nekik amúgy teljesen jó. Amúgy tökmindegy, hogy 2/3 vagy nem mert ugyanaz a politikai garnitúra, ugyanazok az érdekek, amit át kell verni, azt úgyis megszavazzák ellenzéki támogatással, ahogy mindig. Ez egy bazi nagy színház, ahol a magyar átlagember full hülyének van nézve. Semmi tétje nem volt ennek a választásnak valójában.
Gépház 2020. 10. 11. 19:10
Várjál, most már emerald szerint én is ellehetetlenítem a fórumot, úgyhogy most már én is benne vagyok a körben. Tudtam, hogy valamelyik hülye betalál ezzel. Most akkor én is beszállok a játékba: szerintem emerald = basszamodi...
Gépház 2020. 10. 11. 19:03
Aha, én akarom ellehetetleníteni, mi? Mi lesz a következő, hogy szerinted én trollkodom itt? Szégyelld magad! Undorító és gusztustalan a megnyilvánulásod.
Gépház 2020. 10. 11. 09:00
Vagy le kell kapcsolni az egész fórumot és kész, probléma megoldva...
Gépház 2020. 10. 09. 22:06
Pedig azt ígérte, hogy egész hétvégén ráér, péntek este ez így elég gyenge. Lefogadom, hogy itt csomóan tűkön ülve várják, mikor gyújtja be a rakétákat :-))) Én még a popcorn-t is előkészítettem, de úgy néz ki elmarad a show.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek