peter_s

Regisztráció: 2010-08-03 14:22:02

Hozzászólások száma: 2 560

Utolsó hozzászólás: 2020-06-28 11:56


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-12-02 00:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Köszönjük, a politikai dühöngő ürügyén bemutatott személyeskedéssel ugyanúgy el lehet húzni máshová
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 09:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-15 13:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A fizikai fenyegetéssel szemben továbbra is zéró tolerancia érvényes

utolsó 20 hozzászólás

2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? vasárnap, 11:56
Na, ezért mit fogsz kapni, minimum le fognak fidesznyikezni. Ha nem értesz egyet, akkor a másik táborba tartozol, ezt diktálja a törzsi logika és tökmindegy melyik táborról van szó, törzskönyvezett, vakhívő, egybites, szemellenzősök mindegyik szekértáborban ugyanúgy viselkednek.
Aljas ellenzék 2020. 06. 27. 23:31
Hát ezek sem különbek, mint akit te csürhének nevezel. Nincs külöbség, az egész politikai garnitúra egy  sz@r, semmirekellő, pénzéhes, tolvaj csürhe, az összes párt a törzskönyvezett politikuscsicskáival együtt.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 27. 23:24
Ami Ceausescuval és a futballstadionjával történt az Orbánnal nem történhet meg, mégpedig azért nem, mert egész egyszerűen az Európai Unió nem fogja megengedni, hogy Orbánt bármilyen módon megbüntessék. A vagyonelkobzás és a börtön is kizárt, hiszen láthattuk mi a reakció az EU részéről ha egy hatalomban levő vagy egy volt magas rangú politikus börtönbe kerül(ne), azonnal a felmentését vagy szabadon bocsátását követelik az EU bürokratái. Borítékolható, hogy ha egyszer kormányváltás lesz Magyarországon, az orbán-kormány tagjai körülbelül olyan szankciókra számíthatnak, mint a gyurcsány-kormány tagjai, semmilyen felelősségre vonás, elszámoltatás nem lesz, csak a szokásos politikai bullshitelés. Mindegyik párt megígéri az elszámoltatást és a felelősségre vonást, aztán semmi nem lesz belőle, titkosítanak mindent 100 évre, elsikálnak mindent, oszt jónapot. Karácsony is megígérte a vizsgálatokat, felelősségre vonást, aztán abból is kb. annyi fog megvalósulni, mint a Budapesti Tudományos Akadémiából, meg a Tiborcz-adó ígéretéből, semmi nem lesz belőle. Aki meg még elhisz bármit is ezeknek mocskos, féreg, aljadék politikusoknak, rendszeresen csalódni fog vagy marad neki a szokásos megoldás: szemellenző fel, vívni a törzsi háborút és kergetni az illúziókat szüntelenül.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 27. 14:08
Szokásos politikai bullshitgenerátor, azt mondják, amit hallani szeretnétek. Közben a háttérben megy a kvaterkázás, jópofizás és a dübörög a pénzpumpa az oligarchák pénzeszsákjába csatornázva. Ja, aki pedig haveri kapitalizmus felszámolását és a brüsszeli vízfej kipukkasztását követeli, az náci, fasiszta és antiszemita bélyeget kap. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 27. 14:05
Akkor lehet megérteni, hogy mekkora demokraták ezek, amikor azt mondod, hogy rendezzünk népszavazást arról, akarják-e az emberek az Európai Egyesült Államokat. 
Erre rendszerint két válaszuk van: 
1, náci és fasiszta, aki ezt követeli - azaz megbélyegeznek
.
2, erről már az emberek szavaztak, amikor az EU csatlakozásról nyilvánítottak véleményt , azaz hazudnak, mert sem Magyarországon, sem pedig a többi európai országban nem az Európai Egyesült Államokról szavaztak. Ha valaki megnézi, hogy Medgyessy és Kovács László annak idején milyen ígéreteket tett - amelyekből nem sok teljesült - az EU-hoz való csatlakozás kapcsán szó nem volt az Európai Egyesült Államokról, hanem pont az ellenkezőjéről, hogy egy gazdasági közösséghez való tartozást jelent az EU tagság. 
.
Eljutottunk mára odáig, hogy náci, fasiszta bélyeket kapnak, akik népszavazást követelnek vagy a laissez faire kapitalizmus, azaz az osztogatás nélküli politika mellé állnak, holott ezeknél demokratikusabb és liberálisabb felfogás aligha létezik. Ezek nem demokraták, hanem kirekesztő, minidiktátorok, akik rá akarják erőltetni az akaratukat az emberekre. Érdekes módon a nekik nem tetsző döntésekről azonnali népszavazást követelnek, az általuk preferált döntések elől pedig minden eszközzel elzárják a népszavazás lehetőségét, és kijátsszák a náci, fasiszta és antiszemita kártyát. A végső érv pedig, hogy a fideszes táborba sorolnak be, ha nem értesz velük egyet. Ezek nem demokraták, hanem Fidesz 2.0 orbáni politika, amit képviselnek.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 24. 12:22
Hiszem ha látom. A központi támogatásosdit be teljesen kellene fejezni mert nem hatékony, káros, csak politikai célokat és a korrupció fenntartását szolgálja és nagyon sokba kerül. Az csak utópia, hogy segíti a felzárkózást. Ha így lenne, akkor a közép-kelet-európai régiónak már fel kellett volna zárkóznia a magországok szintjére, a szakadék alig csökkent, néhány esetben nőtt is a pénzosztogatás ellenére. Laissez faire kapitalizmusra van szükség és hatalmas vízfej kipukkasztására, ami hatalmasra nőtt az elmúlt időszakban. Az európai polgároktól kevesebb adót kell elvonni és csökkenteni kell a tagországok hozzájárulását, az elosztást pedig a piacra kellene bízni. A jelenlegi magyar politikai garnitúrát már rég elsöpörte volna a magyar társadalom ha nem lennének támogatások, mivel akkor csak a közterhek növelése révén tudnának lopni és felesleges, túlárazott beruházásokat végrehajtani és irreális kifizetéseket teljesíteni. Mivel most szinte korlátlanul lehet lopni, és kitömni annyi embert pénzzel, hogy a rendszer fenn tudjon maradni illetve a korrupció ne érje el az ingerküszöböt, ezért marad a status quo. Az a baj, hogy oda jutottunk, hogy már a laissez faire kapitalizmust is már a náci és kommunista ideológiák közé sorolják, holott ez a legliberálisabb gazdasági felfogás, de a politikának nem érdeke ennek megvalósítása mert kivenné a szavazatvásárlási, politikai cukorkaosztogatási lehetőségeket a politika kezéből és fegyelmezettebb költekezésre sarkallná a világ kormányait. Ehelyett van korlátlan jegybanki pénzpumpa, pénzszórás, osztogatás. Ennek is meglesz a böjte és már küszöbön áll a katasztrófa: negatív kamatok, szegények vs. gazdagok közötti gap folyamatos növekedése, fiat pénz game over, arany megy az egekbe, társadalmi elégedetlenségek, rendbontások, háborúk. Ezekre lehet számítani.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 23. 08:43
A magukat ellenzékinek és demokratának hazudó politikusaitok pedig biodíszletként asszisztálnak mindehhez, és rendszeresen megjelennek a fideszes kifizetőhelyeken, mellette van pofájuk felvenni a tiszteletdíjat, költségtérítést és egyéb állami támogatásokat, persze a kasszánál már nem visítoznak, hogy diktatúra van. Annyiban merül ki a tevékenységük, hogy a TV székházban fetrengenek, dudálgatnak a Széchenyi téren, feliratokat festenek az úttestre - ráadásul ezt olyan politikus teszi, aki zöldnek hazudja magát -, konzultációs íveket gyűjtenek be, pofáznak a semmiről és fideszesnek titulálnak mindenkit, aki nem hajlandó rájuk szavazni. Kicsit vicces, hogy itt kiabáltok, szidjátok a rendszert, közben ti és a politikusaitok is részesei a NER-nek és azzal, hogy támogatjátok őket, közvetve hozzájárultok ennek a velejéig romlott, erkölcsileg szétrohadt, korrupt rendszer működéséhez. Ha Orbánt és a sleppjét lecsuknák és keményen megbüntetnék, elkoboznának tőlük mindent, akkor meg az lenne a bajotok, mert az EU köztudottan nem tolerjálja az ilyen reset politikát, jönnének a politikusaitok és a demokráciára hivatkozva kimosdatnák a bűnösöket. Karácsony kicsiben ugyanezt tette, a kampányban kiabált, Tiborcz adóval fenyegetőzött, a szerződések felülvizsálatával, felelőssségrevonással, nyert, majd Tarlós zsebét kitömte és megköszönte, hogy mennyi jót tett a városért. Nem akartok ti semmilyen felelősségrevonást, igazságszolgáltatást, csak ellenzékben visítoztok, aztán ha nyertek, akkor ott folytatjátok, ahol Gyurcsány és Orbán abbahagyta.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 22. 11:59
Ti törzskönyvezett, szemellenzős, agymosott fideszesek sem vagytok ám különbek. Ellenzékben ugyanígy hisztiztetek, sivalkodtatok, mint az "ellenzéki" gittegylet, persze most magas lóról szórjátok az igét, mint ahogy gyurcsányék is tették kormányon, ugyanazok vagytok pepitában, de annyira be vagytok csicskulva a politikai rendszernek és a politikusoknak, hogy észre sem veszitek magatokat.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 21. 18:16
Az ellenzéki kommenthuszárok ma megint bebizonyították, hogy a törzskönyvezett, szemellenző, agymosott fideszesek szintjén vannak. Tegnap tették fel a Partizán videóját, amelyen Schiffer vitatkozik a Mérce újságírójával. Ma beírja az ellenzéki kommenthuszár, ZV - nem írom ki a hölgy nevét, aki akarja úgyis megtalálja az alábbi linken -, hogy Shiffer miatt szerzett 2/3-ot a Fidesz. Shiffer szokott válaszolni az ilyenekre, leírta az agyhalottnak, hogy 2018-ban nem is indult és nem is vett részt a pártpolitikában. A múltkor én is megtudtam, hogy a fideszre szavaztam meg miattam van 2/3-a Orbánnak, hiába írom le, hogy a jelenlegi magyar politikát utálom, mint a sz@rt az ellenzékistül, fideszestül és lesz@rom az egész kirakatszavazásosdit, akkor is, nem bírom gyurcsányt, ezért fideszes vagyok az agymosott DK-s, MSZP-s, momentumos kommentelők szerint, a fideszes debil huszárok véleménye ugyanez, azzal a különbséggel, hogy szerintük meg ellenzéki vagyok. Nevetséges és egyben szánalmas ez a begyöpösödött törzsi logika, amit a politikai rendszerhez végérvényesen hozzárohadt politikussimogató szavazógépek, politikai kurvák követnek. Alább a Partizán videó linkje, amely alatt néhány agymosott ellenzéki kommentje is olvasható:
https://www.youtube.com/watch?v=rjR8PUWo16g
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? 2020. 06. 21. 12:01
Ha a saját véleményemből indulok ki, akkor nem a narancsos szekértábor aknamunkája - amely szerintem ugyanolyan viselkedési sémára épül, mint a ti ellenzéki szekértáborotok - miatt hiteltelen Gyurcsány, hanem pontosan maga Gyurcsány és kormányának tevékenysége miatt, ezt az elégedetlenséget még fel is tüzeli GyF és pártja, illetve kommentkommandója azzal, hogy mindenkit a fidesz táborba sorol meg elhord minendennek, aki nem szimpatizál a DK politikájával. Én elutasítom az egész politikai rendszert, és amikor beírom, hogy Gyurcsány és Orbán egy kaptafa, össztűz jön a DK agymosottaktól, hogy én fideszes vagyok meg román, náci stb. mert nem szimpatizálok a vezérükkel, a vicc az egészben meg az, hogy a narancsos agymosottak meg DK-znak és gyurcsányoznak erre, hogy szerintem mind a két tábor egy kalap sz@rt nem ér. Ezt jól megmutatta az bp-i főpolgármesterválasztás is, PR-t a narancsos agyhalottak ellenzéki jelöltnek hazudták, a DK és Karácsony meg fideszügynöközött. Megint jól követitek a fideszes viselkedési sémát, másra mutogattok, mindenki hibás csak ti nem, még véletlenül sem Gyurcsány és a ti aknamunkátok miatt hiteltelen GyF, más a hibás, a fidesz is ugyanezt csinálja, csak ők sorosoznak meg gyurcsányoznak, ti meg orbánoztok folyamatosan. A viselkedésetekből is látszik, hogy mennyire erkölcsileg, morálisan szétrohadt és kiüresedett a politikai rendszer.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 20. 14:24
Ezek az EU-ból érkező elítélő határozatok, keményebb nyialtozatok, odamondogatások egyszerűen vicckategória. Erre élveztek, miközben az EU továbbra is tömi ki pénzzel a korrupt politikusokat és strómanjaikat, kötük a NER lovagokat is, az európaiak adójából. Már oda is eljutottunk, hogy aki előjön a laissez-faire kapitalizmus koncepciójával, azaz, legyen vége a központi osztogatásnak és ne a politikusok, hanem a piac koordinálja  a javak elosztását, most azokat komcsizzák és nácizzák holott a piaci alapú elosztásnál liberálisabb gazdasági megoldás nem lehetséges. Inkább arról írj, hogy mikor realizálódik az Egyesült Királyság gazdasági és politikai összeomlása, ugyanis azt vizionáltátok a brexitet követően, hogy a cégek kivonulnak, az angol font és a brit tőzsde összeomlik és gazdasági és politikai sötétség borul a szigetországra ha kilépnek az Európai Unióból. Valahogy én ezt nem látom, a brit papírjaim továbbra is fizetik az osztalékot, a font erősödik középtávon (tessék megnézni az EUR/GBP napos árfolyamgörbét), ráadásul a negatív hozamú állampapírjaikat is elkapkodták, miközben a betonerős EU periféria országai továbbra is szenvednek és nem képesek negatív hozamgörbét produkálni, és életképtelenek ECB lélegeztetőgép nélkül.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 14. 08:28
Nincs erkölcsi alapod így megnyilatkozni mert ti is hazudoztok összevissza, nem vagytok különbek semmivel. Milyen bozonyítékod van arra, hogy akinek válaszoltál az tört-zúzott,  vagy gyújtogatott 2006-ban? Van erról bármi bizonyítékod, hogy a Fagylaltárus nevű kommentelő ezt tette? Lefogadom, hogy nincs, csak találalgatsz, vagdalkozol, hazudsz, vádaskodsz. Ti a magyar politika legalja vagytok. Aki nem tartozik közétek, vagy nem azt mondja, amit hallani szeretnétek arra ráhúztok mindent és elkezdtek róla hazudozni, amikor meg veletek csinálják ezt, akkor meg előveszitek a kettős mércét. Ugyanolyan szánalmas, legalja,  banda vagytok, mint amelyik politikai oldallal szemben a törzsi háborútokat vívjátok. Szidjátok Orbánt, a fideszeseket, közben ugyanazt a viselkedést produkáljátok nap mint nap.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 12. 20:33
Ott nem is gyilkosokból áll a politikai vezetés... Teljesen felesleges összehasonlítani, más társadalom, más gondolkodásmód. Magyarországon a politikai osztálynak csak a pénz és a hatalom számít, minden mást leszarnak. A társadalom tagjai pedig vívják a törzsi háborút azokért, akik nap mint nap szembe köpik, becsapják, kirabolják őket.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 11. 12:47
A Demokrata Párttól biztosan nem, ez például látszik a napi Trumpot fikázó cikkekből, napi 1 cikk kötelező de jobb ha több van, illetve nagyon részrehajló a Momentum, DK és az MSZP felé. A 444 az ellenzéki Habony művek. Abszolúte nem objektíven tájékoztat a 444. Mondjuk az egybites elvakult, törzskönyvezett ellenzéki párthíveknek tökéletes és ez látszik is itt a fórumon.
Gréczy zaklatása HAZUGSÁG! 2020. 06. 10. 12:17
Ha hamisak, akkor nem kellett volna lemondania és neki meg a főnökének sem kellett volna úgy nyilatkozni, hogy G butaságot csinált. Ti is olyanok vagytok, mint a fideszesek, szerintetek mindenki hazudik, aki nem tartozik közétek és nem azt mondja, amit hallani akartok. Az igaz, hogy a Prosti Srácok meg a többi hulladékot a helyén kell kezelni, de ti is ugyanazt a stílust toljátok, csak a másik lövészárokból tüzeltek. Szánalmasak vagytok a fideszesekkel és a celeb politikusaitokkal egyetemben.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 10. 06:37
Az a helyzet, hogy nincs erkölcsi alapod így megnyilatkozni ti. ugyanúgy elhisztek ti is mindent amit a törzsi vezérszónokaitok, elöljáróitok mondanak és mindenben követitek a fideszes viselkedési sémát. A politikai osztály ugyanúgy dróton rángat benneteket, ahogy a fideszes törzsszavazókat is, de annyira hozzá vagytok nőve a NER rendszeréhez, hogy ezt nem is veszitek észre. A politikusotok feltölt egy videót és tényként elfogadjátok, és oktatod az ellentábort, hogy ők ugyanezt teszik. Nincs különbség a fideszesk és közöttetek, és amíg a biztos választók többsége így gondolkodik, addig Mo-n semmilyen változás nem lesz.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 08. 22:53
Le sem tagadhatnátok, hogy a jelenlegi politikai rendszer kiszolgálói vagytok, a politikusok játékszerei :-)
Törzsi háború dedó módra, ahogy itt vergődtök. Most komolyan, ezt tanítják valamelyik pártszervezetnél vagy erre születni kell? Mindig ekézitek a fideszeseket a viselkedésük miatt, aztán nap mint nap előadjátok ugyanazt az infantilis stílust, bizonyítván, hogy ti sem vagytok különbek.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 07. 22:31
Elég szomorú, hogy a magyar társadalom 20 évvel az ún. rendszerváltás után még mindig ott tart, hogy csak a két KISZ-titkár közül tud választani. Rendszerszintű probléma van, ha ezt a magyar társadalom nem látja be és nem akar változtatni, akkor teljesen mindegy ki jön utána. OV kb. ugyanazt a teljesítményt hozta, mint Fletó: káosz, viszály, törzsi háború és szegénység. De hát ugye ezt az elvakult, a politikai rendszerhez hozzárohadt tömegek nem látják mert csak azt akarják meghallani, amit a kedves vezetőik és a választott törzsi szónokaik mondanak. Ezt a politikai rendszert földbe kellene döngölni és be kellene szántani, helyébe újat teremteni, de erre sem társadalmi, sem pedig politikai igény nincs, inkább vergődnek benne a tömegek.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 06. 19:49
Hiába próbáljátok mosdatni a sajátjaitokat, ugyanolyan gátlástalan, deviáns, korrupt banda a NER magát ellenzékinek hazudó szárnya is ti. ők is folyamatosan kapnak a lopott pénzből miközben sipítoznak, hogy diktatúra van. A kedvenceitek havi rendszerességgel jelennek meg a fideszes kifizetőhelyeken, ezt meg ti nem látjátok. Ugyanolyan szemellenzős, elvakult párthívek vagytok, mint a fideszesek, nincs különbség közöttetek. Teljesen hozzá vagytok rohadva a jelenlegi politikai rendszerhez, és ezért se nem láttok, se nem hallotok, csak tüzeltek ezerrel mindenkire, aki nem tartozik közétek, ugyanazt a sémát követitek, mint a fideszesek. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen egyazon politikai rendszerhez tartoztok ill. vagytok hozzárohadva.
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 05. 09:47
Ez így történt viszont erről Magyarország is tehet ugyanis a folyamatos belső harcok, széthúzás jellemzik az országot évszázadok óta. Még most is ott tart Mo., hogy a felelős politikai szervezetei, politikusai, lakossága egyszerűen képtelen képtelen egyetérteni és összefogni alapvető nemzeti kérdésekben és rohangálnak külföldre panaszkodni, feljelenteni saját országukat, honfitársaikat. Még Trianon 100. évfordulóján is széthúzás, megosztottság, egyet nem értés jellemzi a társadalmi és politikai csoportokat. Egy ilyen nemzetnek nem is lehet más a sorsa, és bármilyen furcsa a Bibliában is írva vagyon az Újszövetségben, hogy milyen következményekkel jár ez a viselkedés: "Ha valamely ország meghasonlik magával, az az ország nem állhat tovább fenn." (Márk 3:24). Magyarország ebbe az irányba tart hosszú ideje, és most már abban sem vagyok biztos, hogy a megmaradt 93.000 km2-t meg tudja tartani az elkövetkezendő 100 esztendőben. Sok országban jártam de ilyen széthúzást, gyűlöletet, amit a magyar emberek táplálnak egymás iránt, sehol nem tapasztaltam.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek