peter_s

Regisztráció: 2010-08-03 14:22:02

Hozzászólások száma: 3 061

Utolsó hozzászólás: 2021-09-24 09:40

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása:
személyeskedés

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-12-02 00:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Köszönjük, a politikai dühöngő ürügyén bemutatott személyeskedéssel ugyanúgy el lehet húzni máshová
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 09:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-15 13:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A fizikai fenyegetéssel szemben továbbra is zéró tolerancia érvényes
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-03-22 12:06-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
mondtuk már, hogy a fizikai fenyegetőzést itt mellőzd. a következőnél kitiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-07-01 20:48-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-07-12 19:02-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 24. 09:40
Látom a színvonal nem változott mióta leléptem innen. A szokásos gusztustalan mocskolódás megy következmények nélkül. Érdekes módon euler és emerald barátunknak, a topikgazdának és a modinak semmi baja ezekkel a megnyilvánulásokkal, bezzeg miattam tudtak hisztizni és ki is vágtak néhányszor. Azért ti sokkal keményebben nyomjátok, gratula a stílushoz és a kettős mércéhez.
CoronaVirus 2021. 08. 07. 01:07
Ez azért nem semmi, hogy egy ilyen hozzászólás simán átmegy következmények nélkül. Ennél sokkal szoftosabb beírásokért engem egymás után kétszer is kidobott a moderátor azzal a megjegyzéssel, hogy a következő alkalommal végleges kitiltásra számíthatok. Úgy tűnik, itt is pofára megy a moderálás és a fórum szabályzata nem vonatkozik mindenkire, egyesek egyszerűen azt csinálnak, amit akarnak. Ha a hozzászólásodat most bemásolnám és rányomnék az elküld gombra kb. 2 perc múlva úgy röpülnék innen végleges kitiltással, hogy a pf oldalát sem tudnám megnyitni. Csak nem felvásárolták Habonyék ezt is?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 06. 16:24
Nekem ez a tapasztalatom, a véleményed meg abszolút nem érdekel :)
De add ki nyugodtan magadból, biztos vannak itt sokan, akik egy szinten vannak veled és érdekli a mondanivalód. Most olvasom, hogy a kamat és a hozam között sem tudsz különbséget tenni, szerintem maradj a politikánál, az való neked. A hülyeséget ti lökitek itt napi 24-ben, ennyi baromságot, mint ti sehol nem hordanak össze.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 06. 16:08
Mi a pálya Geri, te itt is nyomod? Ezeknek mondhatod, az ő szemükben te fideszes vagy és leszel, jól le is pontoztak. Hagyd ezeket a lúzereket a francba és gyere a Bálnához sörözni, hozz laptopot is mert sasoljuk a piacot közben. Láttam a csoportban, hogy az ACY-t frankón elkaptad, szépen kilőtt a kicsike. Szerintem jobban jársz ha ezeket a topicokat hanyagolod és nem szállsz be a proli iszapbirkózásba, nem a te stílusod. Ostoba emberek harca a politikai adok-kapok.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 31. 21:31
Értem amit írsz a rendszerhez való alkalmazkodásról. Nekünk trédereknek elegendő alkalmazkodni a piac változásaihoz, egy politikai hatalomváltás újabb kihívások elé állít bennünket, amit sokan szeretnének elkerülni ezért inkább a stabilitást preferálják, ami teljesen logikus gazdasági viselkedés. Azt is tudjuk, hogy a tőzsdei kereskedésből származó jövedelem adóztatása aligha lesz kedvezőbb Magyarországon, így is kevesebbet vonnal el tőlünk, mint a legtöbb nyugati országban, tehát jó esetben marad a status quo az adózás terén, rosszabb forgatókönyv esetén adóemelés következik. Én azért nem aggódom mert van választásunk a tőke szabad mozgásának köszönhetően, ha nem tetszik az új rendszer, átcsoportosítok, diverzifikálok, tehát tőlem aztán tényleg bárki jöhet. A rendszerem átlagban hozza az elvárt RR szintet, a többit megoldom. A politikai sárdobálással, proli hőzöngéssel nem foglalkozom, a lényeg, hogy a proli kajáljon a mekiben, vegyen bayer készítményeket, vegyen APPLE telefont meg vásárolja a többi agyonmarketingelt tömegterméket, hogy a részvényporfoliónk növekedjen. Amúgy én éles váltást nem várok kormányváltás esetén. A mostani ellenzék ugyanúgy le fog feküdni - sőt már le is feküdt - a tőke tulajdonosainak és működtetőinek, mint ahogy Orbán is tette, hiszen ez lesz a hatalmuk megtartásának biztosítéka.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 31. 20:56
Tazsomaru opciós trader kollega! Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, nem keveredsz vitába politikai szekértáborokkal, sem itt, sem pedig máshol mert láthatod, hogy zsigerből az ellentáborba sorolnak be a véleményed miatt. A legtöbb politikai fórumon a legérzelemmentesebb, józan kritikára vagy javaslatra is fideszbérencezés, krumplizás, ballibsizés, orbánozás, gyurcsányozás, sorosozás a válasz, függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormánypárti túlsúly van az adott topikban, ez a kommentfal sem kivétel. Ez a topik, ahogy a címe is utal rá, egy ellenzéki topik, ahol folyton Orbán gyűlöletkampányára hivatkoznak, miközben az itteni elkötelezett ellenzéki szavazók hozzászólásaiban ugyanolyan mértékű vagy még sokkal nagyobb gyűlölet érhető tetten. Büszkén lobogtatják a tolerancia és elfogadás jelképeit, puffogtatják a betanult jelszavakat és amint ellenvéleménnyel találkoznak, páros lábbal szállnak bele mindenkibe, aki nincs egy véleményen az elkötelezett szavazótáborral, azaz aki nincs velük, az ellenük van elvet alkalmazzák, de ez fideszéknél is így van, tehát egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz. Engem is totál hidegen hagy a politika, szavazni sem fogok elmenni és tök nem érdekel, hogy melyik szekértábor mit gondol erről, magasról leszarom. Nekünk trédereknek egy dolgunk van: a kereskedési rendszerünkből a lehető legtöbbet kihozni, azaz a pénzcsinálás. A politikai adok-kapok az ostoba emberek harca, a prolik homokozója, mi traderek sokkal magasabb színvonalat képviselünk.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 24. 17:01
Ha megnézed a saját hozzászólásaidat ugyanez a szitu. Amikor hazai pályán az Orbán Takarodjban ilyeneket szóltok be az ellentábornak a tolerancia és elfogadás jegyében és megy a birkázás, buzizás, gecizés, anyázás akkor miért nincs ekkora felháborodás? Ha megnézzük ott az olyan hozzászólásokat, amelyeket itt kifogásolsz, szét vannak lájkolva és tőled is van egy pár. Vajon miért van ez? A pride-on most ugyanez zajlik, mindenki elfogadást és toleranciát hirdet követel szivárványos zászlóval a kezében de amikor ellenvéleménnyel találkoznak, akkor már kígyót-békát kiabál és megfojtaná a másikat egy kanál vízben, nem veszi észre, hogy végső soron ugyanazt a viselkedésmintát követi, mint az ellentüntető és mindkét fél különbnek tartja magát. Ha toleráns és elfogadó vagyok, akkor mindenkivel az vagyok, ha nem, akkor meg nem hazudok kifelé olyasmit, ami nem vagyok.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 24. 10:56
Ezektől az elkötelezett véresszájú ellenzéki henteslegényektől ne várjál többet, mint a fideszesektől. Egyik tábor sem tűri meg még a legérzelemmentesebb, konstruktív szándékkal megfogalmazott kritikát sem, egy egyszerű kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy beléd ne szálljon valamelyik páros lábbal. Láthatod milyen jelzőket használnak: hasznoshülye, geci, csicska, barom, birka, minden második hozzászólásban pedig buziznak, közben a tolerancia jelképeit büszkén lobogtatva kérik számon a toleranciát és az elfogadást mindazoktól, akik nem feltétlenül osztják a véleményüket. Az obszcén tartalmú megnyilvánulásokat szinte mindenki lájkolja, a te hozzászólásodat és az enyémet pedig lepontozzák. De ez jót jelent, mert ez annak a jele, hogy kilógunk a sorból :)
Ne foglalkozz vele ha beskatulyáznak és fideszesnek vagy libsinek titulálnak, természetükből fakad ez a viselkedés. Nem tudunk mást tenni, mint szívből kívánjuk nekik, hogy találják meg lelki békéjüket és törjenek ki a törzsi logika által behatárolt gondolatvilágukból. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 21. 14:04
Csak jelzem neked, ebben a topikban és általában az ellenzéki fórumokon ez azt jelenti, hogy fideszes vagy. Itt az aki nincs velünk, ellenünk van elv érvényesül, tehát az ellentáborba fognak sorolni. Én is így gondolkodtam, mint te és folyamatosan rám aggatták a fideszes bélyeget, de már leszarom, magasról teszek a politikára, nem érdekel ki kormányoz, szavazni sem fogok. A rendszerem termelje a pénzt a tőzsdén, legyen meg a konzisztens statisztikai előnyöm, ennyi. Amíg ebben nem korlátoznak, tőlem bárki lehet kormányon. Nincs vállalható alternatíva, egyik rosszabb, mint a másik.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 18. 23:37
Na, gondoltam benézek mi a pálya. Mióta nem írogatok annyi ocsmányság és trágárkodás hangzott el ebben a topikban, hogy regényt lehetne írni, és érdekes módon nincs moderálás, felfüggesztés, senki nincs felháborodva, hogy elhagyja fórumot, jelenti a hozzászólást, mint az én esetemben, sőt szinte csak lájkok vannak az alpári hozzászólások alatt. Csak néhány gyöngyszem: "ordas geci, senkiházi, birka, agyhalott, bunkó homofóbok, szar alak, faszkalap, húzzon el a náthás picsába, faszfej" stb. Azért ez messze übereli mindazt, amiért én itt megkaptam a magamét.
Milyen érdekes, ugye? Ha a tömegből azok okádják az ocsmányságot, akikkel a tömeg egyetért, az már mindjárt elfogadható a tömeg számára és megy a lájk, míg akivel nincs egy hullámhosszon, azzal szemben sokkal enyhébb megfogalmazásért már lincshangulat alakul ki, majd a szokásos hozzászólás jelentése, felfüggesztés, sértődés, felfüggesztést követően a másik kibeszélése, hazudozás róla és társai következnek. Ezek után azt hiszem, nem nekem kell megtalálni a lelki békét, ahogy javasolták itt nekem és a toleranciáról, elfogadásról sem kellene kiselőadást tartani.
.
PS.: nyugi, nem fogok politikai témában kommentelni mert nem érdekel, csupán látni akartam az itteni társaság viselkedését, azok után, hogy engem jól kioktatott a helyes és korrekt vitastílusról, toleranciáról, elfogadásról.
Már a topic leírása is egy hazugságon alapul: "Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év..." A jóérzésű és jóravaló jelzőket nyugodtan lehetne törölni, mert ezeknek nyoma sincs ebben a topikban.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 02. 15:24
Ó, miattam ne hanyagold a topicot euler. Nincs neked ezzel problémád, mert amikor engem anyáztak, férgeztek, fideszbérenceztek, helikoptereztek, sorosbérenceztek, akkor egyetértve bólogattál. Most meg besértődsz? Ráadásul téged meg sem említettelek. De tudod mit? Ne menj el innen, mert kettőnk közül nekem nincs itt helyem, én nem tudok azonosulni ezzel a kettős mércével, a politikai osztály kavarta fekáliában való önfeledt dagonyázással, amit itt folytattok, és amelyben láthatóan kellemesen érzitek magatokat, inkább trédelek. Hogy jóvá tegyem a hibáimat, Szabó Tímeáéknak utaltam 500 eurót, nehogy éhen haljon itt nekem a nagy szabadságharcban. Ezzel el is köszöntem.
https://i.postimg.cc/L6rMnh3d/Commerzbank-02072021.png
 (ps.: még mielőtt jönne a kötekedés, hogy külföldi számla és külföldről osztom az észt, bárki nyithat számlát külföldön, nem kötelező ott lakni, de ha valaki külföldön él, véleménye még lehet szerintem)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 01. 23:48
Olvasom a Szabó Tímea posztja alatt a kommenteket, a sok idióta még sajnálja is, hogy ő nem lopta a pénzt, mint a fideszesek, hanem megdolgozott érte és kéregetni még mindig tiszteségesebb, mint lopni. Szegényt bántották, Kövér igazságtalan... Hát baszki, itt minden remény elveszett, annyi hülye, agyhalott, zombi van az országban. Ha sajnáljátok Szabó Tímeát, akkor fizessétek ki neki a 9,6 milliós büntetését és utaljatok még neki a fizetésetekből, nyugdíjatokból, tőkejövedelmetekből, nehogy éhenhaljon szegényke. El lett pofázva ezerszer a választások előtt és után, hogy Orbán parlamentjébe nem érdemes beülni mert ez lesz belőle, de a NER jól fizet, ezért beültek, havi 2,4 milláról nem mondanak le. A sok politikustársa meg osztja a posztot, hogy mindenkihez eljusson, ahelyett, hogy összedobnák neki azt a rongyos 10 millát. Kicsit sem ellentmondás, hogy megy a picsogás, hogy sok szegény van az országban, szegény nyugdíjasok, tanárok, orvosok, ápolók, szegény mindenki, legyen alapjövedelem stb. közben a kizsigerelt pórnéptől tarháljuk össze a kiesett 9,6 millót mert így a négy éves ciklus végén a képviselőasszonynak csak kb. 105 milla jutott a 115 millió helyett. Ennyi pénzt sokan egész életükben nem keresnek, mint ezek 4 év alatt. Én ingyen is simán beülnék képviselőnek a trédelés mellett, nem vennék fel semmilyen juttatást, csak annyi kérésem lenne, hogy a piacokra ránézhessek óránként 2-3 percre :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 01. 23:05
Adakozzatok Szabó Tímeának! Négyhavi tiszteletdíjnak megfelelő összegre, azaz 9,6!!! millió forintra büntette Kövér László a zászlós balhé miatt és a politikuscelebnek van pofája a facebookon tarhálni. Szegénynek csak kb. 19 millió forintja maradna erre az évre ha a büntetést levonjuk, és úgy sajnáltatja magát a közösségi oldalán, mintha nem lenne mit ennie. A sok hülye zombi meg utal neki. Na, ezért rühellem én az összes ilyen féreg, gerinctelen, megélhetési szarházit. Amikor a fizuemelésről kell szavazni, akkor nem visítoznak, válság közepén megszavazzák maguknak, az átlagbér ötszörösét hazaviszik, plusz laptop, telefon, olcsó menza, költségtérítés stb. és még kéregetnek. Ezért nincs rendes előválasztás, és ezért nem bojkottálják ezek a választásokat és a parlamentet, mert elvtelen, pénzéhes léhűtő az összes. SZT ráadásul a facebookon hazudozik, hogy Magyarországot ki akarják zárni az EU-ból a homofób törvény miatt, ami jogilag nem lehetséges, de a sok hülye ezt is elhiszi neki. 
https://www.facebook.com/szabotimeapm/photos/a.659023850820885/4191681487555086
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 01. 22:42
Orbán nem tud lebukni mert nincs minek napvilágra kerülnie. Mindenki tudja, hogy Orbán és a sleppje módszeresen nyúlja le az EU-s támogatásokat és a közvagyont, az EU-ban is tudják és nem csinálnak semmit a bullshitelésen kívül. Miért nem csinálnak semmit? Azért mert Orbán jó káder módjára kiszolgálja a német multik érdekeit, cserében pedig békén hagyják. A politikában nem az történik, amit a nép vagy a választott vezetőik szeretnének, hanem a tőke tulajdonosainak és működtetőinek az akarata érvényesül, és ők azt kedvelik, aki kiszolgálja őket. Aki nem áll be a sorba, idő előtt eltakarítják, ellehetetlenítik, tönkreteszik. Érdekes írás:
https://nepszava.us/angela-merkel-a-hocipo-cimlapjara-kerult-mint-a-magyar-demokracia-sirasoja/
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 01. 21:25
Látom véglegesen kitiltottak "klóntámadás" miatt, nagyon helyesen de ne csüggedj, az User01 nick azért még megmaradt és biztos van néhány klón még a polcon, amit tudsz használni. Kihasználtad, hogy nem tudtam reagálni, ezért aljas módon hazudtál velem kapcsolatban a #43609 hozzászólásodban, amit feltűnően sokan lájkoltak is. Ennek a hozzászólásodnak köszönheted, hogy a butan nicked röpült. Engem fideszeztek itt állandóan, amikor ti használjátok a fideszes Habony-művek aljas, mocskos módszereit mások lejáratására? Az én nickemet innen a büdös életbe nem fogják klónozás miatt kitiltani mert ilyenekre nincs szükségem, ti meg lebuktatok faszikáim, már megint. A modi nem győzi gyomlálni a klónokat. Úgy tűnik, nem csak a fideszes szellemi toprongyok osztják klónok alatt az észt, hanem az NER turbóellenzéki IQ bajnok gittegylete is több nicken nyomul a pártközpontból. Ennyire lúzerek vagytok, hogy nem találtok normális foglalkozást magatoknak?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 26. 20:26
A személyeskedést nem veszem fel ha nem haragszol. Tőled elnézést kérek, user01 meg már anyázott is korábban mert gyűlöl engem, tőle nem fogok. Ha fenntartják az ellenzéki pártok az álláspontukat Tibet és ujgur ügyben, akkor rendben van, ez a jövőben ki fog derülni. Akkor most átértékelem az eddigi álláspontomat. Helyt adok a véleményednek és igazat adok, ebben a kérdésben lehet elég volt a Fudan és a vasút ügyét megemlíteni a levélben, és bízzunk abban, hogy a tibetiek és az ujgurok melletti kiállás nem csak kommunikációs fogás volt, hanem a jövőben Kínával szemben lesz elég bátorságuk képviselni az elnyomott csoportok melletti kiállást.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 26. 20:03
Jah, hát végülis sokat elmond az elveidről, hogy helyesled ha elnyomottak ügyét felhasználják a trollpolitikához és egy szintre hozod pl. az ujgur átnevelő táborokat a micimackóval. Na, ez már a Fidesz 2.0 szint, fogj kezed user01 és krida elvtársaddal gyorsan. Akkor elmondanám, hogy a nyugati országok folyamatosan tiltakoznak Kínánál az említett ügyek miatt, gondolom velük is problémád van. Leírom még egyszer, bár soha az életbe nem fogod megérteni: a fudan és a vasút, oké, rendben van, egyetértek vele.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 26. 19:56
"jobb- és baloldali maffiaellenes pártok összefogását szapulja"
.
Mondja ezt Tóth Csaba seggéből egy turbóellenzéki fideszügynök :)))
Szép munkát végzett a politikai osztály, kitermelte a tudatlan, gondolkodásra képtelen söpredéket. Nektek köszönhetjük Orbánt, Gyurcsányt meg az elmúlt 30 évet is.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 26. 19:48
Meg az ilyen pártközpontból fröcsögő fideszügynökök is az ország szégyenei.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 26. 19:46
Na, megérkezett a politikai osztály által legyártott véresszájú, fanatikus söpredék is. Inkább arról beszélj miért nem mered vállalni a véleményedet személyesen.

friss hírek További hírek