Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 03. 23. 09:41
Előzmény: #34417  Peterbond
Tényleg így van. Sajnos. És logikus a meglátásod, a szakembereknek is az kellene, hogy legyen.
Placa
Placa 2021. 03. 23. 09:29
Előzmény: #34399  euler
"És van élet az agyhalál után!"

csak az tud meghalni, ami létezik ;)
több megértést! a féleszűek topicban nincs meg az óhajtott figyelem
ts3 2021. 03. 23. 09:28
Előzmény: #34392  krida
ha egy kormány alkalmatlan a kormányzásra mert nem tudja megszervezni az emberek védelmét, ami miatt most például világelsők vagyunk az 1 millió főre eső halálozások számában. 
Orbán szavaival élve a védekezés sikerességét a halálos áldozatok számában mérik, akkor ő maga ismeri el, hogy sikertelen az általa irányított védekezés.
Peterbond 2021. 03. 23. 09:28
Előzmény: #34415  PusztaPutyin
"Vagyis a hírek szerint a korona vitte el, valójában pedig ráoltottak a fertőzésre, ami mint tudjuk végzetes is lehet, az is volt."
.
Ez tenyleg igy van? Eddig ugy hittem covid fertozes alatt csak ertelme nincs oltakozni hisz a virus mar benned van es csak masok fertozeset kockaztatod ha oltakozni mesz. Ha tenyleg ellenjavalt vagy kockazatos meglevo covid fertozesre raoltani akkor tenyleg kotelezo lenne legalabb egy gyorsteszt es ha pozitiv egy normal teszt. Ha nem is veszelyes a raoltas akkor is egy logikus lepes lenne hisz feleslegesen oltunk be egy embert ha mar covidos es meg fertoz is a sorbanallas soran.
Peterbond 2021. 03. 23. 09:17
Előzmény: #34392  krida
Akkor hany halal utan lehet felszolalni? Mennyi utan nem szamit politikai toke szerzesnek ha szolunk hogy valamit elbasztak? Vagy ha az adatok rosszak akkor senki se felelos amikor meg valami jo akkor az az isteni Orban erdeme?
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 03. 23. 09:06
Előzmény: #34413  janosvitez

Hát most függetlenül attól hogy mit gondolok krida olvtárs munkásságáról ez most egy tök valid dolog.

Nekem múlt héten fontos üzleti partnerem és barátom ment el, ismert figura volt, tegnap a legtöbb portál hozta hogy meghalt. Azt írták, hogy a koronavírussal nem tudott megküzdeni. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy egy héttel korábban beoltatta magát modernával, full szarul lett, két munkatársa akikkel egy helyiségben szokott lenni szintén most otthon vannak coviddal (már jobban), őt meg bevitték gépre és nem bírta. Vagyis a hírek szerint a korona vitte el, valójában pedig ráoltottak a fertőzésre, ami mint tudjuk végzetes is lehet, az is volt.

Senki nem nézi, hogy aki oltásra jelentkezik vírusmentes-e. A szomszéd Ausztriában mindenkinek jár havi 4 ingyen teszt, ha itt is lenne hasonló, az emberek az oltás előtti napokban és az oltás napján tesztelhetnének és ha pozitív lett a teszt akkor otthon tudnának maradni. Így viszont koronásan beléjük tolják az oltást és bajba kerülnek. Szóval erre nem költünk, de lesz százmilliárdos motoGP pályánk, hogy csak a napok termését tallózzam. Ja, meg az olyan marketing shit se drága mint hogy pl. kiment a szürke nagy repülő Moszkvába EGY raklap vakcináért (úgy mondták hogy 250000 vakcináért, de nyugodtan számoljátok ki térfogatra). Lehet hogy a gépen ült Viktor és amíg rakodtak, Vlagyimirnél volt eligazításon.Vagy csak meg kellett mutatni a híradóban hogy a szürke repülő nem csak Mészárost hordja Dubajba hanem hasznos feladatot is ellát. Igaz, az UPS vagy TNT vagy akárki másnapra elhozta volna ötezred annyi pénzért.
geza77
geza77 2021. 03. 23. 08:47

Köszönjük pánik kormány az ember kísérleteket!   Ebből még Hága lesz!   
Tovább lazította a kormány a gyógyszerbehozatali engedélyeket, hogy újabb kínai vakcinát vásárolhasson Haszán Zoltán járvány március 22.
Nem a magyar hatóság, hanem a kínai gyártó jelentette be, hogy engedélyezték az oltóanyagukat Magyarországon.
Utólag lett fontos egy kormányrendelet múlt heti módosítása.
janosvitez 2021. 03. 23. 08:41
Előzmény: #34409  krida
Nem az oltástól lett beteg hanem a covidtól..
De az egészségügy jelentkeztünk állapotáért 
A hős vezéred felelős 10évi kormányzás után...
sanka 2021. 03. 23. 08:30
"De eszembe nem jutna ezért a politikát/Orbánt okolni. "
Nem csak ezért bűnös a kis gnóm gec.
sanka 2021. 03. 23. 08:28
Előzmény: #34407  Törölt felhasználó
Jakabról inkább el tudom képzelni, hogy sittre vágatja a fidesz maffiát, karakteres személyiség, aztem ő megtudja csinálni.
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 08:18
Szerinted meg semmiért nem felelős, akkor meg mi a francot csinál egyáltalán?
Ezért a szituért igenis ő a felelős meg az elmúlt 11 év agyament politikája.
krida
krida 2021. 03. 23. 08:15
Előzmény: #34403  Törölt felhasználó
És? Ki mondta hogy nem okoz gondot a járvámy? Ismerősi körömben a család rábeszélte a 90 éves bácsit, hogy oltassa be magát. Elment, beoltották, majd lebetegedett covid-ban, ami el is vitte. Nekem meggyőződésem, ha nem oltatja be magát, ma is élne. De eszembe nem jutna ezért a politikát/Orbánt okolni. De ebben a topikban Orbán az oka mindennek. Lol. Na, ezért nem lehet benneteket komolyan venni.
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 08:14
Előzmény: #34405  euler
Igen, az, de gondolom a sok kórházban lévő ember hozzátartozójának is kell valami elégtétel és ne én legyek az!
Szükíthetjük a halmazt egy emberre, mondassák le orbánt azonnal, ha ezt nem teszik akkor bizony könnyen  ők maguk is célponttá válnak. Én max csak kimondom azt, amit sokan gondolnak.
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 08:11
Előzmény: #34406  Törölt felhasználó

Orbán és családja vagyonosodása miatt is lehetne nyomozni, remélem, hogy eljön az az idő amikor még fognak is.
Gyurcsányt meg felejtsétek már el, rossz stratégia az ha Gyurcsányra alapozzátok a 22-es választási propagandát.
Jakab Pétertől kellene inkább félnetek, ő lesz a befutó és nem Gyurcsány.
euler
euler 2021. 03. 23. 08:04
Előzmény: #34402  Törölt felhasználó
Ezt nevezik lincshangulatnak. 
Ott nincs egyénre szabott mérlegelés ha egyszer elszabadul. Egy EMBER is sok ha áldozatául esik, nem "párezer". Politikailag felelősségre vonni is csak párszáz embert szükséges és összeomlik a rendszer.
Olvasd el a MOK levelét, tartsd be, ennél többet MOST nem lehet csinálni.
(Amit írsz attól pedig az Isten mentse ezt az országot!) 
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 08:02

Csak növekedik tovább az amúgy is milliárdokra felhizlalt családi vagyon, Orbán meg közben olyan szegény lett, hogy még a templom egerére is irigykedik.
"Egy nettó 268 millió forintos közbeszerzést nyert el a következő évekre gázhálózatok távfelügyeletére egy ifj. Orbán Győző kisebbségi résztulajdonában levő cég – írja a Direkt36. Mint a portál megjegyzi, ez azért érdekes, mert az Orbán család érdekeltségei eddig alvállalkozókként tűntek fel állami tendereken. Az Orbán Viktor öccsének kisebbségi résztulajdonában álló Gamma Analcont Kft. az E.ON dél-dunántúli leányvállalatától nyerte el a megbízást. Az Orbánékat megbízó gázszolgáltató jelenleg német magántulajdonban áll, de hamarosan részben állami cég lesz: a magyar állam az E.ON Hungária negyedét tervezi megvásárolni. ifj. Orbán Győző cége egy másik céggel közösen pályázott a projektre, és összesen 270 nyomásszabályozó állomás távfelügyeletére kötöttek velük keretszerződést. A Gamma Analcont feladata a távfelügyeleti rendszer telepítése, üzembe helyezése és dokumentálása lesz, míg a másik cég szállítja a rendszerhez szükséges hardvert és szoftvert."
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 08:02
Előzmény: #34397  krida
"He-he... nem oltatom magam, úgyhogy nem kerülök a kezeik közé."
Kissé cinikus vélemény ez. Ezzel elismerted, hogy probléma van az egészségügyben, gratulálok.
Törölt felhasználó 2021. 03. 23. 07:54
Előzmény: #34401  euler
Bocsánat, ha kihagytam.
Az én célpontom csak pár ezer ember, ők viszont a maradékot tekintik ellenségnek. Nekem sem jó érzés kimondani, nem is vagyok büszke rá, sajnos ez az igazság. dolgozik a bosszúvágy, hagyni kell kibontakozni és egyértelmű célpontot kell meghatározni.
Mindenki feszült és sokszor én magam vagyok az elszenvedője mások hülyeségének, tenni akarok ellene.
euler
euler 2021. 03. 23. 07:52
Előzmény: #34400  Törölt felhasználó
A hozzátartozóikat már legalább kihagytad ...
Gondolkodj még egy kicsit!
Ne tévesszen meg, hogy pluszokat kapsz, sok a hozzád hasonló elkeseredett ember, akiben már csak a bosszúvágy munkál tehetetlenségében.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek