A Wizz Air Holdings bejelentette, hogy a The Capital Group Companies, Inc. 2024. november 1-jétől 15,07%-ra növelte szavazati jogát. A szavazati jogok jelentős változása, amely mind a részvények, mind a pénzügyi eszközök felvásárlásából ered, hatással lehet a társaság stratégiai stratégiájára. irányok és a befektetői bizalom.
Sziasztok! Én 3 helyen néztem, de sehol nem latom, mi van az árfolyammal, ugyanúgy a csütörtöki zárót látom. Tudna valaki segiteni, vagy lemaradtam valamiről?😅 koszonom előre is!
Nagy a baj. Eltűnt a profit. Nagy a verseny nem tudnak jegyárat emelni lassan jönnek a gépek így nincs növekedés finanszírozás drága . De szerintem túl reagált a a piac 11 font környékére esett legutóbbi riport után. Nemsokára jelentenek újfent
az izraeli járattörlések biztos negativan hatnak a cégre, plusz a ajegyárak problémája szóval nagy eredményre, pozitív meglepetésre még egy darabig nem számítok de ne legyen igazam :-)
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.