Topiknyitó: pampa 2017. 10. 25. 08:47

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 21:33
Előzmény: #1157  -pny
Igen. Meg kell magyarázni. Megadtam, hogy egy időpont biztosan milyen tartományba esik, de nem tudtam pontosan megadni,  hogy hova.  Azt is megmondtam, hogyan cáfolhatod meg.
Nem tudom megadni, hogy Tarlós mikor született, de biztosan a múlt század első felében.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 21:29
Előzmény: #1154  -pny
Az őszödi beszéd akkorát szólt, magasabb értelem akkor Gyurcsány már megbukott. Az már más kérdés, hogy csak évekkel később fogta föl és még évekig nem mondott le.
Azt elhiszem, hogy a felvétel kisziváogtatója rászervezett a felháborodásra. Úgy emlékszem, hogy nem rejtett mikrofonnal vették föl, hanem olyannal, amiről Gyurcsány tudott. Jó minőségű felvétel. Az biztos, hogy a felháborodás/hiszti/zavargás/tiltakozás kérdéseben tisztábban látnánk, ha ismernénk a kiszivárogtatót.
Szerinted ki hozta nyilvánosságra? Ki adta a sajtónak? Valamelyik titkosszolgálat vagy annak egy csoportja bizonyára képes megszervezni.
-pny
-pny 2018. 03. 05. 21:28
Előzmény: #1156  Dehogynincs
“Ha új körülmények merülnek föl, akkor a rendőrségnek joga van ahhoz, hogy ne engedélyezze a gyűlést vagy ne oda engedélyezze.”
.
Ilyen szinten nem ismerem a vonatkozó jogszabályokat, hogy egy megadott engedélyt vissza lehet-e vonni. Szerintem te sem. Megjegyzem, ha elvi lehetőség volt is rá, elég rizikós dolog ilyet lépni, gondolom ezt nem kell megmagyaráznom. Talán ezért is kérték. Persze Orbániában ilyen fel se merülne. De még azt is elfogadom, hogy ebben hibázott a rendőrség (ahogy túlkapás is volt - tény). De a Fidesz felelőssége is egyértelmű.
-pny
-pny 2018. 03. 05. 21:23
Előzmény: #1156  Dehogynincs
“Mi ebben a nevetséges?”
.
Tényleg meg kell magyarázni? Hogy leírtad, hogy nem tudod, majd fél sorral később biztos vagy benne (gyk.: abban, amit nem tudsz).
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 21:19
Előzmény: #1153  -pny
“Nem tudom, mikor kértek rá engedélyt, de biztosan az őszödi beszéd kipattanása után.”
.Nem tudod, de biztos. Ne nevettesd ki magad..
Mi ebben a nevetséges? Utánanézés nélkül nem tudok megadni egy időpontot, de megadok egy időpontot, aminél biztosan későbbi.
Nem tudom, hány fok van, de biztosan fagypont alatt van a hőmérséklet.
Ha nevetséges, akkor dörgölj az orrom alá egy olyan időpontot a kérésről, ami korábbi az őszödi beszéd kipattanásánál!
Az nem jogállam, ha van jogom valamihez, akkor ne élhessek a jogommal.
Ha új körülmények merülnek föl, akkor a rendőrségnek joga van ahhoz, hogy ne engedélyezze a gyűlést vagy ne oda engedélyezze. Ha nem vonta vissza az engedélyt, akkor védenie kell a rendezvényt.
Azt mondhatod, hogy előre szóltak Orbánnak, hogy ha megtartja a gyűlést, akkor biztosan rárontanak a híveire, de még akkor is védeniük kellett volna.
exmnbs1 2018. 03. 05. 21:02
Előzmény: #1154  -pny
Momentum, mkkp is áloít országos listát
-pny
-pny 2018. 03. 05. 20:44
Előzmény: #1152  Dehogynincs
“Úgy rémlik, hogy a beszéd nyilvánosságra kerülése után azonnal kitört az elemi erejű felháborodás”
.
Te elég naiv vagy, vagy gyerek voltál 2006-ban. Olyan, hogy kitört a felháborodás, olyan nincs (vagy megkérdeztél mindenkit?). Gerjesztett hiszti, média támadás, felbújtott tiltakozás van - főleg ilyen gyors reagálással. Teljesen életszerűtlen, hogy egy váratlan hír után 2-3 órával molotovval felkészült balhé történik, akik véletlenül mind pont ugyanoda mentek, véletlenül volt náluk kockakő, meg molotov és mindegyikük kapucnis, balhés ruházatban volt “véletlenül”. Ezek pont olyan “véletlenek”, mint a választási irodás kopaszok. Elég butának kell lenni ahhoz, hogy ezt elhiggye valaki.
-pny
-pny 2018. 03. 05. 20:39
Előzmény: #1152  Dehogynincs
“Vörösterroristának tetszik lenni?”
.
Rettenetesen mellélőttél.
.
“Egy engedélyezett nagygyűlést védeni kell.”
.
Ha új körülmények merülnek fel, akkor bizony a lemondás, áthelyezés a megoldás. És ez szervezői felelősség főleg a figyelmeztetések után.
.
“Nem tudom, mikor kértek rá engedélyt, de biztosan az őszödi beszéd kipattanása után.”
.
Nem tudod, de biztos. Ne nevettesd ki magad...
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 20:20
Előzmény: #1151  -pny
Vörösterroristának tetszik lenni?
Egy engedélyezett nagygyűlést védeni kell.
Nem tudom, mikor kértek rá engedélyt, de biztosan az őszödi beszéd kipattanása után. Úgy rémlik, hogy a beszéd nyilvánosságra kerülése után azonnal kitört az elemi erejű felháborodás, amit te zavargás parának nevezel.
Ma sem tudjuk ki szivárogtatta ki a beszédet.
-pny
-pny 2018. 03. 05. 20:11
Előzmény: #1150  Dehogynincs
Igen, még korábban, amikor még nem volt zavargás para.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 19:59
Előzmény: #1148  -pny
Engedélyezték a nagygyűlést?
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 19:57
Előzmény: #1141  Törölt felhasználó
Hirtelenjében ezt találtam:
A parancs, utasítás végrehajtásának kötelezettsége azonban nem feltétlen és nem korlátlan, hiszen meg kell tagadni az utasítás végrehajtását, ha a parancs teljesítésével a végrehajtó bűncselekményt valósítana meg.
http://mrszki.hu/images/docs/rendeszetiagazati/segedanyagok/rendor/szolgalat_alt_szab_adyliget.pdf
-pny
-pny 2018. 03. 05. 19:54
Előzmény: #1122  Dehogynincs
A rendőrök többször kérték a Fideszt, tegye át a nagygyűlés helyszínét. Nem tették meg. Akkor ki is eresztette rá saját híveit az őrjöngő híveire?
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 19:44
Előzmény: #1141  Törölt felhasználó
Pont fordítva. Ha jogellenes parancsot kap, akkor nem kell végrehajtania. Megtagadhatja, talán köteles is megtagadni. Nem vagyok jogász, mint Orbán doktor, Tocsik Márta vagy Lenin.
Voltam katona. Még a diktatúrában. Itt állomásozott a Vörös Hadsereg, de engem szerencsére a néphadseregbe hívtak be. Lehet, hogy akkor valóban hadbíróság járt volna érte. Kádár népét valóban nem nagyon érdekli, hogy a diktatúra megbukott és azóta megjelentek a demokrácia fügefalevelei és már nemcsak az államnak vannak jogai, hanem egy állampolgárnak is. Még akkor is, ha ez az állampolgár történetesen rendőr.
bluefrog
bluefrog 2018. 03. 05. 19:39
Előzmény: #1137  Törölt felhasználó
az h rendes vagy sem, majd az idő eldönti. magyar ember már sok mindent látott, és sok politikusban csalódott...
Törölt felhasználó 2018. 03. 05. 19:38
Előzmény: #1140  Törölt felhasználó
fidesz egyelő félelemkeltés
magyarok? nem!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 05. 19:37
Előzmény: #1138  bluefrog
Az egy jelöltet az ellenzékre értem.
Két vagy több jelölttel is nyerhet az egyik ellenzéki jelölt. Ez 2014-ben is megtörtént néhol. Ha kettő vagy akár több jelölt van, akkor a bizonytalanok egy része még úgy is beállhat a közös jelölt mögé. Több jelölt a momentum és a kétfarkúak között is lesz.
Sőt az ellenzéknek kötelező is több jelöltet állítania, mert az országos listához kell kilenc megyei és fővárosi jelölt. Ki kell nézni néhány nyerhetetlen kerületet, ahol szinte biztos a fidesz győzelme és ott kedvére indulhat külön az összes ellenzéki párt.
Vazsmegyei 2018. 03. 05. 19:35
Igazad lesz Macika meglátod! Sokkal többen fognak az ellenzék ellen szavazni mint szeretnéd!
Törölt felhasználó 2018. 03. 05. 19:33
fideszesek irigykednek és gyülölkednek ,csürhe egy népség,ezt mondják mindig hát ök a csürhék hiszen mindenki magábol indul ki
Törölt felhasználó 2018. 03. 05. 19:32
Előzmény: #1139  Dehogynincs
töketlen látszik nem volt katona a parancs az parancs ha nem hajtja végre agyonlövik vagy hadbiroság

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek