MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Már miért kéne konteókat gyártani? Lesz egy választás, és utána kiderül, hogy ki mennyi helyet szerzett az Országgyűlésben. Azután lehet tárgyalni, ha szükséges.
Nem említettem az egész Ikarusz Telep HOLLAND KÉZBEN(TULAJ) ÁLLT MEG mikor hát még a balos világba) AZÉRT TEHETETLEN 16Ker. Önkori!!! Egyűttes/érvényes/megjelentek (100%-ék) szavazás gyakorlásról meg nem bszélhetünk 16 Ker. Fideszt cserbe hagyták!! Ellenzék szavazáskor elhagyta a termet... Mit akratam még hollandusnak szép pénz üti/ütné a markát,ha a helyet/telepet felajánjla a Migránsoknak!! Na komoly dolgok ezek!! Biztos nem kérik számon Korábbi Balos vezető Önkori vezéren mi történik most.. Én harcoljak a Balos hűlyeségekért Magyart nem találtak erre a helyre Mondjam úgy a telepen Hollandus se csinált semmit!!! Nyakunra hozná a Migránsokat.. na jó elmondtam!! Bizony komoly ez a Migráns Téma rendesen ki vagyunk szolgálttva!! Kár nagyon kár átlépni!!!
"a gumilövedék becsípődött neked" Mindenkinek van becsípődése. Manyup ügyben mindkettőnknek ugyanaz a becsípődése, de azt nem nevezed becsipődésnek. Neked meg van egy migráspártisági vagy következetességi becsípődésed (talán Phylaxiával)
Azért, mert a rendőröknek védeniük kell egy engedélyezett tüntetést. Ha én rendőr lennék (a diktatúrában egyébként a rendőrviccek voltak a mai szőke nős viccek) akkor, úgy védeném a nagygyűlést, hogy a másik irányba kergetném a Kossuth-térről a tüntetőket. Már az elején tudnám, kiket, honnan, és hová akarok terelni. Nem hagynám, hogy a menekülőnek legyen választási lehetősége. Hallgatom a te verziódat!
-hagjátok már azt a 2006-tot..Ennek ez az éményalapja annak meg az.. igaz Dehohyisnem is azt mondja!! Kezdjük ott kzorúzás ELKÜLÖNÜLTEN TÖRTÉNT!! Oda nem mehetett be senki!! Miért miért... -Mert elvadultak volna a dolgok!! Gyúrcsi az új asszonnyal(Apró Antal Unokája mostani Felesége Doblecz Klára,a csúdába milyen neek ezek) koszorúzott!!
"Míg az európai országok energiafogyasztása folyamatosan csökken, Magyarországé nő, mivel főként a lakosság esetében hiányoznak a felhasználás hatékonyságának növelését ösztönző programok - nyilatkozta a Magyar Energiahatékonysági Intézet vezetője a Magyar Nemzetnek. " Ja kérem amire a fidesz tolvajok ráteszik a kezüket, abból nem jut a lakosságnak.
Az állításod alátámasztására kevés a gyúrcsány fóbiád. Szóval miből gondolod, hogy a rendőrök tolták az eléggé mozgékony provokátorokat, és miért nem gondolod, hogy provokátorok húzták rá a rendőröket a fideszes tömegre?
Megszületendó ""koalicó"" mint elvárás.. erről kellene már régen szenációt nyitni.. JOBB KIBÚJNI ENNEK LEHETŐSÉGE,legyen fennmaradása alól!! -Ember megnem mondja ki kivel van!!!
Kádár népéről nekem is van véleményem, de a 95%-ot túlzásnak tartom. Épp most gondolkoztam el azon, hogy ép észre vall-e, hogy legalább másodszor követsz el olyan hibát, ami nem a véletlen elírást valószínűsíti, hanem azt, hogy már az alsó tagozatos helyesírási anyag is erős kihívásokkal szembesít téged. Biztos vagy abban, hogy átmennél azon a vizsgán? Ilyen kérdés is szerepelhetne a tesztlapon. Hogy írjuk helyesen? 1. épp ésszel 2. ép ésszel
Az a gond vele, hogy csak egy biztonságos út volt és a másik úton a tömeg azért nem tudott távozni, mert a rendőrség megakadályozta azzal, hogy egy magától oszló vagy oszlani igyekvő tömeget oszlatás helyett könnygázzal gumibotokkal, viperákkal, gumilövedékkel, lovasrohammal, mindenféle engedélyezett és tiltott eszközzel, azonosítók nélkül ütött, vert, lőtt. Ha elkötnek egy tankot, akkor a tömegből/tankból az elkövetőt kell kiemelni és nem Révész Máriuszt kell véresre és eszméletlenre verni.
Nem axióma, hanem állítás. Lehet igaz is és hamis is. Jogos van azt hinni, amit akarsz. Ez a gondolatszabadség. Jogunk van a fórumon hozzászólni. Ez a szólásszabadság, ami egyelőre még a mi illeberális államunkban is működik. Jogod van ahhoz, hogy hinni véld, mit írtam ahelyett, amit valóban írtam. Nekem meg jogom van azt állítani, hogy azt fogalmaztam meg, amit le is írtam. A karzatnak meg joga joga van ahhoz, hogy azt higgyen, amit akar és ahhoz is, hogy átugorja az egészet. Szerintem egyértelműen és érthetően fogalmaztam, de a szemléltetés kedvéért hozok más példát is. Amikor a rendőrség rárontott a tömegre, akkor átkapcsoltak a Ligetbe, ahol Gyurcsány térdelt a Vaskefe előtt. Ez az sugallta, hogy a kormányfő méltósággal fejet hajt a forradalom hősei is áldozatai emléke előtt. Én meg azt láttam, hogy az ellenforradalmi Apró-klánba benősült miniszterelnöknek látszó gazember azt a színjátékot játssza, hogy ő személy szerint a béke és a nyugalom tisztességes őre, de közben a csőcselék rárontott a derék rendőrökre. Pedig a vak is láthatja, hogy neki van alibije, hiszen a Vaskefénél koszorúz. Ez is megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy ő nem hazudott, nem kúrt el semmit és talán meg sem érdemli ez a kurvaország a hozzá hasonló hazafiakat és szellemi óriásokat.
"Itt az első esetről van szó. " Akkor ez most egy axióma részedről, amit nem kell bizonyítani? :)) Ha valakit kergetnek, akkor az üldöző vagy az üldözött választja meg a menekülési utat?
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/