MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Hihetetlen milyen tájékozatlan vagy a politikai téren! A történelmi filozófiád meg annyi tudatlanságot árul el, hogy szóra sem érdemes! Még mindig a komcsi rendszert idézed, mert nem haladtad meg!
akkor miért támogatod a kiszes párttitkár kormányt? ugyan már
Törölt felhasználó2018. 03. 04. 18:12
hitler azt hitte ,az ur akaratát teljesiti,és eszerint cselexik,igen az ö
ura lucifer volt,mint ahogy orbán is ugyanebbe a kutba ugrott,igaz az
is hogy az emberiség is lucifert szolgálja,de ennek nemsokára vége.jön a
csösz és mindenkit kizavar a földröl, csak kevés kivétel marad
Ez akkor olvasói levél, amikor én vagyok a római pápa. Én nekem ha nincs takargatni valóm a NAV-nál simán beírom nevemet, cégemet stb. Névtelenül én is írhatnék bármit. No ez a mai magyar baloldali újságírás.
Én is megismertem a diktatúrában a Kádár-kolbászt, pedig még csak kisiskolás voltam, de már akkor is roppant nagy veszélyt jelentettem a fennálló rendszerre. A gumibot hatékony eszköz arra, hogy antikommunistává nevelje az ember fiát, de egyeseknél felléphet a Stockholm-szindróma is.
Én 2006-ra értettem, amit írtál. De ha a komcsi időkről beszéltél, akkor nincs ellentmondás a szövegedben, sorry hogy félreértettem. És simán elhiszem, hogy így is történt. . Ebben az esetben azt nem értem, hogy mi tetszik neked a Fidesz komcsi módszereiben...
Te viszont simán lebuktál hisz most hazugságokat állítasz rólam. Blu-val a diktatúráról beszéltünk a kádár korról, de ezt te pontosan tudod, hisz ha elolvastad az előzményeket egyértelműen látszik. Ebből viszont látszik, hogy neked egy mondatod sem igaz, amit leírsz.
Ne haragudj py most jöttem vissza, de ilyen aljasságot még tőled sem vártam. az 1980-as években a diktatúra alatt kaptam a hátamra És nem csak 2002-ben, de már 1990-ben is szavaztam. Szégyelljétek magatokat, ritka pofátlan emberek vagytok, akik mindig csak kiforgatni akarjátok mások szavait.
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/