MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Nem zárom ki, de 0.01%-nál nem tartom nagyobb valószínűségűnek. Szerinted a ravasz Gyurcsány szakszerű rendőrsége töketlen és föl lehet ültetni egy ostoba fideszes provokációval? Én azt láttam a tévében (és ezt mondták a kommentátorok is), hogy a Kossuth térről szakszerűen rákergették a provokátorokat a nagygyűlésre. Be a központba és nem a városból kifelé. Gyurcsány ás Demszky először ki akarta tüntetni a töketlen rendőröket, talán ki is tüntették őket.
Erősen sarkított megoldás, de ha megnézed az időköziket, akkor máshol is működött az egyjelöltes felállás. Így bontották le a fidesz kétharmadát ebben a ciklusban a választók.
nem maradt ki ott van: "vallásos katolikus, exfideszes, Wass Albert rajongó" de látom nem érted. a hsz. arról szól, h gyurcsányista vagy maszopos jelölttel nehéz megverni a fideszest, mert jobbikos alig szavaz rá (főleg ha lesz jobbikos jelölt is), ill. hezitáló konzervatív se nagyon. vásárhely ezért volt speciális: egy függetlennek beállított, keresztény, konzervatív helyi értelmiségi verte meg úgy a fideszest, h nem volt sem jobbikos, sem "baloldali" jelölt.
A fene nagy demokráciával nem mentünk túl sokra, de nem tudok jobbat a demokráciánál. A feltételezésed valószínűleg igaz, hiszen Bajnai is megtette. De ő emberségesen. Az ő kormányzása alatt önként visszaléphetett egy korosztály az államiba. Az önkéntes visszalépést a fidesztől is elfogadtam volna. Azt is elfogadtam volna, hogy a járulékot visszaterelik az felosztó-kirovó rendszerbe, a manyup megtakarítását meg mindenki átteheti az önkéntes pénztárba a magánból és nem a nyugdíja negyede jön majd a magánból és háromnegyede az államiból, hanem a csak annyi, amennyi a manyup tagságod idejével arányos.
egy fórumon olvastam, re-Vásárhely: "Világos a feladat: az ellenzéknek mindenütt találnia kell egy hétgyermekes, vallásos katolikus, exfideszes, Wass Albert rajongó, helyileg beágyazott jelöltet. És akkor ez a jelölt még nyerhet is." nem lesz könnyű...
Nagytudású előadónk! Idézzed már azt a "Fideszes BTK"t! Ekkora tudatlanságot és tanulatlanságotcsak szándékosan lehet elkövetni! Szerinted itt már volt világvége is Vásárhely után! Nem csodálom, ha egy új világot építettél fel történelmi magányodban! 2006 óta megállt az idő nálad! Azóta folyton hazudsz rágalmazol, konteokkal társalogsz! - Akkora kampányt folytatsz itt a fórumon, hogy értelmes gondolatokat csak a Fidesztől kaphatsz már! Minden ellenzéki dicséreted egy kalapot nem ér! A lejáratásban aronwerber elbújhat melletted! Remélem nem a kampánystábját erősíted, mert akkor a már régen elvesztett hitelességedtől még messzebb kerültél! aronwerber és egy nick a portfolió fórumáról, vagy még több nick!
Már egyszer elmondtam! Az ilyen családok terjesztik a félelmet , ültetik el már gyerekeik lelkében is a másságot! Az ilyen "művészgyereknek" valaki el kellett, hogy magyarázza miért bántják azt a "sorost", akinek a neve ott szerepeljen a családi ,megemlékezésen! És még dicsekszik is a szeretethiányos közlésével! - Ne csodálkozzunk, ha az ilyen gyerek aztán nem tud beilleszkedni a társadalomba, mert már gyerekként belenevelik, hogy Ő más!
ezt szerintem hiába ragozod (tudom estig lehetne vagy éjjel nappal) megkérdeznélek, Irak pl. mire ment a fene nagy demokráciával? semmire: anarchia, káosz van azóta is amióta nagy "demokratikus" usa odaexportálta a "demokráciát". ez a példa lehet hogy nem teljesen adekvát, de abban az országban is ma már 10-ből legalább 7 emebre visszsírja a zsarnokságot mert azt mondják akkor legalább kiszámítható volt az élet, volt létbiztonság és közbiztonság és főleg, béke. ezt most ne értsd félre nem tekintem ezt modellnek és ezzel nem OV mellett akarok érvelni. pusztán csak azt mondom: nézd meg az oslazokat, hogy bukdácsolnak 2-3 évenként új kormányokkal, nem képesek végigvinni szinte semmiylen reformot, mert épp ugyanaz van náluk régóta és rendszerszinten, ami nálunk is beütne, ha a mai fragmentált ellenzék hatalomra kerülne! még egy apróság: azt az illúziót is gyorsan dobd ki a fejedből, hogyha Gyurcsány maradt volna hatalmon (vagy Bajnai) 2010-ben akkor a manyup rendszert nem szüntették volna meg! megszüntették volna, mert akárhonnan de égetően keltt volna nekik is a pénz hogy csökkentsék az óriási hiányt, ráadásul még 2002 és 10 között már felkerült GYF asztalára is a javslat hogy a manyupot fel kéne számolni, csak éppen akor még nem merték meglépni..
"az ország kormányozhatóságáról lenne szó, arról, hogy legyen döntésképes
miniszterelnök akinek nem kell félóránként egyeztetnie a koalíciós
partnereivel ügyek tucatjainak a mentén, hogy akkor mi is legyen, merre
is menjünk.." Van egy döntésképes zsarnokunk, aki semmiféle visszacsatolást nem kap azoktól a mamelukoktól, akik a zsarnok gondolatait iparkodnak kitalálni és nekik jó az is, ha ez a gondolat a vasárnapi boltzár bevezetéséről vagy a netadóról szól. Hatástanulmányok nélkül kipróbáljuk élő embereken és ha szavazatokat vesztenénk miatta, akkor visszavonjuk. Döntésképes zsarnokunk koalíciós partnereinek (kdnp, kisgazdák, mdf) megkérdezése nélkül döntget út, hogy ebben a migránshelyzetben a kerítés még ráér, mert a választók, akik nem járnak meccsekre, inkább stadionokat akarnak helyette,
A nagygyűlés rendben és békésen lezajlott, csakúgy mint az összes többi fidesz tüntetés. De a rendőrök abban a percben rárontottak a tömegre, ahogy vége lett a beszédeknek. Nem vagyok rendőr, de szerintem a gyülekezési joghoz az oszlási jog is hozzátartozik. Az hogy elhagyhassam a nagygyűlést. De ezt csak azok tehették meg, akik a Kálvin tér felőli részen voltak.
Bizonyítékom nincs rá, de a mozaikokból ezt raktam össze. Már az őszödi beszéd kipattanása után, de a tévészékház ostrománál már Gyurcsány kézi vezérlése alatt volt a rendőrség.Gyurcsány a nagygyűlés másnapján el volt ragadtatva a rendőrök szakszerűségétől. Szerintem meg a kormánya alá tartozó rendőrség rárontott arra a nagygyűlésre, amelyiket védenie kellett volna. Akkor még nem ábrándultam ki a fideszből és csak véletlenül nem voltam ott magam is. A rákövetkező március 15-én viszont már megint ott voltam az Erzsébet-hídnál, mert személyesen is meg kellett mutatnom az akkori hatalomnak, hogy egy demokrata nem fél. Annyira nem fél a bennem rejlő demokrata, hogy most éppen a bolsevik lelkületű fidesszel állok szemben és szállok szembe. Szerintem nem az elveim és értékeim változtak meg, hanem a fidesz hagyta el a polgári értékeket és elveket. Ez már a némethszilárd képességű mamelukok és észlények pártja, amelyik a szavazóbázisát is lecserélte.
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/