Az ég világon semmi ellentmondás sincs. Azt kellene tenned, hogy amit ellentétesnek gondolsz, azt értelmezed. Vegyél ki kettőt és írd le, hogy szerinted mit írtam. Akkor elő fog bukkanni, hogy nemm is érted amit írok.
Én például megteszem ezt most neked, hogy tovább tudj lépni, mert beragadtál a hülyeségbe. Tehát nézzük:
1. Sosem zavart a Genfi_egyezmény szerinti menekült státusz megadása akárhonnan érkezett embereknek.
2.A genfi szerint működött régen. Ha kimmentél a tranzitból valamelyik európai országba, akkor már utasítottak is el és mehettél oda vissza, ahol kiléptél. Ez a genfi."
Tehát sosem zavart, ha visszautasították az első biztonságos országba, ahova belépett. Segítettem? :)
Én például megteszem ezt most neked, hogy tovább tudj lépni, mert beragadtál a hülyeségbe. Tehát nézzük:
1. Sosem zavart a Genfi_egyezmény szerinti menekült státusz megadása akárhonnan érkezett embereknek.
2.A genfi szerint működött régen. Ha kimmentél a tranzitból valamelyik európai országba, akkor már utasítottak is el és mehettél oda vissza, ahol kiléptél. Ez a genfi."
Tehát sosem zavart, ha visszautasították az első biztonságos országba, ahova belépett. Segítettem? :)
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/