Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 03. 04. 09:57

USA-OROSZ háború  

"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)

Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort 2022. 03. 21. 00:17
Törölt felhasználó 2022. 03. 21. 00:04
Előzmény: #713  Törölt felhasználó
Hát jah... a szerénytermetű de nagymellényű holodimirnak láthatóan az lett a fixa kényszerképzete, hogy mostanában mindenki szembehajt vele az autópályán... 🤕🥴🤥
offshort
offshort 2022. 03. 20. 23:46
Előzmény: #717  offshort
offshort
offshort 2022. 03. 20. 23:39
WLM 2022. 03. 20. 23:22
Előzmény: #681  offshort
Megtisztelsz uram, jól esett amit írtál, de nem vagyok benne biztos, hogy tetszett volna a mondandóm. Viszont ahogy mondani szoktam, attól még, hogy nem értünk mindenben egyet, tisztelhetjük egymást. A részemről ez stabilan adott. 
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 23:18
Előzmény: #714  WLM

Az oké.
Csak azért ez egy kicsit nagyobb téttel van az asztalon.
Legalábbis úgy néz ki...
:)
WLM 2022. 03. 20. 23:15
Előzmény: #710  Törölt felhasználó
Drága Kukker! Ugyan ez a beteg gépsor mit csinált Floyd-dal? Na, most hasonló a műsor, csak más a főhős. 
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 23:11
Előzmény: #711  Törölt felhasználó

Kiakadt Zelenszkij, nagyon beszólt az izraeli kormányfőnek
Zelenszkij komoly és azonnali lépéseket követelt Izraeltől Az izraeli parlament és kormány tagjai előtt tartott online beszédet vasárnap este Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, ahol a zsidóüldözések történelmi párhuzamát hangsúlyozva fegyverszállítást és gazdasági szankciókat kért Oroszországgal szemben. Zelenszkij korábban azt javasolta, hogy a következő béketárgyalásokat Izrael fővárosában, Jeruzsálemben folytassák le. Az ukrán vezető szerint Izrael biztonsági garanciákat tud nyújtani országa számára, és reméli, hogy Naftali Bennett izraeli miniszterelnök nyitottnak mutatkozik a javaslatra. Beszédében vasárnap erre is kitért, mint a Jerusalem Post írja, az ukrán elnök bírálta Bennettet, mint mondta: AZ OROSZ ÉS AZ UKRÁN FÉL KÖZÖTT LEHET KÖZÉPÚT, DE A JÓ ÉS A ROSSZ KÖZÖTT SOHA.
Ezzel Zelenszkij arra utalhatott, hogy nem feltétlenül elégedett azzal, ahogy az izraeli miniszterelnök közvetítésével tető alá akarják hozni az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalások újabb fordulóját. A témáról bővebben itt írtunk>>>
Komoly kritikák
Anshel Pfeffer, a Haaretz izraeli lap jeruzsálemi riportere kommentárjában a beszéd után azt mondta, hogy az ukrán elnök szavai komoly kritikát jelentenek az izraeli kormány részére
A nagy hős nekiáll rugdosni a "darázsfészket"?
Vagy mit ez a szöveg itt?
offshort
offshort 2022. 03. 20. 23:10
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 22:17
Előzmény: #710  Törölt felhasználó
Sűrű programja lesz mostanában a Szent-Patrikba oltott "ukrán" béke nobel-díjasunknak (re: Teréz anya)... az izraeli vaskupola átvétele előtt azt írták h. még gyorsan elugrik hálivúdba, ahol a farkával zongorázásért átveszi a legjobb keleteurópai táncoskomikusnak kiírt rendkívüli Uszkár-díjat... odafele menet beugrik Bernbe, ahol a svájci miniszterelnökre borítja az asztalt, visszafelé meg bekukkant Boriszsza Dzsonszi haverjához, ahol az emigrációja után részére kiutalt vidéki kúriaház (manor-house) átépítésének terveit egyezteti a kivitelezővel... aztán irány Monaco, ahol a lefoglalt orosz yachtok közül választhat, maximum 100millió eurós értékhatárig. 
Mindezek után vonaton haza a kijevi bunkerig...
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 22:04
Ezt nem is láttam:
Bono Szent Patrikhoz hasonlította Zelenszkijt
Nancy Pelosi, az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke csütörtökön a Szent Patrik-napi ünnepségén olvasta fel a U2-s Bono erre az alkalomra írt versét – számolt be a Billboard. Az ír származású énekes alkotásában Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt Szent Patrikhoz hasonlította. Írország bánata és fájdalma most Ukrajnáé is. Szent Patrik neve pedig most Zelenszki
Elképesztő.
Egy hős.
Egy hős, aki úgy küzd az "országáért", hogy a meleg szobából mozgatja a bábukat.
Egy hős, aki Nobel-Békedíjat érdemel azzal, hogy minden jöttmentnek fegyvereket oszt. Hogy nem leteszi a fegyvert, hanem háborúra buzdít. Béke-díj.
És akkor már Szent-Patrik is.
Tehát akkor van eddig egy Nobel-békedíjas hős Szent Patrikunk.
Bravo-bravo.
És én vagyok a hülye konteós, hogy nem ezeket szopom befele.
Már bocsánat a kifejezésért.
És akkor jön a jövő hét, kíváncsi vagyok, holnap milyen rendre terjesztik fel.
Várjál már!
Fogadjunk, hogy majd lovaggá is akarják majd ütni!
Figyeld Borist! Mit nyilatkozik majd!
:D
offshort
offshort 2022. 03. 20. 22:00
Előzmény: #705  emerald
Madeira! :) 
ok , "adja az ég" hogy elég legyen csak annyira délre menni!
ott találkozunk olomköntösben és jódtablettákkal koccintva!:) 
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 21:57

.  
  21:48  Egymillió menekültre számít a német kormány
.  

Én meg arra számítok, hogy jövő héten megütöm az euro-jackpotot... 😂😂🥳
.

A fenti szöveg így hangzana helyesen magyarul: "Egymillió menekülttel számol a német kormány" 
emerald 2022. 03. 20. 21:57
Előzmény: #703  Metwolf
Abszolút! Most kérdezlek én, ha a családodra gondolsz, mit kívánnál nekik?!
Éljenek egy másik "hatalmi zónában" valahogy, ahonnan ha nagyon akarnak még el is költözhetnek. Vagy beálldozod az otthonotok, esetleg a fiad életét kockára téve, vagy a sajátod, holmi identitás tudatért?!
...
Van egy buddhista mondás:
"Csak azt lehet legyőzni aki harcol" ....ha jól idéztem. De ez a lényege!
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 21:51
Előzmény: #704  Törölt felhasználó
emerald 2022. 03. 20. 21:49
Előzmény: #700  offshort
Madeira :)
Nekem elég ha nem kell állandó feszkóban éllni. Sajnos erre Viktor önmagában is képes, hogy ezt elérje. Mármint nem csak nálam, úgy az országban.
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 21:49
Előzmény: #702  emerald
"Thuküdidész: Méloszi dialógus" a mű címe... fantasztikus nyelvemlék arról, hogy 2400 év óta tapodtat sem haladt az emberiség...
Metwolf
Metwolf 2022. 03. 20. 21:48
Előzmény: #702  emerald
Tehát azt mondod, hogy humanitárius okokból adják meg magukat?
Ez egy érdekes nézőpont a világ háborúira nézve.
emerald 2022. 03. 20. 21:45
Előzmény: #694  offshort
Aki, bárki! el akarta volna kerülni a humanitárius katasztrófát, annak kutya kötelessége lett volna a megeggyezni de bármi áron, mert nincs más lehetőséget erőltetni.
Se az eu, se az usa, se az ukrán vezetés nem szorgalmazta ezt eléggé!
Mind hibás!
.
A legnagyobb bűnös az ukrán vezetés, mert neki valóban a nép jólétét kellett volna szem előtt tartani. 1db halott vagy sebesült is sok! Na de hogy 3-4millió ember, néhány szatyorkával elhagyja az otthonát, majd ki tudja mire megy haza...?! A háza hült helyére....?!
Ez tragikus!!
A sok hülye politikus meg nyomja a propaganda dumát.
Valaki betett egy görög eposzt ide, hát bizony az emberek nem okulnak, csak a történelem ismétli önmagát. 
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 21:44
Előzmény: #695  Törölt felhasználó
.  

19:51Mérgezés, hirtelen megbetegedés, baleset - Merényletet tervez Putyin ellen az orosz elit  
.  

"... Az orosz elit egy része merényletet fontolgat Vlagyimir Putyin ellen - jelent meg az ukrán hírszerzés Facebook oldalán."

jah... jelent meg az "ukrán hírszerzés" facebook oldalán... 😂😂😂... re: operett-háború. 🥳😴

Topik gazda

daxlisgyuszi
daxlisgyuszi
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek