Jah köszi, ezt olvastam már néhány hete, de mivel Trump is bele lett keverve a történetbe, ezért nem érte el a "tudományos" ingerküszöbömet... :)
Szvadi sztorija picit biztosabb lábakon látszik állni. Annak utána is kapirgáltam a neten... Az ufókkal kapcsolatban szvsz nem az a fontos, hogy kik ők és honnan jöttek/jönnek, hanem az, hogy ha vannak is, feltehetően ugyanazokkal az univerzális problémákkal küzdenek a maguk szintjén, mint a földi ember: betegség... öregedés... halál.
"Furcsa interjút adott a legnagyobb példányszámú izraeli újság egyik különszámának az izraeli űrprogram egykori vezetője, Haim Eshed – írta a Jewishpress című amerikai zsidó lap. A több állami kitüntetést is kapott férfi állítása szerint ugyanis a földönkívüliek már itt vannak a földön, csak arra kérték a világ vezetőit, hogy jelenlétüket tartsák titokban, mert az emberiség még nem áll készen ennek elfogadására.A professzor állítása szerint Donald Trump amerikai elnök már készen állt volna bejelenteni az idegenek ittlétét, de a földönkívüliek közbeléptek, mert nem akarták, hogy tömeghisztéria tőrjön ki a emberek körében. A férfi közölte, hogy a földönkívülieknek a Marson van egy földalatti bázisuk, ahol már amerikai űrhajósok is vannak, és miközben tanulmányozzák az emberiséget, kísérleteket is végeznek az emberek segítségével, amivel a világegyetem működését akarják megérteni.Haim Eshed az interjúban elmondta:Ha ezt öt évvel ezelőtt mondtam volna el, elmegyógyintézetbe zártak volna, közölve, hogy ennek elment az esze."
"... A lény láthatóan tudatában volt annak az ijedtségnek, amelyet a jelenléte váltott ki. Az első teremtmény aztán átment a várakozó gyerekekhez, ahol érzelem nélküli tekintettel szemlélte őket. A gyerekeket elárasztotta a kétségbeesés és a reménytelenség elsöprő érzése.
Többen azt állították, hogy eközben víziójuk volt arról, hogy a világ pusztul és haldoklik körülöttük, és a fejükben egy hang figyelmezteti őket egy veszedelmes és disztópikus jövőre, amelynek középpontjában a hamisság áll... ... Ezen interakció során a tanulók előtt álló entitás nem beszélt, látszólag képes volt közvetlenül az elméjükbe ültetni ezeket a gondolatokat és képeket. Néhány perc múlva a lény fellebegett az ajtó nélküli várakozó járműre. majd az objektum azonnal nagy sebességgel az égbe repült és egy vörös villanással eltűnt... "
Törölt felhasználó2020. 12. 25. 10:23
nemsokára jön a kovid 2 megtévesztés és az ufok nak hivják-/ ufok 2021 virus./tessék már végre utána járni az Igazságnak és nem hagyni ezt az általábos hamis megtévesztést,a megtévesztö által mert lucifer az ördög és sátán ugyanaz ö a hamis elv,kitaláloja.ez teljesen megfertözte az emberiséget na ez a legveszélyesebb virus.ez bizony halálos méghozzá ez hozza a szellemi halált ráadásul.ugysem értik de leirta.tessék utána járni és nem köpködni mint a kigyok.
"...Lassan csak kiderül már, hogy nem vagyunk egyedül."
:)))
Sőt, ha a potenciálisan megszámlálhatatlan korongbolygó(ka)t vesszük, melyek közül ismeretlen számú pont az élével van felénk fordulva - ugyanis ezeken élnek a jól ismert kétdimenziós lények -, akkor nemhogy nem vagyunk egyedül, hanem már majdnem (túl) sokan is vagyunk:
"Egy új, szakmai körökben még nem vizsgált kutatás szerint a Tejútrendszer tele lehet idegen civilizációkkal, viszont nagy a valószínűsége, hogy ezeknek nagy részük már kihalt, írja a Stuff.A tanulmányt a Kaliforniai Technológiai Intézet, a NASA laboratóriuma és a Santiago High School kutatói végezték. A kutatáshoz a Drake-formulát bővítették ki (az egyenlet megadja, hogy egy adott csillagközi térrészben hány civilizáció képes egymással kommunikálni), így meghatározva a galaxisunkban lévő földönkívüli életformák létezésének esélyeit.A kutatás szerint a galaxis létrejötte után kb. 8 milliárd évvel jelenhettek meg intelligens civilizációk, míg az emberek 13,5 milliárd évvel később jelentek meg. A tanulmány olyan tényezőket is vizsgált, mint a sugárzásnak való kitettség, az evolúció megrekedése vagy az intelligens életforma önpusztulása, például háború vagy technológiai fejlődés révén.Bár egyetlen bizonyíték sem utal kifejezetten arra, hogy az intelligens életforma végül megsemmisíti önmagát, a priori nem zárhatjuk ki az önmegsemmisítés lehetőségét sem"-tették hozzá a tanulmányban."
Lassan csak kiderül már, hogy nem vagyunk egyedül.
... - Megyek, apát! - Ha megreggeliztél, húzódj vissza a celládba, és ne is lássalak, csak vacsoránál. Ezentúl mindig csak
reggelizzél és vacsorázzál, közben pedig láss hozzá a szútrák és a sásztrák olvasásához. Kezdd el ma már!
Vedd először a Hármas Kosár középső könyvének 5000 szútráját, ezek között is olvasd legfigyelmesebben a
Tökéletes Bölcsesség szútrát. Fontos lesz még az Igaz Törvény Lótusza, valamint a Nirvána szútra, a
Gyémánt szútra, a Szív szútra. Ugyancsak lényegesek a Végtelen Sugárzás Kristálytiszta Országáról szóló
szútrák, az átváltozás szútrái, a fegyelem szútrái és a bűnvallomás szútrái. Nem kevésbé alapvető az Aranyos
Szőrű Oroszlánon Ülő Mandzsusri Bóddhiszattva Kristálytiszta Országáról szóló szútra, valamint az
Aranyfény szútra és a jóga szútrák. Mindezek után tanulmányozd még a harmadik pátriárka A Szívbéli Hit
Fényessége című tankölteményét, a hatodik pátriárka alapvetéseit és szútramagyarázatait, A Tizenkét Kapu
Könyvét, a Száz Írás Könyvét meg az Arany Oroszlán Könyvét. Nos, ezek a legsürgősebb olvasmányok. Öt
esztendőt adok a tanulmányozásukra. A továbbiakat majd megbeszéljük azután. Egy buddha legyen művelt!
Ez nálam szabály. "Vess el minden írást, de előtte olvass el minden írást!"- mondták a régiek. Hát adj
magadra te is! Tartsd be a szabályt! Nehogy csak dísznek legyen az a buddhaság! - szólt Lin-csi apát, aztán
visszafeküdt az ágyába. Mielőtt elaludt, még eltöprengett, vajon mitől teremnek újabban a buddhák ilyen
szaporán. Akár a gombák!
Kolostorában egy reggel fellármázta Lin-csi apátot egy ifjú szerzetes. - Apát! Apát! Megvilágosodtam! Ma hajnalban buddhává váltam! - Mit beszélsz, szerzetes?! - dörzsölte a szemét Lin-csi. - Buddha vagyok, apát! Buddha! - Na ne mondd! Honnan veszed? - Átlátom a valóság titkát, ismerem az okokat és a törvényt! Megszabadultam a vágyak indulatától, a létezés
indulatától, a tudatlanság indulatától. Legyőztem a születést, legyőztem a halált. Többé nem kell erre a
világra kerülnöm. Buddha vagyok tehát - állította magáról nagy komolyan a szerzetes, majd titokzatoskodva
megkérdezte. - Mondd, mit kell most tennem, apát? - Reggeliztél már? - emelte rá álmosan a tekintetét Lin-csi. - Nem reggeliztem. - Nos, akkor menj és reggelizz meg, mert nagy munka vár rád!
********** :))
A zen-nél (csan) az a mulattató, hogy minden elképzelhető szituációra létezik egy-egy ellentétes értelmű koan... sőt, gyakran nem is csak egy-egy, hanem gyakran több is. Ezért is vonzott ez a műfaj oly sok sarlatánt (is)...
"Mit tehetek itt és most azért, hogy a halál(om) ne világvégeként álljon elő a tudat(om)ban..." "- Mester! Áruld el nekünk, mit tegyen az, aki mielőbb üdvözülni akar!
- Semmit - vágta rá habozás nélkül Lin-csi, s aztán hosszan hallgatott.
- Hogyan kell semmit sem tenni az üdvözülésért? - törte meg a csendet végül az egyik szerzetes.
- Csakis könnyedén - felelt Lin-csi."
Törölt felhasználó2020. 12. 23. 14:12
mit szolnak német sándorra mit nyilatkozott ufojárásban.
Az idézett "Mester" szemlélete teljesen adekvát. A tudatos lények - buddhista terminológiával: érző lények - halálakor minden esetben egy "világvége" állapot keletkezik. Az élet(em) legfőbb feladata éppen ezért a következő: Mit tehetek itt és most azért, hogy a halál(om) ne világvégeként álljon elő a tudat(om)ban...
"Egy reggel így fordultak a szerzetesek a Mesterhez.
- Mondd, apát! Mit tegyen az ember, mielőtt eljő a világvége? Van-e erre nézve szabály?
- Van - felelte Lin-csi, s már idézte is a tanítást. - Mielőtt a világvége eljő, legjobb, ha az ember befejezi
reggelijét - szólt a Mester, s már sarkon is fordult volna, amikor az egyik szerzetes megkérdezte.
- Mondd, Mester! A világvégével minden véget ér?
- Minden. De ez a minden azon nyomban létre is jön ismét. A végtelen időben végtelen számú csodálatos
pusztulás és keletkezés követi egymást - mondta Lin-csi."
Eltérő léptékű tervezési potenciál szükséges egy tarlón egerésző macska cserkésző manővereihez, egy ITER-kaliberű projekt tervezéséhez, illetve a Világegyetem megtervezéséhez.
A te "whiskey & cigar" projekted létrendi értéke messze az egerésző macskáé alatt foglal helyet. Remélem helyesen érted a megállapítást... :)
Már hogyne volna "terv". Korábban ebben a topikban (is) már többször bemutattam, hogy terv nélkül semmiféle értelmes cselekedet nem volna tételezhető. "Terv"-ek sorozata nélkül még az ágyból sem tudnál reggelente felkelni... nemhogy a reggelidet elkészíteni. :)
Ugyanez áll arra a Terv-re is, amiről szó van... nyilván picit nagyobb léptékben eltervezve... ;)
Tudomány és Csillagászat