Off de én már nagyon várom a globálmeleget, ma 12-14 között, a nap legmelegebb időszakában a következő tételeket viseltem a Duna szintjénél pár méterrel magasabban, április közepén:
Hosszú nadrág Hosszúujjú aláöltöző Meleg kapucnis felső Sapka Kesztyű
És már két hete felástam a fűszerkertet, de még minimum egy hétig nem tudom elvetni a magokat mert tönkrefagynak.
Most beírtam a naptáramba 2025 áprilisra hogy ha nem fossa össze magát ez a fórummotor addigra és még aktív lesz a reged is akkor megkérdezzelek hogy utólag mit gondolsz mennyire volt vicces amit a jó öreg 2021-ben nyomattál.
"De lefordítom magyarra, csak neked. Mivel dehonesztálod a NASA-t, arra
kérdeztem rá, hogy a többi, más országokban lévő űrkutatással foglalkozó
hivatal nem szúrja a szemed? Csak a NASA?" Ugyan az a szervezet van mindenhol. Játszanak velünk, játszanak az emberekkel. Ahogy írta Gyuszi, ez egy több ezer éves terv, aminek a végkifejletét élitek ma és láthatjátok meg nemsokára, pár éven belül, úgy cirka egy évtized, plusz-mínusz 2-3 év.
A többiek tevékenysége egyelőre eltörpül a nasa ezirányú tevékenysége és befolyása mellett. Nem emlékszem pld. arra (bár nem is kerestem utána) hogy az általad említett egyéb űrügynökségek annyira vágynának a mélyűrbe... vagy mongyuk annyira készülnének saját rezsiben embereket küldeni a Marsra.
Jó ez a "lemez" még ma is... a bakelitet rendesen szétnyúztuk annó...:)
Na és az idézett szöveg? Nos, olyan ez mint a komoly(abb) költőknél is... kinek-kinek más-más vers a kedvence ugyanannál a költőnél... a bemásolt szöveg pld. Nagy Feró egyik legitim véleménye a sok-sok egyéb véleménye mellett.
Hát igen, bevallom először egy mély meggyőződésű, komoly gondolatvilágú emberre gondoltam vele kapcsolatban, de a válaszai és viszont kérdései egy sima bohócra mutatnak rá.
De lefordítom magyarra, csak neked. Mivel dehonesztálod a NASA-t, arra kérdeztem rá, hogy a többi, más országokban lévő űrkutatással foglalkozó hivatal nem szúrja a szemed? Csak a NASA?
"Ó, Uram, teremtőm! Ki minden előzetes konzultáció nélkül kényszerítetted rám ezt a világot, hogy egyszer és mindenkor boldoggá erőszakolj! Ááááá. Ó, nagy Uram! Mi nem vagyun a tiéd, s te nem vagy a miénk, te az övék vagy, őket szolgálod. Ááááá " ... https://www.youtube.com/watch?v=v1PYTa397mc :D
Persze hogy nem. Jól szórakozik, azért van itt :) Egy bizonyos típusú személyisége van, nem mély meggyőződése. Viszont tetszik, hogy relatíve gyorsan megnyilvánultatható. :)
Tudomány és Csillagászat