sok együgyű értetlenkedik hogy covid idején levélszavazásra buzdított a demokrata és személyesre a tulok, aztán jé, az urnákból a tulok szavazatai jönnek jobban, a levélből meg a másiké. hát erre azért kicsit szánalmas konteókat faragni gyerekek. Bayer Kurvaanyátok Zsolt már összefoglalta a párt álláspontját a nagy cumival kapcsolatban ami viktorovicsra vár?
Ez is tipikus liberalis hozzaallas. Hiaba mond jot, csunyan mondta. Nyehehe. Nem az a lenyeg mit mond, hanem az, ki mondja. Hat persze. Egy vezetonek hatarozottnak kell lennie mindenhol.
De egyebkent igen, total realis, hogy talalnak 130k+ Biden szavazatot a semmibol. Pizzas dobozokkal takarjak el az ablakokat, hogy ne lehessen belatni. Nyilvan az csinal ilyet, akinek nincs vaj a fejen. :)
Egyébként Trumpnak igaza volt az EU-val szemben abban, hogy Amerika előnytelen és igazságtalan kereskedelmet folytatott az EU-val, meg abban is hogy a NATO-ban nagyobb terhet kellene vállalnia, csak kár, hogy ezeket az igazságokat ő képviselte, az ő stílusában.
Mitől hiszel ilyen vakon abban ,hogy ezek nem csaltak az mitől kizárt.Lehetősége volt a demokratáknak tisztán nyerni a levélszavazatok nélkül.Nem ment vállalniuk kell a következményeket.Bot és kuka.
Ha ismernéd az amerikai választást és azt, hogy hogyan és honnan érkeznek a szavazatok nem írnál ilyen butaságot. Egyébként nem is az a célod, hogy az igazságot írd le, sajnos.
Egyébiránt vizsgálják ki a dolgokat, legfeljebb jól felsülnek. Attól tartok viszont, hogy nem vizsgálódni akarnak ők, hanem balhét és káoszt. Meglátjuk, mi lesz. Szerintem a republikánus józanabb vezetői kerülnek többségbe és lehűtik a kedélyeket. Mint ahogy kritizálta is már Trumpot több nagykutya, hogy nem kellett volna Trumpnak olyanokat mondani már tegnap-tegnapelőtt, hogy megnyerte a választást, amiben csaltak a demokraták.:)) Ügyesen ezt mondta.
Bárki, bármikor előállít egy ilyet, nem bizonyít semmit. A Trump pártiak persze azonnal elhiszik, hisz ez tetszik neki, érdekükben áll. Te honnan állapítottad meg ebből, hogy mit hoztak, mennyit és hova? Én egyébként nem láttam olyat a baloldali médiákban, hogy 290+-ra hozták volna Trumpot. Annyit láttam, hogy jobban szerepel, mint várták, de az is tudott volt, hogy az északkeleti államok levélszavazatai Bidennek segítenek majd.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.