az én kicsi édes lányom is kint volt londonban 2 évig, nehezen viseltem el, szerencsére hazajött, de nem vagyunk egyformák ez tény, valaki jól viseli - én nem
az se volt megható, mert "nem magyar" mondják fanatikus kormányhívők - hát mondják csak
lelkük rajta az ilyeneknek
Az tudja igazán átélni, akinek a gyereke külföldön van, akár tanul, akár dolgozik, egyformán hiányzik a szülőnek...akár egy hónapra is...
A lányom volt félévet Hollandiában, azt hittuk, hogy kibírjuk, de amikor a hiányát éreztük, akkor a feleségem nem bírta sírás nélkül..
Most, hogy Madridba ment megint, az olyan mint a szülésnél a második gyerek
Az idősebbik lányom most készül Párizsba egy évre, hát ne tudom mi lesz abból, mint szülő aki átéli, azt mondom nagyon nehéz...
Szerintem az mindegy, a csajok hoztak egy olyan döntést, ami vagy jól sül el és akkor megérte, vagy nem sül el jól, de akkor sincsenek hátrébb, mint most. Nem szempont, hogy pityereg-e a szülő vagy sem. Inkább örüljön, hogy a gyerekének - a többséggel ellentétben - van valami elképzelése és akaratereje.
ÐÐ
Igaz, nem azonos. Lehet, most már én is a külföld mellett döntenék nősülés helyett. ))
Ettől függetlenül szerintem sokkal jobb a helyzet, mint tíz éve volt, mégis most van depi hangulat állítólag, csak a környezetemben sehol nem azt látom...
ÐÐ
először is aki külföldre megy nem azonos aki megnősül elmegy otthonról idehaza
másik továbbra se megható
harmadszorra flettó azt a gyáriparosoknak mondta
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link