Törölt felhasználó
2014. június 29. | 21:40
#1

Tréder Topik :o)  

megnyitok egy remek kis kókuszos, lecsós, halacskás topikot. reméljük ez is hosszú életű lesz mint a régi, ami hat évet élt..hát mindenkinek jó horgászatot! ))

link
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
ma, 09:03
#124544
itt a tavasz, jön a volatilitás
ma, 08:57
előzmény: #124542  _Macika_
#124543
 
 
Nemzetközi részvénypiaci hírek
 
Jelentős csökkenéssel zárták a hetet a tőzsdék. Nem volt jó hangulat pénteken, és a vezető indexek mind jelentősen csökkentek. Európában a DAX index 1,61%-os, a CAC 40 2,03%-os, míg a Stoxx 600 1,22%-os mínuszban zárt. Amerikában sem volt erősebb a tőzsde, miután a 3 hónapos és 10 éves hozam közötti különbség a vállság óta először negatív volt pénteken. A Dow Jones 1,77%-kal, az S&P 500 1,90%-kal, míg a Nasdaq Composite 2,50%-kal csökkent. A hétfő reggeli ázsiai piacok, illetve a határidős mozgások alapján ma sem lesz jobb helyzet. A reggel 7:15-kor a Nikkei 3,01%-ot, a Hang Seng 1,95%-ot, míg a Shanghai Composite 1,45%-ot csökkent.
 
Egy hete tart a hivatalos tárgyalás a Deutsche Bank és a Commerzbank között. Központi kérdés a felek között a Deutsche Bank befektetési üzletága, amit a FED is pénzügyi kockázatnak ítélt meg 2017-ben, és emiatt szigorúbb szabályozásnak vetette alá. A Deutsche Bank vezetői azonban ragaszkodnak az üzletág megtartásához, annak ellenére, hogy jelentős veszteségeket okozott az elmúlt években. A Commerzbank menedzserei szeretnék tisztán látni a befektetési üzletág átstruktúrálására vonatkozó terveket, mielőtt további tárgyalásokba bocsátkoznának. Kérdés, hogy a két eltérő tevékenységű és kultúrájú pénzintézet, hogyan tudná összeegyeztetni működését, illetve, hogy a tőkét és a munkaerőt, milyen formában osztanák szét a Commerzbank Németország-központú lakossági hitelezése és a Deutsche Bank globális kereskedési üzletága között. A két bank összeolvadása egyes számítások szerint akár 30,000 ember, főképp az alacsonyabb bérezésű, német lakossági üzletágban dolgozók munkahelyét veszélyeztetheti. Az tárgyalások első köre egy hónapon belül befejeződhet, ami után vagy mélyebb egyeztetések kezdődnek, vagy ismét elvetik a fúzió ötletét.
 
Az American Airlines április 24-ig meghosszabbította a Boeing 737 MAX repülési engedélyének felfüggesztését, a közlemény szerint a tiltás napi 90 járatot érint. A légitársaság elmondta, az intézkedéssel a céljuk az utasok és az alkalmazottak biztonságának növelése. Ahogy arról korábban beszámoltunk, világszerte számos ország felfüggesztette a Boeing 737 MAX repülési engedélyét azt követően, hogy a március 10-én Etiópiában lezuhant gép fekete dobozának elemzése alapján egyértelmű hasonlóságokat mutattak ki a korábbi októberi indonéz katasztrófával. Olyan jelentős piacokon nem közlekedhetnek repülőgépek, mint az Egyesült Államok, az Európai Unió, vagy Kína. A Boeing várhatóan a mai napon teszi közzé tervezett szoftverfrissítését, azonban ezt követően még szükségük lesz az amerikai szabályozók jóváhagyására is mielőtt véglegesíthetnék azt.
 
A Jaguar Land Rover pert nyert kínai riválisa, a Jiangling Motors ellen. A pekingi bíróság úgy ítélte meg, hogy a Range Rover Evoquenak öt egyedi jellemzője is van, amelyet a Jiangling Landwind X7 típusa lemásolt. A döntés értelmében a Landwind modell értékesítésének, gyártásának és forgalmazásának azonnal le kell állnia és a cégnek kártérítést kell fizetnie a Jaguar Land Rover részére. A két sportterepjáró formája azonos, a tető és az ablakok elölről hátra keskenyednek, illetve az oldalukon található karaktervonalak és lámpáik is közel megegyeznek. Kínában széles körben tapasztalható ehhez hasonló másolás, azonban a külföldi vállalatok általában nem tesznek jogi lépéseket, hiszen úgy gondolják, hogy egy hazai céggel szemben nem lenne esélyük a bíróságon, erre cáfolt rá a mostani ügy.
 
Forrás: Bloomberg, Reuters, Financial Times, Equilor Elemzés
 
Devizapiaci, makrogazdasági hírek
 
Pénteken a 10 éves hozamszint a 3 hónapos kincstárjegy hozama alá csökkent az Egyesült Államokban, erre utoljára 2007-ben volt példa, mely nem mondható túl kedvező előjelnek. A hozamgörbe fokozatos invertálódása az esetek nagy részében recessziót jelez előre, bár továbbra sem beszélhetünk teljesen inverz hozamgörbéről, hiszen a 2 éves lejárat hozamánál magasabb a 10 évesé, azonban a különbség itt is rendkívül alacsony lett. Az amerikai jegybank korábban több alkalommal próbálta nyugtatni a befektetőket, hogy a jelenlegi invertálódás nem egyezik meg a korábban tapasztaltakkal, hiszen a jegybanki mérleg leépítésének is jelentős hatása van, és a 2008-as válságot követően megváltozott a befektetők magatartása. Mindenesetre a korábbi évtizedeket vizsgálva, a folyamat igen magas megbízhatósággal jelezte elő a nagyobb válságokat, így az joggal nyugtalanítja a befektetőket. A következő "vörös vonal" a 2 éves hozam 10 éves hozam fölé emelkedése lehet, mely jelentős eladási hullámot generálhat majd a részvénypiacokon.
 
Mohamed El-Erian szerint a jelenlegi hozamgörbe invertálódást nem fogja recesszió követni az Egyesült Államokban. Előző hét pénteken a három hónapos amerikai kincstárjegy már nagyobb hozamot biztosított, mint a 10 éves, 2007 óta először. Ha a múltból indulunk ki, ez önmagában recessziót jelez előre az Egyesült Államok gazdaságában még akár 2019-re, vagy 2020 elejére. Mohamaed El-Erian szerint a mostani hozamgörbe invertálódás kivétel lehet a historikus szabály alól, hacsaknem mivel mindenki recesszióra számít az invertálódás miatt, önbeteljesítő jóslatként valóban megtörténik. A szakértő szerint az erős foglalkoztatási mutatók megtámaszthatják a fogyasztás növekedésén keresztül a gazdaságot. A havi átlagos új munkaerő igénye a gazdaságnak jóval nagyobb, mint ami jellemzően a gazdasági ciklusok végén jellemző szokott lenni. A 3%-os átlagos bérnövekedés az USA-ban pedig még reál értékben is növeli az elkölthető pénz nagyságát az emberek zsebében. Az adócsökkentés pozitív hatásának kifutását erősítheti a növekvő befektetési hajlandóság és kormányzati költekezés. A vállalati kötvények piaca sem vetít előre jelentősebb gazdasági lassulást, ugyanis viszonylat szűkek a hozamfelárak a kockázatmentes állampapírokhoz képest.
 
Nem találtak bizonyítékot Trump és Oroszország összejátszására – derült ki a Robert Mueller által vezetett bizottság nyilvánosságra hozott jelentéséből. A vizsgálat pontos célja az volt, hogy kiderítsék, történt-e tudatos együttműködés az amerikai elnök és az oroszok között, hiszen az nem volt kétséges eddig sem, hogy az oroszok a közösségi oldalakon terjesztett álhírekkel beavatkoztak az elnökválasztásba. A többezer oldalas jelentés négyoldalas összefoglalóját William Barr igazságügyi miniszter küldte el a médiának és a kongresszus tagjainak. Trump és a republikánusok igyekeznek győzelemként elkönyvelni a mostani fejleményeket, míg a demokraták abban bíznak, hogy ezzel nem zárultak le véglegesen a vizsgálatok, több olyan nyomozati megállapítás is maradt ugyanis, amely nem jutott el a bíróságig.
 
Újabb törésvonalra derült fény az USA és Kína között. A Financial Timesnak három a tárgyaláshoz közeli forrás is megerősítette, hogy a kínaiak nem szeretnék lazítani a szabályozást az online kereskedelemben, így továbbra is akadályoznák az amerikai szereplőket a piacra lépésben. A legnagyobb nézeteltérés a felhőszolgáltatások körül van, főleg azzal kapcsolatban, hogy a cégeknek hol kell tárolni fizikailag az adatot. Legközelebb március 28-án tárgyal a két fél, ekkor az amerikaiak utaznak Pekingbe, majd az azt követő héten a kínai delegáció megy Washingtonba. Amennyiben a tárgyalások sikerrel járnak, akkor már április végére megszülethet a megállapodás, ám addig még sok kérdésben meg kell egyezni a feleknek, köztük az amerikai védővámok esetleges eltörléséről, illetve a kínai piacok liberalizációjáról is.
 
Lemondhat Theresa May? Brit sajtóértesülések szerint a kormányon és a Konzervatív Párton belül több képviselő a miniszterelnök lemondásához kötné a megállapodás-tervezet elfogadását, ugyanakkor a híreket cáfolta a Downing Street. A Sunday Times-nak tizenegy kormánytag erősítette meg az értesüléseket, a mai kormányülésen tömeges lemondással fenyegethetik meg Theresa May-t, amennyiben nem mond le. A miniszterelnök korábban jelezte, hogy csak akkor fogja a parlament elé terjeszteni ismét a megállapodás-tervezetet, amennyiben reális esély van annak elfogadására, ugyanakkor a kormányt kívülről támogató, északír unionista DUP párt a hétvégén ismét megerősítette, hogy nem támogatják azt. A tervek szerint több indítványról fognak szavazni, a korábban benyújtott, és ismét némileg módosított tervezet mellett a második Brexit-népszavazásról, a Brexit-folyamat visszafordításáról, egy szabadkereskedelmi egyezményről az EU-val, vámuniós tagságról, az egységes piachoz való hozzáférésről, és természetesen a Hard-Brexitről. A font árfolyamában rendkívüli volatilitásra kell számítani a mai kereskedésben.
 
Forrás: Bloomberg, Reuters, Financial Times, Equilor Elemzés
 
 
Hazai hírek
 
Folytatódhat a pénteki negatív hangulat a tőzsdéken. Az OTP relatíve jól teljesített a pénteki „vérengzésben”, így továbbra is relatív erőt mutathat a bankpapír, oldalazásra számítunk a mai nap folyamán. A MOL tovább folytathatja lejtmenetét az immáron majdnem egy éve tartó emelkedő trendcsatornájában. A Magyar Telekom továbbra is oldalazhat, míg a Richter a pénteki felfele történő visszapattanásából korrigálhat, tehát folytatódhat az árfolyamcsökkenése.
A forint az elmúlt pár napban jelentősen gyengült az euróval szemben, ha a ma reggeli folyó fizetési mérleg adatok nem okoznak majd meglepetést, akkor kivárás lehet jellemző a holnapi MNB kamatdöntő ülést megelőzően.
 
Forrás: Bloomberg, Világgazdaság, Equilor Elemzés
ma, 08:49
előzmény: #124540  sly36
#124542
ma, 08:49
előzmény: #124540  sly36
#124541
ma, 08:46
előzmény: #124537  _Macika_
#124540
Mi szakad? Már megvan a 30 pont, húzzuk utána a stoppot, hátha meglesz 130 is. :o)
11436 lenne minimum a cél, aztán meglátjuk. :-)
ma, 08:30
előzmény: #124534  sly36
#124539
Igen,  long!
ma, 08:19
#124538
Ez a szép a tőzsdébe. 
Te vennél pl fésűt 20 ezer forintért? 
Ezt látjuk. Aztán a végén leértékelik.
ma, 08:04
előzmény: #124533  -bubu-
#124537
szakad
ma, 08:02
előzmény: #124534  sly36
#124536
Kemény bika piac kincsem.
ma, 08:01
előzmény: #124534  sly36
#124535
hát még az is lehet :o)))
ma, 07:59
előzmény: #124533  -bubu-
#124534
Jó reggelt!
Long! :-))))
ma, 07:56
előzmény: #124532  -bubu-
#124533
ma, 07:54
előzmény: #124531  _Macika_
#124532
jó reggelt 
waberers téma Miróval , pénteki prémium kategória 
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=28700
ma, 07:53
előzmény: #124530  certibalazs
#124531
vörösbe borult a piac
ma, 06:27
előzmény: #124529  certibalazs
#124530
Reggelt, 236 korulrol megprobalok egy kontra longot, hatha. 
Spnek is lassan delnek kene mennie
Szep hetet :) 
vasárnap, 21:27
előzmény: #124528  _Macika_
#124529
Jol nez ki 😊
vasárnap, 21:20
előzmény: #124527  certibalazs
#124528
https://www.derivate.bnpparibas.com/realtime/tabellen/dax
-1%ban áll, kérdés mi marad nyitóra
vasárnap, 21:12
előzmény: #124526  _Macika_
#124527
Venezuela azert erdekes mert nem csak olaj hanem arany is van ott... Meg termeszetesen az elnyomott ehezo emberek, mert az minden nagyhatalmat nagyon erdekel
vasárnap, 21:06
#124526
vasárnap, 21:02
előzmény: #124514  certibalazs
#124525
Sajnos nem talalt semmit a Mueller...
Tehat America first :D
vasárnap, 20:00
#124524
vertük a horvátokat ))
vasárnap, 16:19
előzmény: #124522  TAmecenas
#124523
szia bozsobozso
)
vasárnap, 16:11
előzmény: #124521  _Macika_
#124522
Régi.
szombat, 17:28
#124519
Brexit: May postagalambbá változott
Az EU szemszögéből nézve Nagy-Britannia túlment minden határon, ami a felelőtlenséget, a döntésképtelenséget, a valóságtól való elszakadást illeti. Meg is büntetnék a briteket egy megállapodás nélküli kilépéssel, de a tegnapi döntés egyik eredménye annak biztosítása, hogy ebben az esetben is egyértelmű legyen: ha a katasztrófa-forgatókönyv lép is életbe, azt április 12-én a britek élesítik, a felelősség a kilépés kezdeményezőit és kitartó támogatóit terheli. Ép ésszel elképzelhetetlen, hogy ezek után maradna még olyan brit képviselő, aki azt hiszi, hogy az EU 27-ek az utolsó pillanatban félrerántják a kormányt, és fellazítják a kilépési egyezmény feltételeit. A következő három hétben a brit belpolitikában bármi megtörténhet: erősödtek a maradáspártiak, még a kilépés egyoldalú visszavonását sem lehet teljesen kizárni, de látni kell, hogy a megállapodás nélküli brexit továbbra is elfogadható a választók 43 százalékának, és ami még aggasztóbb, a tory párttagok 80 százaléka számára.
.
Mi lehet ebből?
Ami a brit belpolitikát illeti: bármi. Ebben a helyzetben, a kétségbeesés legmélyebb bugyrában egyszerűen bármi. Az, hogy a parlament tartson egy-két tucat indikatív szavazást, vagy lecseréljék a miniszterelnököt, bőven belefér három hétbe, az EP választásokon való részvételt pedig ugyan csak a kifejezetten maradáspárti képviselők akarják, de az ezzel kapcsolatos ellenállásnak jó tesztje lesz a 27-ek ultimátuma. A kérdés ugyanis most úgy merül fel, feltételezve , hogy a kilépési egyezményt továbbra sem fogadják el, hogy vagy ti élesítitek a „no-deal” forgatókönyvet április 12-én, amit egyébként szintén leszavaztatok, szerencsétlen idióták, vagy indultok az EP választáson, amit nagyon nem szeretnétek.A LEGIZGALMASABB, DE ENNÉL IS NEHEZEBBEN MEGUGORHATÓ MUTATVÁNY A KILÉPÉSI CIRKUSZ LEÁLLÍTÁSA LENNE.Az Európai Bíróság tavalyi döntése értelmében ugyanis a kilépést kezdeményező tagállam egyoldalúan leállíthatja a folyamatot. Mindezidáig erről nem sok szó esett, most azonban milliós nagyságrendben támogatják online petíció formájában a választók, Donald Tusk pedig annak ellenére kajánul beleszőtte tegnap éjjel a lehetőségek ismertetésébe, hogy a Tanács döntése természetesen nem tett említést erről a lehetőségről. Ez ugyan egy nagyon valószínűtlen és abszurd megoldás lenne, de ne feledjük, hogy a Monty Python szülőhazájáról beszélünk.Egyedül az látszik biztosnak, hogy Theresa May-t már Londonban is csak postagalambként tudják már használni, brit kormány, mint olyan, jelenleg nem létezik. Az Európai Tanács közvetlen tárgyalópartnere a brit parlament, tágabb értelemben közvetlenül a brit választó lett. Drámai fordulatból mindenesetre még egy ideig nem lesz hiány.
szombat, 10:41
előzmény: #124517  sly36
#124518
kellene szólni neki az 1440 ügyévben is )))))
szombat, 10:00
előzmény: #124488  _Macika_
#124517
Uri Geller azt ígéri, hogy a mentális erejével leállítja a brexitet.
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/03/22/uri_geller_azt_igeri_hogy_a_mentalis_erejevel_leallitja_a_brexitet/
LOL :-))
Hát akkor “múkodj”. :D
szombat, 09:06
előzmény: #124515  tibbi60
#124516
azért a rések dokumentumentalva))
szombat, 08:30
előzmény: #124486  -bubu-
#124515
Szia, azért nem mert külföldön vagyok
péntek, 22:25
előzmény: #124513  guantanamo
#124514
Muller atadta a jelentest, ha csunya dolgok vannak benne, akkor lesz az meg 10.000 alatt is
péntek, 21:27
#124513
dax meg valszeg 11k val fog kacérkodni ha nagyon gyorsan nem vesznek itt meg mindent
péntek, 21:25
előzmény: #124511  totem_is_back
#124512
pedig ath körülről beeshetne 2300-ig, innen nem biztos, sőt.
péntek, 21:08
előzmény: #124510  lighthouse
#124511
A támaszra ráült, hétfőre még ha nem is lesz rés, már a vonal alá fog kerülni... ha nem ütik tovább és megveszik pusztuljanak meg... 
péntek, 21:01
előzmény: #124509  lighthouse
#124510
-3,7 %
péntek, 20:52
előzmény: #124508  totem_is_back
#124509
russell 2000 -3,3%
péntek, 20:44
előzmény: #124507  lighthouse
#124508
mantrázom már.. :) 
péntek, 20:40
előzmény: #124506  totem_is_back
#124507
remélem napi minimumon zárhétfőn meg réssel le
péntek, 20:35
#124506
Egyre kevesebb az esély, hogy ezt megvegyék.. :) juhéjjj... 
péntek, 19:53
előzmény: #124504  -bubu-
#124505
Haztartasi hiany se lett valami jo... De hat ez van, a hantas mindig jobban tudja 
péntek, 19:34
előzmény: #124503  totem_is_back
#124504
Trump saját kormányából csinál bohócot: visszavonta a tegnapi lépéseket
2019. március 22. 19:13      
 Csütörtökön jelentette be az amerikai pénzügyminisztérium, hogy újabb szankciókat léptet életbe Észak-Korea ellen, pénteken viszont Donald Trump máris az intézkedések visszavonásáról döntött. Az amerikai elnök indoklása az volt, hogy "szereti" Kim Dzsongun észak-koreai elnököt. 
--------------------
ez is elmebaj már tényleg :)
péntek, 19:12
#124503
Vicces lenne ha ezt az esést a végén megvennék... Voltaképp 2800 körül van egy csatorna alj, ha alá nem zár, akkor sajnos simán esélyes... 
péntek, 18:37
előzmény: #124500  _Macika_
#124502
péntek, 18:24
előzmény: #124500  _Macika_
#124501
amerika first :)
péntek, 18:22
előzmény: #124499  -bubu-
#124500
A világ lassul, de mi nem lassulunk -
ennyi
péntek, 18:20
előzmény: #124498  _Macika_
#124499
Őszintén remélem, hogy nem befolyásoltam őket- mondta az interjúban Trump.
 Azonban ez nem számít, nem érdekel, hogy befolyásoltam-e őket vagy sem. Ami fontos, hogy igazam volt - tette hozzá az USA elnöke.
:))) ennyi 
péntek, 16:41
előzmény: #124491  -bubu-
#124497
https://charts.mql5.com/20/762/us500-m9-w1-fxpro-financial-services.png
jó kis hetes gyertya
tavaszi őrületben, csak megerősítés is kellene
péntek, 16:06
előzmény: #124492  _Macika_
#124496
haha ez hatalmas :)
péntek, 16:01
#124495
dax h4 gyertya elég vidám lett
péntek, 16:01
előzmény: #124492  _Macika_
#124494
hetes gravestone doji lesz ha nem kaparják össze
péntek, 16:00
#124493
re. ma se halunk éhen
péntek, 15:52
előzmény: #124491  -bubu-
#124492
péntek, 15:43
előzmény: #124488  _Macika_
#124490
hülye angolok, angol hülyék :o))))
péntek, 15:41
#124489
kitört a tavaszi őrület
péntek, 15:36
előzmény: #124486  -bubu-
#124488
péntek, 15:30
előzmény: #124482  -bubu-
#124487
O akar lenni a merleg nyelve.. 
Re:DavidIbolya
péntek, 15:29
előzmény: #124484  _Macika_
#124486
annyi a rés már mint egy labirintus, tibbi el is tévedt benne azért nem ír szeintem :)))
a pápai lány meg a piacon ragadt?? :) 
péntek, 15:03
előzmény: #124482  -bubu-
#124485
tegnap a ricsit gyalázták le, ma a molt
otp matáv beton!
péntek, 14:59
#124484
https://finviz.com/
a réskollekció új taggal bővült
péntek, 14:53
előzmény: #124482  -bubu-
#124483
őrületpéntek van
kicsiket követni se lehet
péntek, 14:51
előzmény: #124480  guantanamo
#124482
akkora kéne időzíteni mikor putyin is jön, akkor hármasban feloszthatnák a jövőt :))
péntek, 14:50
előzmény: #124478  lighthouse
#124481
 • 09:46 Markit flash U.S. services PMI in March falls to 54.8 vs 56                     
 • 09:45 Markit flash U.S. manufacturing in March falls to 52.5 vs 53, a 21-month low
 • péntek, 14:49
  előzmény: #124476  -bubu-
  #124480
  Ez nem túl jó, mert rakétákat akarnának telepíteni és azért jönne személyesen, mert eddig beintettünk nekik.
  Kicsit elbeszélget vikivel, utána pedig jönnek a cuccok.
  péntek, 14:47
  előzmény: #124476  -bubu-
  #124479
  jönnek az usa repcsik
  https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--KSUuCflH--/w_1160/7HchyWsSiIla167wns.jpeg
  ))
  usa mégis lefordulgat tán tán
  péntek, 14:46
  előzmény: #124475  _Macika_
  #124478
  lehet ebből még nagyobb esés is ma
  péntek, 14:46
  előzmény: #124475  _Macika_
  #124477
  Fél órán belül kiderül.
  péntek, 14:44
  előzmény: #124475  _Macika_
  #124476
  péntek, 14:32
  előzmény: #124474  guantanamo
  #124475
  usaszarikmindenre
  péntek, 14:17
  #124474
  szép napunk van ma
  péntek, 14:12
  előzmény: #124472  -bubu-
  #124473
  Vagy olyan cegek akik az ott elszenvedett arfolyam veszteseget leirjak koltsegnek es csokkentik vele a fizetendo adot :) 
  péntek, 14:08
  előzmény: #124471  _Macika_
  #124472
  Első ránézésre értelmetlennek tűnik negatív hozam mellett kötvényt vásárolni, s logikusan a befektetők, piaci szereplők két csoportja vág csak bele ilyen garantáltan rossznak tűnő üzletbe. Az egyik azoké, akiknek bizonyos előírások miatt kötelező tartaniuk ilyen papírokból, tehát venniük kell, lehetnek ezek biztosítók, bankok, alapok, nyugdíjalapok. A másik csoport azon spekulánsoké, akik arra számítanak, hogy a hozamok tovább esnek, tehát hiába a negatív hozam, az még inkább a negatív tartományba csúszik majd.
  péntek, 13:36
  #124471
  https://stooq.com/q/?s=10dey.b&c=3m&t=c&a=lg&b=0
  íme a német negatív kamat 10 évre!! ingyé van a pénz
  péntek, 13:35
  előzmény: #124469  _Macika_
  #124470
  otp túl nagy komponens benne, az a meghatározó de esni nem akar 
  majd egy szép keddi napon :)
  péntek, 13:33
  előzmény: #124468  -bubu-
  #124469
  a bux tarja magát
  mondjuk régóta csak magunkkal kereskedünk )
  péntek, 13:30
  előzmény: #124467  _Macika_
  #124468
  mocskos egy nap :)
  péntek, 13:29
  #124467
  dögledezik a daxló
  medvepéntek
  péntek, 11:38
  előzmény: #124463  -bubu-
  #124465
  hetes 200  azért azt  feszegeti, de elég érdekes, máskor ilyen adatra -3% azonnal
  most meg csak ide oda vacakol lényegében
  péntek, 11:37
  előzmény: #124463  -bubu-
  #124464
  és még tibbi össze se zavart a réseivel :o))
  péntek, 11:36
  előzmény: #124462  _Macika_
  #124463
  https://invst.ly/acmwr
  érthető, nem tudja eldönteni letörje e a korrekciós emelkedő csatornát vagy sem :))
  200 napos már lefele halad de az 50 es meg crossolta a 100 ast felfelé 
  péntek, 11:31
  előzmény: #124461  _Macika_
  #124462
  csapkod a dax
  péntek, 11:25
  előzmény: #124459  -bubu-
  #124461
  kedves egészségére a késői ebédet ))
  az otp brtuál még mindig
  kopusz a szokásos 
  péntek, 11:25
  előzmény: #124458  _Macika_
  #124460
  péntek, 11:24
  előzmény: #124458  _Macika_
  #124459
  ebéd meg volt, így mindjárt nyugodtabb a nap :o))
  péntek, 11:02
  #124458
  négyigé visszapattanás - 
  )
  péntek, 10:58
  #124457
  Az alábbi ábra a négy legnagyobb amerikai bank kialakulásának történetét mutatja be az 1990-es évek elejétől napjainkig.  Ahhoz, hogy a Citigroup, a JP Morgan Chase, a Bank of Amerika és a Wells Fargo létrejöhessen, harminchárom másik banknak kellett be-, illetve összeolvadnia egy másikkal, – vagyis eltűnnie! A jelenség súlyát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy jelen pillanatban az USA teljes banki mérlegfőösszegének megközelítőleg 40%-át birtokolják az említett bankpiaci szereplők.
  https://alapblog.hu/a-vegen-csak-egy-maradhat/
  péntek, 09:59
  előzmény: #124452  -bubu-
  #124455
  péntek, 09:55
  előzmény: #124453  _Macika_
  #124454
  meg az ejró, dollárerő nem jó jel
  péntek, 09:54
  előzmény: #124452  -bubu-
  #124453
  zuhan a dax
  re pánikpéntek
  péntek, 09:51
  előzmény: #124451  _Macika_
  #124452
  elég egy szikra az látszik 
  péntek, 09:34
  előzmény: #124449  _Macika_
  #124450
  német pmi trutyi
  péntek, 09:32
  előzmény: #124447  -bubu-
  #124449
  dax mit néz?
  bikapéntek mi? ))
  péntek, 09:31
  előzmény: #124447  -bubu-
  #124448
  fasírt ))
  péntek, 09:30
  előzmény: #124446  _Macika_
  #124447
  enni is kellene :)) olyan későn keltem, hogy elmaradt a reggeli de lehet most már az ebéddel kéne foglalkozni :))
  Palócgulyás
  A: Vargabéles. Epervelő
  B: Baconbe tekert csirkemáj franciasalátával
  péntek, 09:23
  előzmény: #124445  -bubu-
  #124446
  forgalom is kellene
  péntek, 09:22
  előzmény: #124444  -bubu-
  #124445
  még a kopuszba is 2ft os gap up van :) 
  péntek, 09:19
  előzmény: #124443  _Macika_
  #124444
  kicsikbe milyen pörgés van eszméletlen :o))
  csaponganak mint a cserebogarak :)
  péntek, 09:14
  #124443
  ugrálnak a kicsik mint a bolha )
  péntek, 09:09
  előzmény: #124441  -bubu-
  #124442
  hol a bux 50k?
  re fényév
  péntek, 09:05
  előzmény: #124440  _Macika_
  #124441
  otépé s van , 13070

  Topik gazda

  aktív fórumozók

  friss hírek

  AZ OLDAL TETEJÉRE