Par hete bele futottunk teljesítményturaba.
A versenyzőket vonulászos mazsorettek fogadtak es kb minden második villanyoszlop tetejéről szólt valami szól a nóta fele..
Még vizsgálják, miért szólt éjjel fél órán át egy légvédelmi sziréna Szegeden
Rossz éjszakájuk volt pénteken az újszegedi Hársfa utca lakóinak: fél órán keresztül szólt az ott található légvédelmi sziréna. A villanyoszlopra szerelt berendezés az előző két éjszaka is megszólalt, a katasztrófavédők vizsgálják, miért – írja a Délmagyarország.
Az egyik lakó a lapnak azt mesélte, hogy szörnyű hangja volt a visító szirénának. Három nap alatt a pénteki volt a harmadik este, hogy megszólalt. Az előző kettő még félperces sem volt, szombatra virradóan azonban hajnali negyed kettőtől fél órán át folyamatosan szólt.
Egy másik lakó először azt hitte, hogy a saját riasztójuk szólalt meg, azt kezdte el félálomban nyomogatni. Ezzel azonban csak azt érte el, hogy a központból érdeklődtek, tényleg riasztás történt-e. Kiderült egyébként, hogy a város másik oldalán lévő központban, a József Attila sugárúton is hallották a szirénát.
A környékbeliek pizsamában mentek ki az utcára, mindenki azt próbálta kitalálni, milyen riasztást hallanak. Mivel előző éjjel is visított a sziréna, egy idő után már tudták miről van szó, de bosszantotta őket az, hogy senki sem volt, aki kikapcsolta volna.
Végül egy rendőr hallgattatta el, többen azonban még órákig nem tudtak elaludni. Van, aki még most is fülzúgásra, fejfájásra panaszkodik, és fél, nehogy újból megszólaljon a riasztás – olvasható a lapban.
Ezt nem értem: sem az életben, sem ebben a topicban nem találkoztam ilyennel (ha volt, akkor elnézést, biztos akkor körtéztem túl magam és nem emlékszem). És szerintem ebben a fűnyírós, főzelékes, mágneses, kócos és néha még pop1-es topicban jó is lenne továbbra is kihagyni azokat.
ÐÐ
Tegnap felhívta egy közvélemény-kutató egy ismerősöm
Az előzetes kérdésekből kiderult hogy igennel szavaz ezert olyan trükkös kérdéseket tettek fel neki amire nem, nem, nem volt a válasza)))))
A tejtermék fogyasztás es a szavazás volt a téma)))))
Javaslom, novemberig ne írja le azt a szót, hogy mély. Ezzel megakadályozhatja a saját és sok más embertárs hirtelen vérnyomásemelkedését. ))
És most koccintsunk, szép kis bikapéntek lett így hétfőn.
ÐÐ
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link