Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
En meguntam a libikokat 5,2-5,0 kozott, ugyhogy toroltem az 5,05 limit megbizast. Ugyhogy ez van, kimaradt a nagy dobas, de a meglevo pakk szepen megy :) 6,2 a celar nalam is, ott szerintem szuk stopot huzok es hagyom. Jo latni, hogy swn es az olajszerviz is eletjeleket mutat. Rig-et vegigvettem 8,5-ig, 9,2-es atlaggal ezt most minimum 12-ig fogok uzni. Alaposan tul is sulyoztam, ugyhogy az eves nyerot ugy bezsakolom rajta mint a sicc! :D Meglatjuk mire leszunk kepesek.
Megvan a várt 9.2 a RIG-ben. Innnen leehet egy korrekció, talán elérheti a 10-et. Nem akarok károgó vészmadár lenni, de nagy esélyt látok, hogy onnan lefordul és eléri a következő szintet, a 8 $-t.
Hát most nagyon sok követett részvény lett. Év elején alig volt valami. Mostantól szerintem nem fogok minden nap mindről írni valamit legalább addig amíg ilyen sok van. Pláne ha nem csinál semmi olyat, ami különösebben érdekes lenne. Majd max pár érdekesebbet említek vagy közelebbről követettet emelek ki.
Top picks