Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
RIG-nek most az előbb 9,65-ön azért odavágtam egy longot. Tegnapi rés bezárva, irány észak. tartok egy kis lőszert 9,5-re, ha esetleg valamilyen oknál fogva még jönne lefelé. Meglátjuk, jól tettem e, de nem tudok elszakadni az olajszervíztől. Imádom a kis hülyéket. :D
Nagy rést hagyott maga mögött. Nyomják rendesen a short gombot. Mindenki arra játszik, hogy betölti. De azért nem tudom néztétek e, de 1millió volt a könyvben premarketben.
Simán lehet, hogy jó a matekod, mert ha itt elkapod akár az év vételét foghatod meg. De most már tényleg jó lenne, ha elkezdene lassulni az esés. Ha visszakapaszkodna 4 fölé, az már jelzés értékű lenne.
Indokolatlan pánikeladás van folyamatban. Bármi történik esik: ha az indexek és a piac esik akkor azért, ha az olaj esik akkor azért, ha a gáz esik akkor azért, ha meleg van az Alföldön akkor azért, ha pedig hideg van New Yorkban akkor azért. Nagyjából így tudnám jellemezni. Ugyanez a zuhanás játszódott le RIG-ben illetve DO-ban majdnem 1 évvel ezelőtt. Az esés már indokolatlan esetben is generálja magát, ezért szerintem ebben a helyzetben már megtippelhetetlen, hogy bármilyen szint is megfogja. Valahogy vagy megáll vagy nem. Nyilván előbbi esélye egyre csak nő, hiszen 30% 2 hét alatt elég erős. Közel sem gondoltam volna, hogy így beszophatjuk vele, de hát úgy tűnik mindig van lejjebb. Amint az olaj befejezi a korrekciós mozgást akkor már lehet benne fellélegzés, éppen ezért az olajben két lehetőséget látok. Vagy megfordul itt valahol és nem esik 61 alá, ha viszont mégis, akkor az 59 állíthatja meg. Ugyan a nagyobb támasz 54,90-en van, de szerintem addig nem fog lejönni. Ebben a tempóban egyébként SWN addigra elfogyna :D
Hat ez az. Amikor a DOW felpattanas idejen sem akarnak a CMO melyponton jaro, lezuhano macskak felpattanni, mert nem maradt bennuk elet hozza.. Mintha azt sugna a piac, hogy egy idore felre lehet tenni ezt a technikat ?
Top picks