Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Nagyon köszönöm az ajánlásokat! Jók bizony a CLDX főleg. Délután folytatom a kutatómunkát, cikkek, elemzések olvasásánál még nem tartok, csak a szűréseknél. Azt már látom, hogy a lehetőségek töménytelenek.
A CLDX-rol annyit, hogy ha az immonoterapias rak kezeles bejon, akkor ez 1000x potencial. Celldex Therapeutics, Inc. engages in the discovery and development of targeted immunotherapies. The company has a pipeline of drug candidates in development for the treatment of cancer and other difficult-to-treat diseases based on its antibody-focused Precision Targeted Immunotherapy (PTI) Platform. Its product pipeline consists of the lead candidates rindopepimut (CDX-110) preparing to enter a Phase III clinical trial in newly diagnosed glioblastoma multiforme, one of the most aggressive forms of brain cancer, and CDX-011, currently undergoing evaluation in a Phase IIb clinical trial in advanced breast cancer. Celldex has additional programs, including CDX-1127, a therapeutic human antibody candidate for cancer indications; APC Targeting Technology programs, CDX-1307 and CDX-1401; and an immune cell mobilizing agent, CDX301. It offers Rotarix for the treatment of rotavirus infection, a major cause of diarrhea and vomiting in infants and children.
Had ajanljak megnezni 2 gyors-novekedesi potencialt: EEFT, EuroNet Wolrdwide, A postakra gyart penzugyi transfer megoldasokat, Akviral , stabilan no evi 10-15% tempoban, es esszeru az ertekelesi szintje. RP, Realpage, ingatlanugynok-szoftver gyarto, most jol mennek az ingatlanok. A ceg 1 eve gyorsan fut fel, a profit 120% nott 1 ev alatt.
Celldex Therape Celldex Therapeutic US15117B1035 CLDX http://tinyurl.hu/1UMR/ Ár: 3,11 Target: 7,30 Sokat ment, még így is dupla lehet benne. Legutóbb augusztusi elemzés szerint akár 10 dollár is lehet. Őt Jászai Gellérttel látták ebédelni.
Camero Corporation (CCJ) Ár: 9, 09 dollár Dupla alj, technikailag kiváló tréd. Fundásan 30%, egyesek szerint dupla van benne. A CEO-t Mészárossal látták ebédelni. Ezt még nézegetem. http://tinyurl.hu/ZgmP/
Sokat esett. Ár: 31,77 Target: 38 dollár Technikailag is izgalmas, Insiderek veszik ezen az áron, emellett 5,85 % osztit fizet. Megnézni, mi az oka ennek a mélyrepülésnek. Nagyszerű, hogy megint nem lehet linket beilleszteni. BG FOODS
Köszönöm! El voltam kenődve, mert én Random papírjait keveselltem, aztán igazuk lett a kollégáknak, elkezdtem lista alapján nézegetni, annyi jó kis papírt, alkalmi technikai vételt lehet találni, hogy csak na! Amiket belinkelek, azok csak ránézésre jöhetnek szóba, utána jön persze a kutatómunka, elemzések olvasása angol cikkek stb. elvagyok. :) Amikor van kedvem, csinálom.
ANW (Aegean Marine Petroleum Network Inc.) https://finviz.com/quote.ashx?t=ANW Könyv szerinti érték harmada alatt forog. Története legrosszabb
jelentését produkálta nem régen, de így is többet ér, technikailag ez
sima dupla nálam, érték szerint is 4,20-nál megvenném. Folyamatos
leminősítések, romló kilátások, de ettől azért többet érhet. Igyekszem olyan cégekre is szűrni, amelyek osztalékot is fizetnek. ANW fizet. Ez volt az első ránézés, utána jön a cikkek, elemzések olvasgatása. TA Igen, 4,1 volt az alja talán, itt mozog, 4,2 meg lehet venni, az is 5
dollárig majd 20 %. Elemzők 9 dollárra értékelik, a résbetöltésig target
price valami 7,6 dollár. Gigarés tátong.
Top picks