Nagy felelősség ez.Létrehozol egy közősséget s azt gondolod, hogy mindenkinek tetszik majd és mégsem.Farkas Ur is tegnap nehezményezi, hogy te az appot felfele más lefele várja es miért nem egyeztetunk elötte.Ez egy fuggetlen clubb, jol is nezne ki ha nem mondhatnák el az emberek a vélemenyüket, itt demokrácia van.Mindenkit várunk szeretettel.
Ma club új sikereket ért el! Csak Labanc miatt nem adtam el a maradék Appot nyitóban! Tudtam jó dolgokat rajzol. Vertikál gyönyörűen mozog +7,95% Mol +0,43% portfolió is felfedezte CIG tartja magát várja az osztalékot Alteot Labanc szépen megjósolta +2,46%
Még ha vannak is nézeteltéréseim a farkassal, személy szerint sajnálom hogy tiltásra került :(. Az ilyen Dodo, Bpali és társaihoz képest azért sokkal többre tartom őt...
Nincsmit :). Én személy szerint egy darabig még oldalazást várok az Alteotól, esetleg kisebb visszateszteket, viszont érdemes lesz figyelni amikor már közel kerül a csökkenő trendből való kilépéshez, és esetleg amikor egy aranykereszt kezd kirajzolódni. Úgyhogy pár hétig, max. 1 hónapig még nyugisabb lesz szvsz a papper, bár a funda természetesen mindig közbeszólhat :).
A csak szalagokat (plusz a mozgóátlagokat) tartalmazó chartot eredetileg csak szemléltetéshez osztottam meg, hogy a továbbiakban könnyebben értelmezhessék a rajzaimat azok, akik esetleg kevésbé jártasak a TA-ban. Valóban érdemes ezek megerősítésére további indikátorokat is használni, az RSI pl. meg tudja erősíteni ha egy részvény túlvett, és segíthet meghatározni a szűkülő szalagokból kikövetkeztethető kitörés irányát is. Ha a 20 napos mozgóátlag nagyon az 50 napos alá kerül (ahogy az most az Alteo-nál történt) szintén arra engedett következtetni, hogy a kitörés inkább felfelé várható. Ha valaki megkérdezte volna reggel, hogy melyik irányba várom, ugyanezt válaszoltam volna, az viszont meglepett hogy ilyen hamar következett be. A teljes chart egyébként itt elérhető: https://invst.ly/18aj7b
Csak nem tudtam, hogy kell használni és a vegleg tiltast nyomtam meg..most meg nem tudom javitani, hogy felfuggesztés pl 20 nap.Na most meg lelkiismeretfurdalásom lesz....nem engedi javitani a rendszer.
Más anyukájának megemlítése szvsz megér néhány nap pihenőt. Ami a Vertikált illeti, visszamehetne 9-ig, oda állítottam egy pici beszállót, de ma már nem teljesült. Hátha a napokban...
Használom én a TA-t, de nem agyatlanul, mint te… sajnos nem az erősséged. A szorgalmad megvan hozzá gyártsad a hülyeséget… nem csak a japán gyertya létezik meg a trend csatorna… indikátorok sokkal fontosabbak… baszhatod a TA vonalaid, ha szar a funda… meg sokszor rosszul is húzod ki. Én ránézek és látom… te meg a digitális repertoárral nem boldogulsz… egyszer írtam egy scriptet amit finomhangolok néha, és nem kell bohóckodni… és az indikátorokat használ.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky