Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
agenda hétfő, 17:52
Előzmény: #9639  Toka
Ittál te ma eleget? Mi hatott így rád, hogy már a Chartkirályt is tiltod? Ugyan.....
Toka
Toka hétfő, 17:48
Hamarosan mentorállak benneteket csak szetrohogom magam még 1szer.kb 10 perc és jovok mentorálni.
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 17:41
Előzmény: #9637  Toka
Farkasfunál csak egy irány van az övé… más irány nem is lehet.
Toka
Toka hétfő, 17:39
Előzmény: #9634  Labanc
Nagy felelősség ez.Létrehozol egy közősséget s azt gondolod, hogy mindenkinek tetszik majd és mégsem.Farkas Ur is tegnap nehezményezi, hogy te az appot felfele más lefele várja es miért nem egyeztetunk elötte.Ez egy fuggetlen clubb, jol is nezne ki ha nem mondhatnák el az emberek a vélemenyüket, itt demokrácia van.Mindenkit várunk szeretettel.
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 17:22
Előzmény: #9634  Labanc
Azért te F1-es auto vagy nem illik versenyezni tuning Ladák ellen!
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 17:20
Ma club új sikereket ért el! Csak Labanc miatt nem adtam el a maradék Appot nyitóban! Tudtam jó dolgokat rajzol.
Vertikál gyönyörűen mozog +7,95%
Mol +0,43% portfolió is felfedezte
CIG tartja magát várja az osztalékot
Alteot Labanc szépen megjósolta +2,46%
Labanc
Labanc hétfő, 17:18
Előzmény: #9629  Toka
Nem voltam még sose topic gazda, így nem tudok válaszolni a kérdésedre... de majd egyszer lehet csinálok egyet a farkassal Chartcsata néven xd.
Toka
Toka hétfő, 17:03
Figyeljuk a hireket a  bet.hu-n..igen viszket az orrom...vagy a tippmixem lesz nyero vagy jon vmi hir vhova..
mcbull hétfő, 16:49
Előzmény: #9626  Labanc
:), figyelek inkább itt várok az emelkedésre,mint más papírt vegyek.  Maximum csere- berélem a nyomdával. 4-500 ft különbséget érdemes megforgatni. 
Toka
Toka hétfő, 16:48
Eur 415,9
Toka
Toka hétfő, 16:45
Előzmény: #9629  Toka
Mert kb 20-30nap azert ráfér...mert az anyukazast nem szeretnem latni itt.
Toka
Toka hétfő, 16:42
Előzmény: #9627  Labanc
Nrm tudtam mit nyomogatok, itt dumalt a Bimbo mellettem, majd irni kellene a fo adminisztratornak, hogy kell azt Te tudod?
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 16:09
Előzmény: #9627  Labanc
Attól még rosszindulatú kártékony fajta… az a baj szorgalommal is társul. Ami nagyobb gond, hogy követőkre is talál… 
Labanc
Labanc hétfő, 15:51
Előzmény: #9624  Toka
Még ha vannak is nézeteltéréseim a farkassal, személy szerint sajnálom hogy tiltásra került :(. Az ilyen Dodo, Bpali és társaihoz képest azért sokkal többre tartom őt...
Labanc
Labanc hétfő, 15:46
Előzmény: #9612  mcbull
Nincsmit :). Én személy szerint egy darabig még oldalazást várok az Alteotól, esetleg kisebb visszateszteket, viszont érdemes lesz figyelni amikor már közel kerül a csökkenő trendből való kilépéshez, és esetleg amikor egy aranykereszt kezd kirajzolódni. Úgyhogy pár hétig, max. 1 hónapig még nyugisabb lesz szvsz a papper, bár a funda természetesen mindig közbeszólhat :).
Labanc
Labanc hétfő, 15:41
Előzmény: #9611  farkasfu

A csak szalagokat (plusz a mozgóátlagokat) tartalmazó chartot eredetileg csak szemléltetéshez osztottam meg, hogy a továbbiakban könnyebben értelmezhessék a rajzaimat azok, akik esetleg kevésbé jártasak a TA-ban. Valóban érdemes ezek megerősítésére további indikátorokat is használni, az RSI pl. meg tudja erősíteni ha egy részvény túlvett, és segíthet meghatározni a szűkülő szalagokból kikövetkeztethető kitörés irányát is. Ha a 20 napos mozgóátlag nagyon az 50 napos alá kerül (ahogy az most az Alteo-nál történt) szintén arra engedett következtetni, hogy a kitörés inkább felfelé várható. Ha valaki megkérdezte volna reggel, hogy melyik irányba várom, ugyanezt válaszoltam volna, az viszont meglepett hogy ilyen hamar következett be.
A teljes chart egyébként itt elérhető: https://invst.ly/18aj7b
Toka
Toka hétfő, 15:31
Előzmény: #9623  Balna1969
Csak nem tudtam, hogy kell használni és a vegleg tiltast nyomtam meg..most meg nem tudom javitani, hogy felfuggesztés pl 20 nap.Na most meg lelkiismeretfurdalásom lesz....nem engedi javitani a rendszer.
Balna1969
Balna1969 hétfő, 15:25
Előzmény: #9622  farkasfu
Más anyukájának megemlítése szvsz megér néhány nap pihenőt.
Ami a Vertikált illeti, visszamehetne 9-ig, oda állítottam egy pici beszállót, de ma már nem teljesült. Hátha a napokban...
farkasfu
farkasfu hétfő, 15:13
Előzmény: #9621  GERI-inv
Az ilyen személyeskedést anyukádnál használd! 
Lassan válthatsz megint nevet, mert ez a nikk is lekozmált..
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 15:02
Előzmény: #9618  farkasfu
Használom én a TA-t, de nem agyatlanul, mint te… sajnos nem az erősséged. A szorgalmad megvan hozzá gyártsad a hülyeséget… nem csak a japán gyertya létezik meg a trend csatorna… indikátorok sokkal fontosabbak… baszhatod a TA vonalaid, ha szar a funda… meg sokszor rosszul is húzod ki.
Én ránézek és látom… te meg a digitális repertoárral nem boldogulsz… egyszer írtam egy scriptet amit finomhangolok néha, és nem kell bohóckodni… és az indikátorokat használ.

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek