Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
mcbull kedd, 11:57
Gyerekek...a minuszolót is tilcsátok!:::::)
GERI-inv
GERI-inv kedd, 11:03
Ja csak egy a baj az öntikével… az eladói oldal nem fog lejönni XD szóval jó pénz égetés…
GERI-inv
GERI-inv kedd, 11:02
Előzmény: #9669  Nacky
Fel is hívom az egyik barátomat, akit így hívnak óriási vagy Nacky! Köszönöm a munkàd!
mcbull kedd, 10:37
Előzmény: #9674  GERI-inv
Gratulálok! Közben nálam is meló ezerrel! Megy az alteom, hála van belőle ezek szerint megint adóznom kell jövőre is:)!!!
GERI-inv
GERI-inv kedd, 10:02
Vertikál ma is szép… bár nem örülök neki ennyire rohan.10 alatt jó lenne még tankolni, attól félek a spekáknak feltűnik, akik az ilyen delta rallykban vesznek részt… jó lenne ezen a szinten okosan gyűjteni. Kezdek ideg lenni, hogy rácuppannak. Abban bízom ez a kategória nem érdekli őket :)
Toka
Toka kedd, 09:58
Ezt meg beraktak a tv-be...dobbenetes..Bese atyát kellett hallgatni...🤣
https://m.hvg.hu/itthon/20250105_Ujra-leadtak-a-kozteveben-Bese-atya-beszelgeteset-Eperjes-Karollyal
Nacky kedd, 09:46
Országos előrejelzés: kedd estig                                                                                                                               A változóan, időszakosan erősen felhős idő mellett hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, majd a déli óráktól északnyugat felől frontális felhőzet és csapadékzóna érkezik, amely idővel kelet felé tevődik. Így átmenetileg mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, és estig elsősorban az ország északnyugati felében várható eső, záporeső, az Észak-Dunántúl magasabban fekvő részein vegyes halmazállapotú csapadék sem zárható ki. Kezdetben a déli, délutántól az északnyugatira forduló szelet kísérhetik időnként élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 16 fok között alakul, de az Északi-középhegység tágabb térségében és az északnyugati tájakon több fokkal hidegebb is lehet. Késő este 0, +10 fok valószínű.
Toka
Toka kedd, 09:46
Az amerikai tőzsdén sokáig élt az ökölszabály, miszerint januárban igazán megéri részvényeket, főként kisebb részvényeket venni. A januárhatást nyolcvan évvel ezelőtt figyelték meg először, azóta valamelyest átalakult, de a tézis, miszerint januárban megéri beszállni a tőzsdére, továbbra is él. Ez áll a bizonyított januári tőzsdei felfutások hátterében
GERI-inv
GERI-inv kedd, 09:45
Előzmény: #9667  Toka
Bölcsi már most üres volt…
Nacky kedd, 09:45
Boldog névnapot az Attiláknak !                                                                                                                              Attila névnap Január 7-én található a hagyományos naptárakban .Az Attila vagy Atilla  a Attila hun király germán, közelebbről gót eredetűnek tartott neve. Iordanes szerint a gót atta szó kicsinyítőképzős változata.                                                                                                                                        Az Attila név jelentése: atyácska .                                                                                                                        A név gót eredetét számos jelentős nyelvtudós vitatja, illetve vitatta, köztük Rásonyi László turkológus is, aki szerint a név török, eredeti alakja 'Etil'. Ez a Volga, később a Don folyók török neve volt.                   Az Etilből lett az Etele, majd Atila névalak, amely a gót származás tévhite miatt vált Attila helyesírásúvá. A kiejtés a mai napig sem követte ezt az írásváltozatot.
Toka
Toka kedd, 09:36
Ma mol-ban meg kell legyen a 2800...szerintem ma átviszi.😇
mcbull kedd, 09:18
Előzmény: #9665  GERI-inv
Ha nyersz egy nagyot max azt mondják, hogy meghibásodásodott a gép! 
A nyomdát feltették  4390 ft ra!
  8.38 millió fttal! 
Több száz millióval meg beverték!
 Porszívózás?... Mi ebben a lényeg?
GERI-inv
GERI-inv kedd, 08:20
Előzmény: #9664  mcbull
Eleve kevés az esély, hogy nyerj másik mind megvan mókolva…
mcbull kedd, 08:10
Előzmény: #9660  GERI-inv
Igen ez ilyen, de nem gépes casinó volt. 
mcbull kedd, 08:08
Előzmény: #9659  Toka
Persze, egy időben jártam én is, de nem volt család.  Valami lehet azért benne...lejt a cilinder,megfújják azt a golyót.  Akkor van baj mikor bukik a madár! Senki sem reklmált még soha, hogy nyert és vissza adja a pénzt:)
GERI-inv
GERI-inv kedd, 07:56
https://www.portfolio.hu/bank/20250106/megrohamozta-a-magyar-lakossag-a-bankokat-mindenki-lakashitelt-es-szemelyi-kolcsont-akar-732959
Az emberi vágyak nem tudnak határt szabni maguknak… összes proli panelből családiba akar költözni… eleve azt is hitelre vette anno, olcsó kölcsönök könnyen hozzáférhetőek voltak. Azokat nem tudja tovább vinni az új ingatlanra ezért mikor eladja, végtörleszti az olcsó kölcsönét és felvesz az újra egy drágább kölcsönt… a két ingatlan difijét kifizesse. Aztán majd jön a sírás… kíváncsiságból megnéztem egy panel lakás “felújítva” most 50 Misi Budapesten… oké megvette 25 misiért anno hitelből, akkor is kisakkozva. Most majd h “kicsivel” többért vegyen valahol Bp közeli településen egy “családi”házat egy udvaron 2-4 ház, Mini udvar… felvesz majd kölcsönt. Utána meg sír, de drágaság van… meg nyomja majd az autóba az üzemanyagot… meg áll a dugóban, mert persze agglomeráció egy agyhalál. Utána a kiszámolt kis költsége amiből kipronyóskodta magát hirtelen duplájára rúg…  közben a csökkentett hitelképesség határán mozognak… amely olyan jó rendszer, hogy közben Én vagyok hitelképtelen, aki nem robotol napi szinten meg a kockázat is vagyok persze. XD félelmetes világ… alig várom jöjjenek majd az árverések. Anno is jól kerestünk rajta…
GERI-inv
GERI-inv kedd, 07:18
Jó reggelt!
USA futures:
S&P -0,08%
Dow -0,05%
NASDAQ -0.17%
Tegnap nagyot ment USA, a nap végére lefordult after market sem hozta meg a vételi erőt…
Ázsia
Nikkei 225 +2,1%
Hsi -1,91%
Látszik felemás a hangulat! USD/JPY pár lefelé vette az irányt… 

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek