Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta szerda, 18:38
Előzmény: #9438  mcbull

Én is azt gondolom, hogy az ilyen otthoni kényeztetőknek kétszer örül az ember, mikor beüzemeli, meg mikor szétszedi.
Jó barátomék csináltak ilyent, nem volt olcsó. Az első héten napi szinten pezsgőztek ott, le sem engedték a vizet. Úgy volt megcsinálva, hogy tudták keringetni, melegíteni. Aztán meghökkentek a fogyasztástól. Elvégre egy ilyen pici jakuzzi is minimum 400 literes és a 25 fokos víz csak didergésre jó.
A wellnessben bőségesen megfizeted és nem csak te használod. Ezért éri meg.
mcbull szerda, 13:14
Előzmény: #9435  GERI-inv
Igen mint Borisz fórum társam írta kabint szeretnék a helyhiány miatt is.  Amiket olvasgattam, elengedhetetlen valamilyen vízkő mentesítő berendezés a rendszerbe.  De az tényleg igaz, addig érdekes valami vagy sóvárgás van amíg az ember meg nem veszi. Na mindegy megrágom még, meghát fontos a szeríz hálózat is hozzá.  Az asszonynak mondtam, hogy a következő hullámnál beterveztem. Igaz változhat még addig minden, főleg ha ellenem megy a piac. Most kb 30 % után kell az adót megfizetnem, de tavasszal a mbh t akarom megfogni! vastagom! Két éve rászaladtam, tavaly nem mertem bolygatni!
Köszönöm szépen!
Borisz szerda, 12:48
Lehet, hogy a hidromasszázs kádaknak vannak ilyen alant leírt problémái. De ha jól értem, mcbull nem kádban, hanem zuhanykabinban gondolkodik. Abban ezek a problémák szvsz nem jelentkezhetnek. Nekem nincs tapasztalatom, de egy klassz dolog lehet. Szerintem érdemes elmenni ilyennek a bemutatótermébe, pl. Wellisnek van több helyen is bemutatóterme. Megmutogatják, kérdéseket megválaszolják.
GERI-inv
GERI-inv szerda, 11:43
Előzmény: #9434  mcbull
Jó reggelt!
Isten óvjon tőle… az a baj a sok vízkő megeszi a tömítéseket, orrán száján folyik majd a víz hátul… Anno gyerekkoromban volt hidro csoda kádunk. Mindig rossz volt… megáll benne a víz az is belerohad. Hamar kihűti a fürdővizet, ha meg fűtőbetétes az is meghal egy idő után a vízkő miatt. Inkább menj el heti kétszer a közeli fürdőbe, orvostól lehet szerezni beutalót. Elmész kicsit nyavalyogsz a reumatológián írnak fel fürdő belépőt :)) Egy időben gyakran jártam nagyon jó regeneráció :) 
mcbull szerda, 11:13
Jó napot kívánok! Remélem mindenki túlélte a szilvesztert.  Közben még karácsonykor voltunk a családdal a Katalin Wellnessben balatonon.  A jakuzzi az nagyon rendbe tette a hátamat! Odág jutottam, hogy hinyzik egy hazára! Hely hiánya miatt sajnos csak egy hidromasszázs kabint tudnánk betetettni.  Ami nem lesz olyan mint egy medence! Mégis valakinek tapasztalata ezekről a kabinokról? Nem gagyira gondoltam az obi ból. Szívesen olvasnék tapasztalatot vagy inkább hagyjam, mert felesleges pénz kidobás?
Toka
Toka szerda, 01:48
A Fa Kígyó éve 2025. január 29-én veszi kezdetét.
oldrider kedd, 23:29
BUÉK! 🍾♥️
mcbull kedd, 21:42
Előzmény: #9428  GERI-inv
Nagy Gratula nektek a klubnak, mindenkinek aki ide feljár!
Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
szieszta kedd, 21:31
Előzmény: #9428  GERI-inv
BÚÉK! Csak egészség legyen, a többi az részletkérdés.
Toka
Toka kedd, 21:25
Újévi köszöntő Régi jó szokása a magyar embereknek,Esztendőt temetni összesereglettek. Esztendőt temetni, újat köszönteni,Múltból a jövőbe bátran tekinteni. E szokáshoz híven összesereglettünk,Hogy az elmúlt évtől szépen búcsút vegyünk. Búcsút vegyünk annak öröm, bánatitól,Eredményeitől és kudarcaitól. Nem volt sikertelen az elmúlt esztendő,Áldásban, termésben nem volt szűkölködő. Isten megáldotta verejtékhullásunk,Ha nem is színültig, tele a hámbárunk. Szőlőhegyeink is gazdagon teremtek,Vidámító jó bort bőven csepegtettek. Barátságot szőni, bánatot felejtni,Sógorság, komaság összejön vigadni. Összejön, de szemét a jövőbe veti,Vajon mit takar az? Folyton azt kérdezi. Örömet takar-e vagy pedig bánatot?Sikert, eredményt-e vagy pedig kudarcot? Ne felejtsd, jó népem: a haladás titka,Ma is, ezután is: imádság és munka. Küzdj, és bízva bízzál, szükség az imádság,Emberé a munka, Istené az áldás. Örömmel köszöntlek ez Újesztendőben,Áldás szálljon rátok gazdagon és bőven. Mezőn kalász nőjön, réten fű zöldüljön,Munkában a nóta vidáman csendüljön. Miben szűkölködünk? - ami még meg nincsen,A beállott Újévben adja meg az Isten. Ez a kívánságunk, ami még úgy kéne,Megértést és békét a népek szívébe. Hogy keresztény néped megtérjen és éljen,Sok szenvedés után boldog időt érjen. Adjon az Úristen ez újévben víg kacagást, csengőt,Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt.
GERI-inv
GERI-inv kedd, 20:09
Minden kedves Club tagunknak és olvasóinknak és szerkesztő társaimnak Boldog Új Évet szeretnék kívánni! A Club töretlenül folytatja a 2025-ös évet! Újabb sikereket érünk el a tőke- és pénzpiacon! 
Köszönjük a média szereplőit is, hogy gyakran cikkeznek rólunk :)
Pár óra vagy perc múlva félő, hogy az alkoholszint a véremben még magasabb koncentrációt ér el és nem tudok írni XD
Szóval kezdek koccintani mindenki egészségére sorban!!!
SebokR
SebokR kedd, 17:29
BÚÉK!
Toka
Toka kedd, 16:25
Előzmény: #9425  FR73
Helyes, rendes emberek ilyenkor már készülődnek.🙂
FR73 kedd, 16:15
Előzmény: #9424  Toka
Behoztam a Glühgin-t, mindjárt felforraljuk.
Toka
Toka kedd, 16:14
Na...magamba lövök egy rakétát...kezdek...mert különben nem végzek.😇
Toka
Toka kedd, 15:42
Szilveszter ünnepe a IV. században élt Szent Szilveszter pápáról kapta a nevét, ugyanis a pápa az év utolsó napján hunyt el.A szilveszteri mulatozás, féktelen evés-ivás a római korban tartott szaturnáliákra vezethető vissza. A gondtalan fogyasztás aztán lassan az egész világon elterjedt szilveszteri hagyománnyá vált. A római korban a rabszolgák és uraik is egy asztalhoz ültek ilyenkor, s szó sem eshetett politikáról az asztalnál. A honfoglaló magyarok tavasszal vagy ősszel ünnepelték az újévet, s ennek az ünnepnek a jelentősége számukra sokkal inkább az évszakváltás volt. Hiszen a nomád népeknél ekkor hajtották a legelőre ki- illetve a legelőről be az állatokat. Ezek az ünnepek a pásztorünnepek formájában máig fennmaradtak. Sokára „európaizálódótt” ez a nap, mozgó ünnep volt, sőt egykor vízkereszt környékén tartották. Később, a XVI. századig karácsonykor ünnepelték az újévet, amíg 1691-ben XII. Ince pápa ki nem hirdette, hogy az újév január 1-jén kezdődik. A keresztény világban azóta ünneplik e napon az újévet.
GERI-inv
GERI-inv kedd, 14:27
https://www.portfolio.hu/uzlet/20241231/mi-lesz-a-magyar-biztositokkal-2025-ben-megszolaltak-a-biztositovezerek-731089
Keszthelyi Eriket már meg sem kérdezik… :P
Pedig a CIG nagyobb eredmény növekedést tudott felmutatni, mint bármelyik ezek közül :)
Toka
Toka kedd, 12:00
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában. Pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem. Ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek