Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka hétfő, 14:55
Előzmény: #9618  farkasfu
Azt mondtad hogy a vertikál majdhogy nem beesik...de ez vezeti az emelkedest... amugy volt hogy 50 szazalek korul emelkedett napon belul....mondtam a szemetet a jobb es baloldal is el kell hogy vigye...libsik is...amugy szerintem ez a Péter már megelozte a kormanyzo partot...töretlenul megy elore....egy nagy indikator lenne ha visszaállitanák az elozo választasi rendszert...mert ugye a 2/3ot meg kell akadályozni...
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 14:52
Előzmény: #9618  farkasfu
Ahhoz képest, hogy nem érdekel a véleményünk… mindig itt rontod a levegőt :) Nagy rajongónk vagy ismerd be!
Amúgy én bírlak téged a munkád hasznos! Contra Indikátorként használom :) Aranyosak a pingvinjeid, az a baj sokat csúszkálnak a jégen!
farkasfu
farkasfu hétfő, 14:38
Előzmény: #9616  GERI-inv
Semmi nem történt arra, csak amit mondtam! :) Legalább értelmezni tudnád... pfff
A görbe vonalzóddal találkoztam a master, otp, meg jó pár helyen még, nem dicsekednék vele! 
A ta gyűlöleted odáig fajul, hogy még az avatarod is grafikonokból áll?? Hogy is van ez?? 
A spájzban találtad?? 🤣🤣
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 14:19
Anyukám gazdaságos asszony volt! Arra tanított, akkor vásárolj fiam, amikor valami olcsó, nem amikor tetszik! De akkor töltsd fel a spájzot!
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 14:13
Előzmény: #9611  farkasfu
Kis vonalzóm jobban megjósolta a kitörést a Vertikálban, mint a csoda rajzod… sajnos az eredmények engem igazolnak! Figyi vannak alul azok a hullámok, amik bekapcsolhatóak… vágod azaz indikátor nem árt néha nézegetni van vagy 1000 fajta… Ja meg kell rá írni egy scriptet és úgy többet össze tudsz gyúrni. ;)
Toka
Toka hétfő, 14:08
Tok ures a presszo...azert vmit beveszek még, hátha jön valaki.
Toka
Toka hétfő, 13:40
Eur 414,3
Toka
Toka hétfő, 13:20
Dráma Itáliában: kilőtt az eszpresszó áraA kávé árának több mint ötvenszázalékos emelkedésére reagáltak a bárosok.
mcbull hétfő, 13:13
Előzmény: #9602  Labanc
Köszönöm szépen, megnyugtattál a múlt héten, kicsit türelmetlen voltam! Persze fullon vagyok alteoból. Lehet még vissza teszt? Nagy eladónk kifogyhatatlan!:)
farkasfu
farkasfu hétfő, 13:11
Szuper! Ügyes!
Megjegyzem, hogy azért nem tudtad, hogy merre fog kitörni, mert a bolli. önmagában kevés hozzá! 
 A Bollinger felső, vagy alsó széle, nem jelenti feltétlenül a  túlvett, vagy túladott állapotot! ... és nyúlik mint a gatyagumi!
Ezért kell egy átfogóbb elemzést ("hocus pocus" 🤣) alkalmazni, ami persze sosem 100%-s, de nagy részben kizárható a rossz meghatározás! 👍
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 12:25
Meg lehet nézni a Vertikált :) Alakul az szépen! Ha benyomják az srv gombot még durvább lesz.
Pöcsorrú, mikor kiszállt azt hitte bosszút áll a cégen. Majd a jelentést meglátjuk szerintem az izmos lesz! Most tört ki a háromszögből szépen… kis vonalzóm jobban mükszik, mint a rajz! Irány adott nem beszakadt :) Jó fundás papírokat nem érdekli a vészjóslatok! Akik 10en vették tonna számra nem voltak hülyék!
Toka
Toka hétfő, 12:11
A héten több mint tíz százalékkal drágábban tankolhatunk, mint egy éve ilyenkor.
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 12:04
Hoppá:)
Toka
Toka hétfő, 11:42
Éhesek: a Matolcsy-haver és Mészáros Lőrinc cége is rárepült az Új Nemzeti Galéria kivitelezésére.
https://mfor.hu/cikkek/kozelet/ehesek-a-matolcsy-haver-es-meszaros-lorinc-cege-is-rarepult-az-uj-nemzeti-galeria-kivitelezesere.html
Toka
Toka hétfő, 10:16
A magyar állami energiacég kivásárolja a német E.On-t Románia második legnagyobb gázcégéből. A helyi félelmek szerint, ha az üzlet lezárul, az MVM orosz gázzal fogja ellátni az ország háztartásainak csaknem felét, és ezzel nagyban erősödik Moszkva befolyása Bukarestben. A tranzakció 2025 első felében zárulhat, de még elkaszálhatják. Ennek az esélyét erősítheti az a sürgősségi rendelet, mellyel a román kormány megakadályozhatja a stratégiai fontosságú vállalatok “ellenséges” átvételét.
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 10:03
Előzmény: #9600  szieszta
Régen is történet lett eladva… mára a racionalitás háttérbe szorult. Még a dohányboltos eladónak is van teslája, mert xy azt mondta a neten… azt sem tudja mi az, hogy p/e….
Labanc
Labanc hétfő, 09:13
Előzmény: #9593  Labanc
Itt felhozom példaként az Alteot, és a Bollinger szalag alapján írom, hogy lesz hamarosan egy kitörése, erre mi történik...
Alteo: R4180
Nacky hétfő, 09:01
Előzmény: #9598  Toka
Sajnos ki maradt pár nap ,újabb csatát vívtam a covidal 😁 Visszaolvasva látom szépen dübörögnek a klub papírjai ,a vertikál is jó lesz szerintem .

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek