Igen, nyáron szoktam régen német szomszeddal meg ismeroseivel froccsozgetni...de egyre kevesebbet jartunk le...régen nagy élet volt...hajaj tudnék mesélni.
Fenyvesen már 12-14% a lakosoknak német. :) állítólag már németnyelvű lakossági fórum is van. Nagyon szeretem Fenyvest, utolsó csendes balatoni helyek egyike.
Azok aranyosak! Előjön a nosztalgia náluk hamar! Öreg Videoton tv, zimmer Feri tábla legyen a falon XD Előjönnek az emlékek a lángos illattól végük lesz… Bármit kifizetnek a vaskos Euróval.
Mar turelmesebb vagyok, bedobtam vmit...amugy kedvesek, tetszik nekik a balcsim volt ndk-sok.Ez a vertikal fasza..a bacsitol vett vetelem plusszos a portfolio szerint.
Nemetek veszik meg a balatoni hazunkat fenyvesen, veluk ebedeltunk, most kimegyunk ujra megnezni a vizorát...hu de korulmenyesek ezek..reggel ott kezdunk..mindent megneztek ezt meg elfelejtettem..
A minuszolókat kb név szerint fel tudnánk sorolni :) de annyira nem érdekes! Mikor új évkor random emberek írtak köszönetet jobban számított! Ők tartják bennem a lelket! Sokan remélem sok nyerőt tettek el!
Lassan szerintem cikkeznek a zöld cégekről! Főleg mennyi támogatás csattan majd oda, mert tudjuk a Vertikálnál zöld a gyártás… műanyag nagy Business! Dometic, Electrolux Univer máris vevő… és van szabad gyártási kapacitás saját anyagból! Huhuuuu Minden cég érdeke az lesz gyorsan szerezzen zöld partnert ne legyen piaci hátrányban!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky