Még megy egy picit (3%) és annyit fog érni, mint a 6 másik legnagyobb gyártó együtt: Toyota, VW, Daimler, Ferrari, BMW, Honda együttvéve. Ha jól számoltam.
Csak a mai napon több, mint 40 mrd USD-t nőtt a tőzsdei kapitalizációja. A VW csoport teljes kapitalizációja 88 mrd. A Daimler 54,5 mrd. Bármi megtörténhet, de hogy a végén valakinek nagyon fog fájni, az biztos. De hogy eddig nem a "károgóknak" állt a zászló, az is biztos.
Azóta nekem is ez van. Több fázis volt, ahogy megfigyeltem. Volt olyan, hogy eredeti darabszám 2 centes árfolyammal, aztán felszorzott darabszám 2 centes árfolyammal és most éppen nekem is a valódi darabszámot mutatja a régi árfolyammal... Apple részvényekkel ugyanez volt, csak ott 25 centes árfolyam volt sokáig. Ja és mobil appban továbbra is 0 darabot mutat.
Azt nem mondom hogy ma ért a csúcsra, de az biztos hogy nem a legjobb alkalom most venni amikor mindenki egymás lábát tapossa csak azért mert ötödölve lett az árfolyam...
"az autopilot-juk már most is sereghajtó" :D Fogalmazzunk úgy hogy a többiek nagyon nem fognak labdába rúgni mellettük egy jó darabig, mert utcahosszal vezetnek.
Tesla részvény