Most pentek, azaz 28-a volt az utolso nap. Aki e napon vett peldanak okaert 1 darabot, az is 5 darabbal fog rendelkezni 31.-en, azaz jovo hetfon. Persze a szolgaltatodtol fugg, hogy mar aznap latod e a szamladon.
Sziasztok! A részvény feldarabolás után csak azok kapnak +4 részvényt akik aug. 21-ig vásárolták részvényeiket de mi van azokkal akik utánna lettek részvényesek? Én pl. hétfőn vásároltam először Tesla papírt és nekem még mindig ugyanannyi van mint amennyit vásároltam, hétfőn viszont már csak 400 dollár körüli árfolyamon fog indulni a kereskedés. Köszi a tájékoztató jellegű kommenteket!
Mondtam, hogy Musk egy reklámzseni. Minden héten megoldja, hogy róluk beszéljenek.https://www.portfolio.hu/uzlet/20200828/elon-musk-megerositette-kibertamadas-celpontja-volt-a-tesla-446372 -ahogy látom, az a stratégiája, hogy bedob egy rossz hírt és rögtön meg van rá a megoldás. Ahogy a szélvédő betörésénél is. :-)
"általában split után a részvény felfelé ugrik. Viszont ezt valahol 1600$
körül mondták, ment rá már vagy 35%-ot, nehéz megmondani, most is igaz
lesz e ez a megfigyelés." Mivel ezt mindenki tudja, ezért már a split előtt jócskán beárazták ezt a lehetőséget. Nekem is az a véleményem, hogy egyenlőre ez a legnagyobb lufi az ismertebb részvények között. Szerintem, ha felülvizsgálnák az elektromos autók működését, elég gyorsan kiderülne, hogy elég nagy ökológiai lábnyomot hagynak. Ez a technológia sem egy óriási előrelépés a környezetre nézve. Nem azt mondom, hogy nincsen előnye de korántsem akkor, mint ahogy hirdetik. Tudom, a cég nemcsak az elektromos meghajtásról szól, sok fejlesztésük van, de az nagyon költséges. Ráadásul a most mélyrepülésben lévő konkurencia sem alszik, így csendben utolérhetik és megszorongathatják a most szuperul túlértékelt Teslát.
korábbi tapasztalatok alapján úgy szokott lenni általában, hogy jó hírek (pletykák) érkezésekor előre felpumpálódik, mikor maga a bejelentés megtörténik utána már nem emelkedik. esetleg kicsit visszakorrigál. hogy most mi lesz, az majd kiderül, ez azért nem egy átlagos negyedéves report vagy hasonló.
Tesla részvény