Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wjani 2018. 01. 16. 11:49
Előzmény: #834  signal2
igen, és ez benne van egy csomó dokumentumban. Hogy ti. az EU-nak szüksége van bevándorlókra, és a bevándorlók számára vonzó célpontként kell fenntartani az EU-t."
Akkor ezt a folyamatot,elképzelést Orbánék soros-tervként mások pedig másképpen nevezik.
Létező dolog aminek a nevéről vitatkoztok.
A harc arról zajlik, hogy az eu leoszthatja -e a tagjainak a beérkezőket?
Orbán szerint nem, a menekült és migráns ügy az országok belügye.
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 11:47
Előzmény: #821  -pny
Nem látom hol válaszoltál volna rá,úgyhogy újra berakom:
.
"Mert a szigorú migrációs politikával én is egyetértek."
A következő kérdésekre felelj akkor,hogy lássuk mennyire értesz vele egyet.
.
1;Helyesled e,hogy a kormány kerítést épített az országhatáron?
.
2;Helyesled e a kötelező kvótákat?
.
3;Helyesled e,hogy Brüsszel a Soros terv alapján automatikus,felső korlát nélkül osztaná szét a migránsokat?
.
4;Helyesled e Merkel "willkommenskultur"-ját amivel lényegében meghívta a migránsokat az EU-ba?
"(legfeljebb csak a ténylegesen szükséges menekülteket befogadni, azt is csak egy határig)."
.
Hány millió lenne ez a határ?
Oszo 2018. 01. 16. 11:47
Előzmény: #805  Czvetkovics
Írtad: "a cselekmények megítélését bízzuk a bíróságokra, mi ezeket, és főleg a vitatott eseteket a híradásokban megjelent - manipulált - információkból nem hiszem, hogy helyesen tudjuk megítélni."  Csak erre reagáltam, hgy nem ennyire egyszerű, mert az egész folyamatnak megbízhatónak kellene lennie  de mindegy, csak precízkedni akartam, nincs komoly vitám veled!
zpatriot
zpatriot 2018. 01. 16. 11:46
Előzmény: #811  Törölt felhasználó
Az a Törökország biztonságos, amely maga is hadakozik? A menekülteket pedig kezdték kiszorítani - jogaik korlátozásával.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 11:45
Előzmény: #825  -pny
“jó helye ment TESTVÉREKRE”
.
Soros magyar, magyarként miért ne támogathatna magyarországi alapítványokat?
**********************************************************************************************
Látod a fentieket Te írtad SZÉPEN ÖSSZEMOSOD!!! Akár mondhatom meg idealizálod..
Soros Alapítvány ítteni elhelyézéséről(ennek mibenlétéről) NEKÜNK FOGALMUNK NINCS!!
Na már mikor szire szóra valamit elköltenek belemagyarázással SZÁMOTADUNK?? áhh Nincs megnevezve
 sehol elköltött összeg...Megmondták Ők Alapítvány fenntartók semmiféle számadást nem adnak a hatóságnak!
Ez az Sorosnak(Soros embereinek) ÚJLBÓLI(2018-as év) 18Milliárd USA dollár  kihelyezés  számunkra OLYAN MINT A ""VÍZÁLLÁSjelzés Szóval idági én csak azt látom az Alapítványok LERAJZOLJÁK MAGUKAT!!
signal2
signal2 2018. 01. 16. 11:44
Előzmény: #833  Czvetkovics
Melyik megoldásra gondolsz? A kvótára? A kvóta átmeneti intézkedés a Görögországban és Olaszországban kialakult humanitárius vészhelyzet miatt.
signal2
signal2 2018. 01. 16. 11:43
Előzmény: #829  wjani
"Szerinted az eu vezetői szeretnének megoldást találni a közösséget sújtó demográfiai hatás következményeinek az  ellensúlyozására?"
igen, és ez benne van egy csomó dokumentumban. Hogy ti. az EU-nak szüksége van bevándorlókra, és a bevándorlók számára vonzó célpontként kell fenntartani az EU-t.
Ez persze nem teljesen egyenértékű a mostani menekült-krízis hatékony kezelésének kérdésével, de kétségtelenül vannak közös pontok. PL. most a feltételekre tekintet nélkül is jönnek sokan.
Czvetkovics 2018. 01. 16. 11:43
Előzmény: #829  wjani
Biztos szeretnének. De a saját megoldásukat tartsák meg maguknak. De arra nincs szükségünk hogy a saját verziójukat egy visszautasíthatatlan ajánlattal exportálják, pl hozzánk.
-pny
-pny 2018. 01. 16. 11:42
Előzmény: #830  Czvetkovics
Sikerült megértened a #668-as második felét is? Mert ott a lényeg (és ezt te is tudod).
-pny
-pny 2018. 01. 16. 11:40
Előzmény: #828  Czvetkovics
Mivel a kormányt támogatod, ezért szerinted is rendben vannak ezek, tehát a kérdés adekvát.
.
De megjegyzem, anélkül is az, hiszen a kormányzati tettek és propaganda közötti durva ellentmondásra hívtam fel a figyelmet. Ezek pedig pont azt igazolják.
Czvetkovics 2018. 01. 16. 11:39
Előzmény: #669  -pny
De tudod mit, válaszolok erre is:
.
"Hosszú írásod amúgy azt jelenti, hogy nemcsak, hogy te sem tudod alátámasztani a kormány lózungokat, hanem szerinted azokat nem is lehet, tehát a kormány durván hazudozik."
.
Tudod, hogy miért nem tudom alátámasztani a "hosszú írásommal" kormány lózungjait?
Mert nem az volt a célom.
wjani 2018. 01. 16. 11:38
Előzmény: #826  signal2
Ne soros-terv ként értelmezd.
Szerinted az eu vezetői szeretnének megoldást találni a közösséget sújtó demográfiai hatás következményeinek az  ellensúlyozására?
Ezen gondolkozz el és ha lesz véleményed a szituról akkor fogod megérteni.
Czvetkovics 2018. 01. 16. 11:37
Előzmény: #824  -pny
A kérdésed a #663 -hoz:
" De ebbe miként fér bele:
.
- Ukrán bűnözőknek adogatott állampolgárság?
.
- 20000 migráns a kötvények által?
.
- Mégiscsak tömegesen befogadott menekültek?"
.
Válasz: amit írsz nem állítottam, így nem is kell megmagyaráznom.
Oszo 2018. 01. 16. 11:36
Előzmény: #811  Törölt felhasználó
És akkor szeretett Viktorod 1200 migránst fogadott be, (miközben azt hazudta, hogy ide aztán egy se!) vagy osztrák menekültekről van szó?
signal2
signal2 2018. 01. 16. 11:33
Előzmény: #823  wjani
Így van, nem is vitatom. A topik fő vitája, hogy létezik-e úgy a Soros-terv, ahogy a nemzeti konzultációban szerepel. Szerintem nem, és ironikus módon sok kérdésnél már maga a kérdéshez fűzött magyarázat megadja a cáfolatot (pl. nem Soros-tól idéz). 
Ezért írtam korábban, hogy a sorosozás helyett inkább az EU létező intézkedéseit és cselekvési tervét kellene reklámozni, hogy a valódi javaslatokról vitázhassunk. Amilyeneket te agy Czvetkovics is felvettek.
Konkrétan erről:
https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies_en
-pny
-pny 2018. 01. 16. 11:32
Előzmény: #807  Törölt felhasználó
“2,3 millió embert nem lehet megvezetni”
.
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a németek alapból nácik? Na ugye. Akkor márpedig meg lehet vezetni 2 millió embert, mert 40-et is meg lehet...
-pny
-pny 2018. 01. 16. 11:30
Előzmény: #812  Czvetkovics
Én meg egy választ: #668. Erre azóta se reagáltál.
wjani 2018. 01. 16. 11:29
Előzmény: #810  signal2
de öknéntes alapon át lehet venni, illetve akkor lehet visszaküldeni, ha az alapellátásának feltételi biztosítottak."
Önkéntes alapon bármikor fogadhat bárki menekülte és migránst is.
Magyarország így jár el mind két csoport esetében.
Menekültek alapellátásának a biztosítása egy erre létrehozott táborban pedig az ensz egyik fő feladata.
signal2
signal2 2018. 01. 16. 11:27
Előzmény: #807  Törölt felhasználó
Annál többet is simán meg lehet vezetni. Lásd Németország a 30'-as évek végén. 
-pny
-pny 2018. 01. 16. 11:27
Előzmény: #779  Törölt felhasználó
Válaszoltam: #668.
.
Te viszont napok óta képtelen vagy pontonként alátámasztani a kormány állításokat az eredeti Soros írással.
.
És ez még egyik Fideszesnek sem sikerült itt. Csak nem az van, hogy ordas nagy kamu a kormány propaganda?

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek