Nem látok tisztán. A koronavírus Soros áskálódása vagy Orbán mesterhúzása, hogy a vírus miatti határlezárásokkal gáncsolja el a Sorosbarát migránsok vándorlásár?
Brüsszel úgy táncol, ahogy Soros fütyül. Közbeszólt Brüsszel: nem kaphatnak kevesebb családi pótlékot az Ausztriában dolgozó magyarok
2018. február 2. - 18:54
Elutasítja az Európai Bizottság szociális
és munkaügyért felelős biztosa az új bécsi kormány azon javaslatát, hogy
az Ausztriában dolgozó kelet-közép-európaiak (így többek közt
magyarok), saját országukban élő gyerekeinek alacsonyabb családi
pótlékot biztosítsanak - írja a hvg.hu. Maryanne Thyssen azzal indokolja
véleményét, hogy ahol járulékot fizet a dolgozó, ott jogosult az
ellátásra is.
Migráns ügyben Orbánék mérlege: ukrán bűnözők tömegeinek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes migránst és bő 4000 muszlim migránst. Soha egyik korábbi kormány se tett még ilyet, tehát jobb, ha nem migránsoztok, mert ez öngól.
Az állítás igaz, a következtetés rossz. Azért tartom nagyobb gondnak a kivándorlást, mint a képzetlen muszlim bevándorlást, mert utóbbi jelenleg nincs. De ez ott is van a hsz-ben: ide nem akarnak jönni. Gond, majd akkor lesz, ha ide is akarnak jönni. Addig viszont a kivándorlás nagyobb probléma. A képzettek bevándorlása meg szerintem nem gond.
Te írtad,hogy nagyobb problémának tartod Magyarországról a kivándorlást,mint a muszlim csőcselék bevándorlását,tehát szerinted inkább jöjjön a muszlim invázió,mint kivándoroljanak tőlünk.Ne csodálkozz,ha szembesítelek vele.
Miért hazudsz rólam folyamatosan? Ráadásul tök nyilvánvalóan. Elég visszaolvasni két oldalt. Nem csodálom, hogy nem tudod felfogni azt, ami nincs, azzal, ami nincs.
Én meg szeretem úgy beállítani, hogy ez nagyobb probléma, mint a (nem kívánt típusú = képzetlenek) bevándorlás. Ide ugyanis alig akarnak bevándorolni. A kivándorlás technikai oka a 2011-es munkaerpiaci nyitás. Mentek volna a magyarok előtte is tömegesen, csak sok volt a bürokratikus akadály.
Korábban írtam,hogy a kivándorlás kelet-közép európai jelenség,de az Orbán fóbiások szeretik úgy beállítani,hogy a kormány annyira rosszul vezeti az országot,hogy mindenki elmenekül innen :) . Most meg már egyre több az olyan hír,hogy Németországból,Svédországból költöznek hozzánk a biztonság miatt :) Változnak az idők...
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen