Basszus, félreértettelek! A #854-et felejtsd el! Szóval azt gondolom, hogy mind a rendőrség, mind az ügyészség estében elég sok jel utal szakmai hiányosságokra, és politikailag érzékeny ügyekben a politikai elfogultság is befolyásolja az igazságszolgáltatás folyamatát.
De azokra amit "demográfiai hatás következményeinek az ellensúlyozására" hoznak különféle államok. A kvóta nem ezt a célt hivatott szolgálni - szerintem.
Had kérjelek már arra,hogy a továbbiakban nem soros-terv-ként hanem NÉMO (népesedés probléma megoldó) tervként beszélj róla. Akkor lehetne az elképzelésről beszélni nem egy Orbán vs Soros csatáról.
A migráns áradat olyan hirtelen jött,hogy nem lehetett rá időben felkészülni,de ezt pontosan tudod te is. Érdekes a számonkérésed olyan szempontból,hogy ha rajtatok múlna még mindig nem lenne kerítés,és ki tudja mekkora invázió ment volna végbe!
Aha. De az nem kérdés, hanem egy monológ volt. Szerintem #663 -ban elég jól kifejtettem a véleményem a kérdéseid pedig gyakorlatilag nem állnak közvetlen összefüggésben azzal.
Gondoltam,hogy nem lesz ezekre a kérdésekre válasz.Hamar kiderült,hogy bekamuztad "Mert a szigorú migrációs politikával én is egyetértek." . A Soros terv csak ebben a topikban rengetegszer igazolva lett,azért mert nem vagy hajlandó tudomásul venni,az nem az én gondom.
Így nem jó csak überelitek magatokat..( oszt mindenki mondja a magáét) Még illyet Magyarorszgot az ítt működő/elhelyezett Alapítványokról megilleti a tárgyismeret!! -meg vagy nem??!! :):)
Milyen vészhelyzet? Arra a 300000 emberre gondolsz akik ott kötöttek ki? A törököknél már 4 éve él kb. 3000000. Libanonban is vagy 1,5 millió. A kvóta semmit sem old meg, ellenben alkalmas az eu megosztására.
Széphidi Klára létezik? Hétfejű sárkány létezik? Télapóban is hiszel? Amikor Horn, Medgyessy vagy Gyurcsány hatalomra került, akkor nem vezették meg Kádár népét? Kérek linket a Soros-tervre!
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen