Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 13:49
Előzmény: #894  signal2
egyebkent mi sem mutatja jobban mekkora ellentmondas, hogy miota konkretan belekerdeztem a dolog kozepibe, azota minden viktor fan melyen hallgat, es emeszti a dolgokat, vagy varja a kozponti feloldozast.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 13:47
Előzmény: #896  HPeter76
váratlanba nehozzuk egymást.. (Soros épp ezt használja ki váratlan dolgokat)
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 13:47
az allaspont vegig az volt, hogy Soros a muszlimokkal akarja felhigitani kulturalisan Europat, es megtorni a kerreszteny alapjait. Tovabba, nem menekultek jonnek, hanem migransok, mert aki 4 orszagon jon at, az nem menekult. Ezt maga Orban is kijelentette, amikor muszlim invaziorol beszelt vala. Es semmi baj nincs feher (pl del-afrikai) menekultekkel, csak az afrikaiakkal, es muszlimokkal. Ennek fenyeben nezd at ujra mit is tett Viktor. Pl. 2016-ban nagyjabol 6 orszagbol fogadtunk be "menekultet", irak, iran, sziria, pakisztan, szomalia. Kurva nagy ellentmondas, hogy (persze hazugsag) egy ilyen Soros tervrol nyomjuk a propagandat, majd meg a muszlim Boszniat is felvennenk az EU-ba...
-pny
-pny 2018. 01. 16. 13:46
A migráns-, muszlimellenességgel durván ellentmondásban áll. Az etnikai homogenitás féltéssel is durván ellentmondásban áll. Sorolhatnám.
.
A legszebb példa az őcsényi panziós, aki MENEKÜLTEKET (akiket ugye Orbánék mégiscsak befogadtak!) akart vendégül látni. Az eredmény ismert: a lakosság hőbörgött, kiszúrták a kerekeit. És ezt a lakossági hőbörgést Orbán személyesen maga helyeselte! Na ez arcpirító hazugság, ordító ellentmondás.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 13:45
Előzmény: #893  -pny
Simonak nagyon igaza van ne hagy,ne végy minket a(kisértésbe) kisértetbe!!
Se burkoltba, se váratlanba..ne állítsd minket, bennünket nagy próbatételek elé--
ennyit azé megengedhetek magamnak..
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:43
Előzmény: #890  HPeter76
 Inkább úgy mondanám, hogy a diktatórikus jegyeket mutató kormányokat. Kormány ≠ nemzet. 
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:41
Előzmény: #891  Törölt felhasználó
Orbán nem a Soros-terv leghűségesebb végrehajtója. Egyrészt, mert, amit a kormányunk Soros-tervnek hív, az részben nem létezik, részben nem Soros ötlete. Másrészt én ebben nem látok ellentmondást, hogy a tranzitzónán keresztül fogadunk be menekülteket, viszont a kvótát elutasítjuk, mert szerintem végig ez volt az álláspont. Ez persze ellentmondásban azzal a kijelentéssel, hogy nem akarunk muszlimokat befogadni, mert veszélyeztetik a kultúránkat, de az már egy másik állítás, ugye.
-pny
-pny 2018. 01. 16. 13:40
És szegények még észre se vették, mit művelt velük Orbán... Ha kis eszük vagy önbecsülésük lenne, azonnal elkergetnék a hatalomból.
-pny
-pny 2018. 01. 16. 13:39
Pontosan. Tökéletesen egyetértek. Én is sokszor leírtam már, hogy hihetetlenül átverte Orbán a szavazóit. Az őszödi beszéd ehhez képes jelentéktelen gyerek füllentés beismerése.
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 13:37
Előzmény: #889  signal2
tegnap kirohogték, amikor azt mondtam Orban a soros-terv leghusegesebb vegrehajtoja, azt hittek vicc... De meg most sem ertik, nem akarjak erteni, mert akkor be kellene latniuk, hogy oltari modon palira lettek veve...
Tobbet tett Viktor az EU elarasztasaert, mint Soros valaha tudott volna. Tultejesitette az 1300 menekult befogadasat (az EU cserebe par tizezer jelentkezot egyebkent elvitt volna tolunk, de nem kertunk belole), 20 ezernek penzert mutatott kaput schengeni ovezetbe, 400 ezret raengedett buszokkal szallitva a nemetekre, boszniat felvenne, nehany ezer valogatott orosz kemnek is adott utlevelet, es mindez csak az amirol tudunk...
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 13:34
Soros abba segít bele nemzeteket szétverjék.. na tiszta már!!
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:31
Előzmény: #879  Törölt felhasználó
"Magyarország nemzetbiztonsági érdeke Bosznia EU- és NATO-integrációja"
http://www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/szijjarto-magyarorszag-nemzetbiztonsagi-erdeke-bosznia-eu-es-nato-integracioja
Bosznia többségében muszlim, és mi szorgalmazzuk az EU-csatlakozását. Érzek némi redundanciát a kormány kommunikációjában.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 13:25
Előzmény: #886  HPeter76
Sorostól nem kapunk bizonyítékot!!! életbe se!! majd,ha feladja magát!!! :):):)
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:25
Előzmény: #877  Dehogynincs
Olyan hirtelen jöttek, hogy már előtte hónapokkal volt idő egy kis "ha Magyarországra jössz..." kampányra...
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 13:23
Előzmény: #875  -pny
Na Tiszta már előttem ""neoliberális" a momentum az hát!!:)
Bár közel húsz, részben autonóm testület dönt az alapítvány pénzének elosztásáról, amely ráadásul nyíltan történik, Soros bírálói szerint személyesen ő áll minden lépés mögött, ami egyfajta liberális szuperhatalommá teszi. Az amerikai alt-right Breitbart News Halálcsillagnak minősítette megjelenését a nemzetközi politikában.
  Már nyíltan történik a szétosztása!! Na persze elhelyezi sok országban ennek mi csak elbeszélői vagyunk!
  -nem kell sok logoka DEMOKRATÁK ideológiájának kierjesztése a legfontosabb számára!!!
                      Ő arról soha se fog lemondani!!
         Alapítvány tartalma kérem az rá van bízva!! -mi lenne más az Ő polítikai elvárása!!
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/soros_meggondolta_magat_ennek_sokan_nem_fognak_orulni.654860.html
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 13:22
ha nem lenne vilagos esetleg szamodra, az az 1300, az egyetlen(!) ev alatt befogadott menekultek szama.
Tehat egyetlen ev alatt, tobb muszlimot fogadott be Viktor, mint amit valaha akart barki is esetleg, legyen az Soros, vagy az EU. Na most, nemzeti erdek elarulojanak erzed-e mar magad, vagy meg varsz nehany evet, hogy meg nehany ezret befogadjon Viktor?
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:22
Előzmény: #855  Czvetkovics
Szerintem sem, ezt írtam volna?
signal2
signal2 2018. 01. 16. 13:21
Előzmény: #846  wjani
Nem mondtam, hogy a kvóta megoldás. Csak azt, hogy vészhelyzetre való hivatkozással hozták. És hogy csak érintőlegesen kapcsolódik az EU azon törekvéséhez, hogy egyébként szeretne bevándorlókat idecsábítani.
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 13:16
2015-tol mar 1550-nel is tobb migranst fogadtunk be, akiknek nagyresze szir, iraki, afgan migrans, kisebb resze meg pl alban muszlim. Varom az indoklasodat, hogy miert itt a forumon folytatsz, manipulativ szarsagokkal teli szelmalomharcot, ahelyett hogy ott tiltakoznal, ahol tenyleg van ertelme, hogy miert hazudtak a kepedbe bele, es miert teszik az ellenkezojet annak, mint amit te elvarsz? Varom a logikadat.
Amugy te megis milyen kuzdelmet varsz valamifele Soros terv ellen, ha a magyar kormany tul is teljesiti azt? Ha valaki nem a nezeti erdeket kepviseli, aki csak megemliti, hogy a Soros terv hogy is van? akkor aki 1550-et mar be is hozott, az mit kepvisel? Te tulajdonkeppen mit kepviselsz?
-pny
-pny 2018. 01. 16. 13:15
Előzmény: #880  Törölt felhasználó
Miért kamuzol? Csak ezt tudod?
.
Tegnap ezt írtam (#668), többször kértelek, hogy olvasd el:
.
“Ez mind szépen és jól hangzik. De ebbe miként fér bele:
.
- Ukrán bűnözőknek adogatott állampolgárság?
.
- 20000 migráns a kötvények által?
.
- Mégiscsak tömegesen befogadott menekültek?
.
Mert könnyfakasztó magyarságtudattal leírtad a fentieket, csak az a baj, hogy az csak egy dolog, hogy van egy szerinted is végtelenül primitív (és tegyük csak hozzá: oltári hazug és uszító) kampány a kormány részéről. A másik dolog, hogy mindemellett AZ ELLENKEZŐJÉT TESZI!
.
Mert a szigorú migrációs politikával én is egyetértek. A primitív hazudozással és az ennek ellenében cselekvéssel viszont kurvára nem! És te meg a Fidesz hívek ezt értsétek meg végre, hogy az itt vitázó másik félnek (köztük nekem is) EZ A BAJOM. És nem a szerinted is primitív kormány uszítás és hazudozás szerint támogatni a migrációt. Nem, nem akarom támogatni (legfeljebb csak a ténylegesen szükséges menekülteket befogadni, azt is csak egy határig). Magyarországon egyetlen értelmes, súlyt jelentő embertől/csoporttól nem hallottam sose olyat, hogy támogatná. Ebben az a helyzet, hogy NINCS VITA. De a Fidesznek KELL A VITA, mert abban tudja pártérdekeit kijátszani (lopni, hatalomban maradni). Ezért a szerinted is primitív, hazug kampányával teszi ezt. NEKÜNK MEG PONT EZ A BAJUNK.”

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek