elhúzhatnának a jó büdösbe, s jöhetne már végre valami értelmes vki ide
Törölt felhasználó2022. 08. 10. 11:52
Számomra kicsit nagyobb összeggel ülök benne, de viszonyítás kérdése, hogy kinek mi a sok. Undorító és felháborító, amit ezek a férgek pofátlanul és büntetlenül megtesznek a befektetőikkel, de mint tudjuk, mindig az szopja a legnagyobbat, aki a sor végén áll. Nem tudok már jól nevelt és szépen beszélő nő lenni ebben az esetben, mert mérhetetlenül felháborít amit ezek a szemetek csinálnak, ezért már kipofoznám belőlük az összes befektető pénzét függetlenül attól, hogy gyűlölöm az erőszakot. Egy elkeseredett befektető.
Fox leírta a lényeget. Itt mindenki elbukta a pénzét. Sajnálatos, ha ezt büntetés nélkül lehet megtenni. Amúgy fox meg nem most tudta ezeket meg, csak már neki is fáj anyagilag. Zsák a foltjat.. Jogállamiság? Ezek mind feláldozhatók! Kifizették a részvényesek, jár a cirkusz! (Nem vagyok benne már régóta, nincs érdek)
Kedves Mindenki! Én nagyon szeretem a kispapírokat, eddig még kerestem is vele de úgy látom hogy a SET papírokkal mellé fogtam rendesen. A részvényeim értékéből terveztem nyaralni legalább, de ebből a körmömet sem csináltatom meg. Átolvasgattam a SET közzétételeket, az MNB felfüggesztési határozatát és azt nem értem, hogy május 3 óta miért nincs közzétett SET konszolidált beszámoló. Én azt látom, hogy csak az kéne az MNB tiltás megszüntetéséhez, hogy a SET közzé tegye a konszolidált mérlegét. Felnéztem az online beszámoló portáltra és azt láttam, hogy egy konszolidációba bevont cég sem tette közzé a 2021-es beszámolóját. Ezek nélkül hogy lehet konszolidálni?? Próbáltam tanács alapján az OTC-n eladni de amíg fel van függesztve addig normális áron ez lehetetlen. Szerintetek mikor jut el odáig a SET, hogy legalább a saját lányainak az éves beszámolóit közzé tegye, ezzel megteremtve a papír visszavezetését a parkettre? Csak azt nem értem, hogy a SET miért nem informál minket arról, hogy várhatóan mikor lesz konszolidált beszámolója, hiszen a mi pénzünk van betéve a SET-be. :(
Törölt felhasználó2022. 08. 02. 07:35
Kedves admin Űr így már korrekt, Mickyt is törölted.
Es miert is kellett toroln ia felhasznalot? Csak ne ma neres cimbik beszoltak hogy tul sok infot dobalt ide xD
Törölt felhasználó2022. 08. 01. 23:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az a baj hogy elég élénk fantáziávak kell rendelezzen hogy ezt amit írt itt az elmúlt fél évben ne legyen igaz, úgy érzem van igazság a dumában, hitelt érdemlő cáfolat nem jött, pedig nagyon sokmindent írt, és nincs cáfolat részletekbe menő. Kérünk részletes cáfolatot az állításokra. 😎
Nyilván fáj az igazság. Értelmes cáfolat helyett sárdobálásba meg személyeskedésbe mentek bele. Én egy jó tárgyalást majd megnéznék. Fox reméljük küld invitálást a részvényeseknek 😁
Törölt felhasználó2022. 08. 01. 22:46
Moderátor úr kiszedte, indoklás ez nam az a terep, moderátor úrnak biztos nincs befagyva pénze , ez pont ez a terep is, had jöjjön az igazság, kedves moderátor úr
Éreztem én, hogy jó lesz elmenteni Foxi novelláit 🤣🤣🤣 Az se volt semmi amikor Jocky és Sóbadi savazta egymást, meg kiteregették a kis összehangolt kereskedésük, de hát ez ...😁
Törölt felhasználó2022. 08. 01. 22:30
Na ki szedte le foxikát, ez is érdekes, hóstrucc nem üzemel már egy idő óta, mind gyanúsak vagytok egytől egyig, hol a pénzünk akár hogy is hívnak titeket, akár melyik oldalon álltok.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja