Szólni kell a nagyrésźvényeseknek és kifizetik a triman set tartozását, ez egy paródia ami itt megy 3M tartozásért. Arra volt jó hogy olcsón felvásároljàk a papírokat pánikot keltsenek semmi màsra. Ez egy forgatókönyv aki jól olvassa az jól jàr.
Bár nagy spíler, de szerintem a rokonát nem lopja meg Orbók úr. Mondjuk azt egyébként se értem, mit érne egy megfektetett Trimannal, akinek semmi megrendelése, munkája, hitelképessége nincsen? Kinek passzolná tovább? Visszatérni a piacra és új megrendeléseket szerezni (negatív respekttel) pedig nem egyszerű, akár több évbe is beletelhet.
Az nekem is sántít. Szerintem a végrehajtó értékmegállapítása inkább ST alapon történne, bár gyorsan megjegyzem, a vht.-ban nem néztem utána van e erre iránymutatás, de az biztos, hogy min. Bíróságon támadható lenne. Ugyanakkor egy ilyen elhúzódó eljárás alatt biztos, hogymegfeküdne a Triman. Nekem a 3 mio s bemondott összeg sántít a legjobban. Elvileg bankszámláról be kellene tudnia szedni, bár a NAV is folyamatosan érdeklődik a járulekokért a SET nél. Ha azon vihánckodnak Orbókék, hogy az apportált Trimant kilopják egy ilyen mestertervvel, és azért nem fizetik ki vh.-t, na arról a kisbüfik biztos megemlékeznének a medencéje partjánál 🤣🤣🤣
Törölt felhasználó2021. 08. 14. 16:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Friss regisztrációval egy szavad se hiszem, úgy érzem kamuzol min az ßllat :D
az, definitív az. Olyanok történhettek meg a tőzsdén, amire az ember nem feltétlenül gondol(t) Azt hiszem ezt hívhatjuk pénzen vett tapasztalatnak. De irány a fényes jövő, itt és OTT is :) Részemről jó pihenést mára!
nem regisztráltam eddig, csak olvasni szoktam amit írtok. De ha már utánanéztem a végrehajtással kapcsolatos infóknak gondoltam megosztom Veletek :) Persze mindenki azt hisz el amit szeretne. Egyébként ezért is nem írtam eddig, én nem akarok győzködni senkit, csak azt sem szeretem, hogy légből kapott dolgokkal (akár felfelé, akár lefelé) befolyásolják a különböző nick-ek egymást De hát ez ilyen, ezért is nem írtam eddig Meg persze, ugye senki nem a fórum alapján kereskedik, vagy mégis? ;)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja